Panda Club Serbia
23 мај, 2012, 22:21:21 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 [3]
  Štampaj  
Autor Tema: evo nas,nadam se :)  (Pročitano 1341 puta)
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #30 poslato: 10 август, 2009, 22:53:34 »

Nemoguće!!! Pa po Beogradu se vozi masa Pandi sa vratima od Vana tj. onim produžetkom... Gde si radio taj atest? Čini mi se da je batica tražio da se malo "podmaže" cela priča...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
d.e.x.
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: 10 август, 2009, 23:56:19 »

ja sam cuo da na gomili mesta pande ne prolaze atest sa tim vratima. u ruzveltovoj  u amss rade 2 matorca i kod jednog ladno prolazis atest dok te drugi kulturno odbije dok ne stavis "normalna" zadnja vrata. zato sam ja radio atest na masinskom fakultetu i sad vozim sa atestiranim wooferom ali sam MORAO  da imam originalnu zadnju policu za zvucnike koja je bila jak uslov da prodjem atest.
100 gluposti ali jbg....zemlja Srbija...
Sačuvana
kuntalo
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: 11 август, 2009, 07:42:44 »

nisam prosao atest,cika nije hteo da mi da prolaznu ocenu jer sam imao vrata od VAN-a sad moram sve da skidam i da stavljam obicna ali najgore u celoj prici je da atest imam svake dve nedelje i sad necu moci da registrujem auto 15 dana sta reci,brojao sam par puta do 10 kako nebih pojeo osobu koja mi je saopstila veselu vest a i samoga sebe jer sam mislio da cu moci ovako da predjem atest cray

Kako bre na dve nedelje? Da li si Ti to išao na Mašinac? Ako da, zanemari ih (niko nema pozitivna iskustva s njima) i pravac Ruzveltova, u AMSS. Vozilo će se voditi kao teretno, naravno...
Sačuvana
drajgan
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: 11 август, 2009, 08:27:13 »

I ja sam prošle godine bio u AMSS u Ruzveltovoj.
Pregledali su pričvršćenost zadnjeg sedišta, napravili nekoliko snimaka i završen posao.
Imao sam policu i zadnja vrata.
Viđao sam Pande sa zadnjim sedištem i van vratima. Ne vidim gde je problem kakva su vrata.
Sačuvana
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #34 poslato: 11 август, 2009, 08:50:07 »

@Terzin: Druže, ja sam odvezao auto na Mašinski fakultet u Bg, imao sam zadnja sedišta i zadnje prozore i crni produžetak. Momak koji je pragledao auto NIJE NI REČ REKAO (u vezi sa crnim produžetkom), samo je fotkao i napravio papire i uplatnicu i piči. Tamo gde sam radio tehnički malo su vrteli glavom u stilu 'neće ti dati da ga ragistruješ kao putničkog' al kad sam došao nazad sa atestom i papirima rekoše da je ova Panda bila prvi takav slučaj da im se pojavio, i da je to bilo laička pretpostavka.
Skraćeno: u celoj proceduri registracije i atestiranja i svega do stavljanja tablica niko me nije pitao za crni produžetak. Imaš i izveštaj na linku:  http://www.panda-club-serbia.com/forum/index.php/topic,63.0.html
Nemoguće!!! Pa po Beogradu se vozi masa Pandi sa vratima od Vana tj. onim produžetkom... Gde si radio taj atest? Čini mi se da je batica tražio da se malo "podmaže" cela priča...
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
jokicm
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: 11 август, 2009, 20:43:06 »

Znači, ja sam imao debelu sreću, ja sam auto odabrao kao poštanski,sa jednim sedfištem
i kutijom umesto desnog sedišta, vrata su bila normalna, ova koja su sad na njemu,
 sutradan otišao po njega već urađenog, sa sedištima, policom pozadi,gratis patosnice,
a u papirima je pisalo putnički/mislim na carinsku dokumentaciju, ugovor
i td./. Odatle otišao na tehnički, pa u SUP. Cela zaj....ija tog dana gotova za cirka 2 sata.
Kad sam pitao uvoznika o atestu, rekao je da se ne sekiram jer je prilikom uvoza
dao 50E više po komadu Italijanima, da u startu napišu putnička.
Kad vidim koliko smaranja oko svega, dobro sam prošao. Mene je auto koštao 2400E
plus registracija oko 110E tada. Izgleda da je kako gde naletiš.
Što rekoste, zemlja Srbija
 rtfm
Sačuvana
terzin
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: 11 август, 2009, 21:49:32 »

hvala na podrsci ljudi ali ja zivim nekih 200 i kusur km od beograda pa mislim da mi masinac i nije usput lol lol lol nema veze navikao sam ja na razne kretene i necu vise da se nerviram i da potplacujem majmune.Umesto novca za mito moja lolita ce dobiti nov tepih ,crven cak i u gepeku smile amortizeri zadnji kupljeni pa ako uspem da se izvucem od sutrasnjeg krecenja bice zamenjeni
Sačuvana
pandit
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: 11 август, 2009, 22:09:23 »

Moj čovjek!
Nabijem im mito u oko... Niti ga primam, niti ga dajem.
Želim ti od srca da ti sve prođe glatko. Drago mi je da si pare pametno upotrebio smile
Sačuvana

Uvijek gledaj vedriju stranu smile
terzin
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: 24 август, 2009, 21:09:24 »

evo da zavrsim sa ovom temom: LOLITA je danas presla atest i registrovana dance1 dance1 dance1 ove nedelje idem na ugradnju gas uredjaja jer ja da im dajem 100 i nesto za litar goriva necu lol ako uspem da nateglim budzet poklonio bih sebi i gps uredjaj a onda sky is the limit dance1 U svakom slucaju želeo bih da vam se svima zahvalim za obilje informacija kako za kupovinu tako i za objasnjenje sta i kako oko onih sitnih popravki.Nadam se da cu uspeti da opravim aparat pa da mogu da vam postavim slike i predstavim se kako dolikuje sa sve nalepnicama koje mi je roberto nesebicno poslao.Hvala svima jos jedared:) victory
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #39 poslato: 25 август, 2009, 06:43:56 »

A sada udri po kilometrima  preved
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
Stranice: 1 2 [3]
  Štampaj