Panda Club Serbia
23 мај, 2012, 22:25:26 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: "preliminarno" predstavljanje 2 - (zbog greske)  (Pročitano 185 puta)
NikolaSGM
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« poslato: 11 мај, 2011, 14:45:09 »

Pozdrav!
Danas sam "kaparisao" pandu, onu "Telekomovu", s tim sto je nisam uzeo na placu u Novom Sadu, vec u mom rodnom gradu, kod preprodavca, pa mi izasla 1.400 evra (u van izdanju), ali cenim da sam prosao mozda stotinak evra skuplje, kada se uzmu u obzir troskovi puta i probnih tablica... U svakom slucaju, auto mi deluje da je u izvanrednom stanju, a opredelio sam se za "pandu" zahvaljujuci upravo vasim postovima na ovom forumu victory te sam zbog toga "pohitao" da vam se zahvalim, jer sam se u jednom danu opredelio koji cu auto da kupim (kako sam i do sada kupovao "polovnjake", moje premisljanje i vaganje umelo je da potaje i mesecima). Doduse, prvenstvena namena ove "pandice" je da zameni dotrajalog "ritma" iz 82. godine, koga vozi moj otac, ali, kako vidim, ni ja necu bezati od nje  biggrin . Elem, sutra nosim ostatak novca, pa registracija (oko 19,500 hiljada) i - vozi, Misko...! Za sada nemam nameru da joj menjam namenu (u putnicki), svidja mi se bas ovakva kakva jeste haha O prvim utiscima (posto nameravam da je vozim desetak dana, pre nego je predam ocu) - javljam naknadno...
Sačuvana
IFA
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 12 мај, 2011, 13:59:51 »

Pozdrav,samo je Ti malo provozaj...............................pa je nećeš dati tati  lol lol lol
Sačuvana
NikolaSGM
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 18 мај, 2011, 23:27:17 »

Provozao! Za 7 dana oko 500 kilometara (na otvorenom i nesto malo po gradu). Potrosio oko 30 litara goriva. Auto ide sjajno i na 100 - 110 km/h. Vise nisam smeo da ga "teram" jer mi se ne cini da je bas bezbedno s tako malim i laganim autom ici brze, ali izgleda kao da moze da povuce jos dosta. Stabilan je, savrseno "drzi" pravac, nista ne lupa i ne skripi, amortizeri u odlicnom stanju... Kada sam ga uzeo na placu mislio sam da je kilometraza (64227), "stimovana" i vracena bar 100000, medjutim, posle ovih nekoliko dana, sve sam uvereniji da je prava (doduse, i u carinskoj deklaraciji je pisalo da je uvezen sa 64225 km, ali otkuda ja znam dokle idu marifetluci nasih trgovaca, te taj podatak nisam uzeo kao relevantan). Za sada sam zamenio ulje i filtere (ulja i vazduha). Na motoru, sa unutrasnje strane (do kabine) ima malo ulja ispod dihtunga poklopca ventila, te sam isti kupio (420 dinara) i planiram da ga zamenim ovih dana. U "Auto Garantu" (ovlasceni serviser "fiata" u Cacku) dobio sam informaciju da zamena zupcastog kaisa (sa kaisem) kosta oko 4.000 dinara (akcijska cena). E, sad, u vezi s tim,  cuo sam da kod ovog modela motora (1,1 MPi), u slucaju pucanja zupcastog kaisa, ne dolazi do havarije ventila, pa me zanima da li je to tacno...
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #3 poslato: 19 мај, 2011, 07:42:07 »

Može Pandisav i do 140km/h ali tačno mu odgovara ta brzina oko 110-120 km/h...

Dobro si čuo, u slučaju pucanja kaiša ventili i klip se ne sudaraju. Ako budeš menjao kaiš možda bi mogao da proveriš/promeniš i pumpu za vodu, mada s obzirom na kilometražu ne verujem da će biti potrebe...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: