Pozdrav!
Danas sam "kaparisao" pandu, onu "Telekomovu", s tim sto je nisam uzeo na placu u Novom Sadu, vec u mom rodnom gradu, kod preprodavca, pa mi izasla 1.400 evra (u van izdanju), ali cenim da sam prosao mozda stotinak evra skuplje, kada se uzmu u obzir troskovi puta i probnih tablica... U svakom slucaju, auto mi deluje da je u izvanrednom stanju, a opredelio sam se za "pandu" zahvaljujuci upravo vasim postovima na ovom forumu

te sam zbog toga "pohitao" da vam se zahvalim, jer sam se u jednom danu opredelio koji cu auto da kupim (kako sam i do sada kupovao "polovnjake", moje premisljanje i vaganje umelo je da potaje i mesecima). Doduse, prvenstvena namena ove "pandice" je da zameni dotrajalog "ritma" iz 82. godine, koga vozi moj otac, ali, kako vidim, ni ja necu bezati od nje

. Elem, sutra nosim ostatak novca, pa registracija (oko 19,500 hiljada) i - vozi, Misko...! Za sada nemam nameru da joj menjam namenu (u putnicki), svidja mi se bas ovakva kakva jeste

O prvim utiscima (posto nameravam da je vozim desetak dana, pre nego je predam ocu) - javljam naknadno...