malaMo
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« poslato: 12 мај, 2011, 07:07:15 » |
|
Pozdrav svima, eto i mog prvog posta na samom pocetku sa aktuelnim desavanjima. Vasa opcinjenost mecetom mi je potpuno jasna, ja sam dve godine strpljivo cekala na svoj primerak  Cim sam ga ugledala, rekla sam kolegi da kad bude planirao da ga proda, ja ga kupujem. I posle dve godine dosao je i taj dan  2002 godiste, panda cityvan, beli. Naostrila sam se da danas obavim posao veka: Dignem parice iz banke, u opstini zavrsim overu ugovora o prenosu i tehnicki pregled. Za ujutru mi ostaje samo da uplatim porez na prenos (uprava prihoda prima uplate do 13h). Ostatak prepustam agenciji ipak (kompletna registracija ce mi izaci 16000 sa sve uslugom agenciji- racunam tu i nove tablice i novu saobracajnu). Zadnje pojaseve sam vec porucila kod Milana (uzimam ih prvenstveno zbog klinaca) kao i zadnju policu koja takodje fali. Drzite mi palceve da sutra popodne sednem u svog novog ljubimca sa sve registarskim tablama!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lala
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 12 мај, 2011, 07:58:13 » |
|
Drzite mi palceve da ...
 drzimo!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pandula
Iskusni Pandista

Van mreže
...koji je to auto bolji od moskvicha...????
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 12 мај, 2011, 09:07:36 » |
|
Zelim ti puno,puno kilometara!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
nitro
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 12 мај, 2011, 13:24:43 » |
|
Dobro dosla 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
malaMo
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 13 мај, 2011, 06:22:59 » |
|
Hvala na dobrodoslici  Ljubimac je parkiran ispred kapije  Ja nisam mogla da spavam od uzbudjenja (treba imati u vidu i da mi je ovo prvi auto)! Zavrsili smo banku, opstinu i tehnicki bez ikakvih problema, samo da ovi iz poreske ne izmisle nesto i ja u danas u 15h imati i tablice  Auto je u sjajnom stanju, presao tricavih 68000, mazen je i pazen, tako da na meni ostaje samo da nastavim tradiciju  Svecano obecavam da cu vas gnjaviti ovde sa raznim pitanjima i nedoumicama  kuckamo se  edit: porez placen, 4500din
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 13 мај, 2011, 09:11:43 malaMo »
|
Sačuvana
|
|
|
|
malaMo
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 17 мај, 2011, 13:05:36 » |
|
Ovo ce na kraju ispasti pravi dnevnik o mom novom ljubimcu  Kad sednem da se sracunam, ovako to izgleda: - auto 1600 evrica - prenos 1700 (overa ugovora u opstini+overa ovlascenja agenciji 1300+400) + 4500din porez na prenos - registracija 16000 u agenciji + tehnicki pregled 1300 - 50e zadnji pojasevi i polica kod Milana - 1000 din MP3 transmiter (volim dobru muziku u kolima  ) - 5000 din pun rezervoar (s obzirom da sam bila na rezervi, odmah sam pocastila ljubimca sa euro premiumom iako nemam pojma da li je bolji, ali doslo mi u naletu uzbudjenja) Od petka smo registrovani i ne izlazim iz auta  Bas posteno uzivam 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Djuro
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 17 мај, 2011, 19:23:28 » |
|
Mislim da ti je registracija skupa  Moja Panda je 750 i registracija me kostala sa " besplatnim " tehnickim 13600 ( nove tablice .... ) a moj kum ima Pandu 1.1 i njega je registracija izašla oko 15000. Ja sam registrovao u EUROMASTER_u. Ima na njihovom sajtu formula za izračunavanje registracije za sve vrste motora i pogona
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 18 мај, 2011, 10:57:05 » |
|
MalaMo,
Nema potrebe da se razbicuješ sa gorivom. Običan BMB je sasvim dovoljan... Panda je skromno i zahvalno vozilo!
Uživaj i slobodno piši i raspituj se...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
malaMo
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 18 мај, 2011, 11:07:06 » |
|
Pojasevi uredno postavljeni (veliko hvala "doktoru" Milanu), kao i polica :skocko: Hvala za tip za gorivo  Sto se registracije tice, vise nisam pametna, ali ovo je bila najmanja cena koju sam nasla, na tom sajtu po racunici za moj "slucaj" izadje 14500. (da li se tu racuna i tehnicki ili ne, da li se racuna nova saobracajna? ne znam da li je isla neka uplata i za promenu podataka o vlasnistvu?) 15000 je registracija, 1000 usluga agenciji (nije bilo sanse da zbrisem sa pola da to obavim sama, a bilo je hitno pre vikenda da se kompletiram). Fali mi tapacirung za zadnja vrata (Milan kaze tesko se to da naci, svaka sugestija je dobrodosla) Vidim da cemo se lepo druziti ovde 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 18 мај, 2011, 13:41:57 » |
|
Dobrodoslica i od mene. Ovde se svi, manje -vise, poznajemo , sto sa skupova( kojiiiiiih ce biiiiitiiiii jooooos) sto sa fotografija koje postavljamo. Ajd' ti lepo da se nama pretstavis slicicom svoje pande, a niko se nece buniti ako i tvoja glava izviri negde u kadru.
Za cenu registracije nemoj da se cimas, super si prosla.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
malaMo
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 18 мај, 2011, 15:11:56 » |
|
lepa k'o naslikana: 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Djuro
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 18 мај, 2011, 21:26:25 » |
|
E ljudi ova panda kao moja , samo je moja crvena !  Super je,srecno je vozila.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
d.e.x.
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 18 мај, 2011, 21:46:38 » |
|
lepa panda. dobro dosla!!! pitanje 1: jesu to felne ili ratkapne?? pitanje 2 : busen je krov zbog antene?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
andrey
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 19 мај, 2011, 14:39:55 » |
|
pravi ukras od auta, bas lep....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
malaMo
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 23 мај, 2011, 09:33:10 » |
|
Hvala  @d.e.x. ratkapne, fiatove, stavljene pre dva meseca. za antenu ne znam, vrtela sam je, deluje mi da je busen krov, ali ne garantujem. Za nedelju dana potroseno 24 litre (mudro sam zaboravila da zapisem kilometrazu, tako da nemam pojma koliko sam presla, racunam 300+), juce natankan i pravac za Kikindu  Na pravcu sam uspela da razvucem 140km/h  (znam da nije mudro ali morala sam da vidim), 120 sam isla onim dobrim ravnim parcicima zrenjaninca, ostatak je bio uglavnom 80/100. Panda vuce kao blesava, ima snage za prestizanje, moze da se uparkira bilo gde i da se u hodu provuce kroz usku ulicu. Ja srecna i zadovoljna, ali umorna kao pas. Neudobno mi je sediste za voznju na malo duze relacije, razmisljam o onom kancelarijskom jastucetu sto se stavi na dodnji deo ledja.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|