Panda Club Serbia
23 мај, 2012, 22:39:26 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Pozdrav  (Pročitano 128 puta)
maksimilian
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« poslato: 11 јун, 2011, 08:48:48 »

Pozdrav svim ljubiteljima fiat PANDE.
Ja sam veliki zaljubljenik u Fiat-e,i ponosni vlasnik Fiat una 45. Auto imam vec par godina i jako sam zadovoljan,auto je inace presao vise od 300000km bez vecih problema. Ali zbog godina starosti planiram da ga uskoro posaljem u zasluzenu penziju,auto je inace 84.godiste. I naravno planiram da kupim Pandu. Molim iskusnije poznavaoce ovog auta za neki savet,tj. na sta bih eventualno trebao da obratim paznju prilikom nabavke Pande.
Veliki pzdrav svima. Wink
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #1 poslato: 11 јун, 2011, 11:29:48 »

Dobrodošao! Savet:

Listaj forum po redu. Mnogo toga pametnog je ovde rečeno i prikazano ništa ti od svega toga neće škoditi da saznaš!

Generalno, obrati pažnju da nije udarana, krpljena, farbana, da je sve skupa u pristojnom stanju i da odaje utisak održavanog auta...

Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
nitro
Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 11 јун, 2011, 12:29:00 »

Dobro došao  drinks
A za početak, kao i ja sto sam pitao  yes
   http://www.panda-club-serbia.com/forum/index.php/topic,398.0.html
Sačuvana
IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 11 јун, 2011, 21:43:29 »

Dobrodošao! Savet:

Listaj forum po redu. Mnogo toga pametnog je ovde rečeno i prikazano ništa ti od svega toga neće škoditi da saznaš!

Generalno, obrati pažnju da nije udarana, krpljena, farbana, da je sve skupa u pristojnom stanju i da odaje utisak održavanog auta...

Do onog grada pre par dana,samo mi je krov bio ceo.Ipak ne mislim da mi je auto loš.

Novom članu:Panda je takoreči spartanski auto koji mladom ponosnom vlasniku pruža mogučnosti za nebrojene intervencije na funkcionalnoj nadogradnji.
Ako voliš da radiš oko auta,imaš postove o ugradnji muzike,tapaciranju sedišta,svetlima....
Ako ne voliš da se zamaraš oko auta,bilo koji poštarski crveni do 120 oookm je sedi i vozi(provereno sa mojim primerkom)
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #4 poslato: 12 јун, 2011, 06:43:47 »

Ma nisam mislio na ogrebotine i sitna ulubljenja već da auto nije imao neke veće havarije! Kada sam tražio moju Pandu naišao sam na jednu kojoj se na krovu videlo da je neki prethodni vlasnik savio, od takvih treba bežati...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: