Konzola:
-slika 14-
Odvrnuti tri shrafa na sivoj plastici sa leve i desne strane i plava plastika sa cevkom ce pasti dole. Naravno prethodno ochistiti sve iz plastike i skinuti pepeljaru

, ukoliko postoji. Na sivoj plastici je vec urezan kruzhic koji se podudara sa rupom iza njega koja se nalazi na karoseriji. Probiti te kruzhice i provuci plavu i zelenu zhicu kroz njih. Bilo bi dobro nabaviti gumena crevca izmedju vrata i karoserije, kroz koja trebaju da prodju zhice kako se ne bi oshtetile tokom upotrebe. Ako mozhete da ih nabavite... taj trenutak je vec proshao!

Do ovde je ovo moralo ovako da se uradi. Dalji postupak svako mozhe da improvizuje, ali ja cu opisati kako sam ja to zavrshio.
Modul sam postavio sa unutrashnje strane kucishta na kome se nalazi preklopnik za podeshavanje visine farova, na levi "zid". Unutar njega ima SASVIM dovoljno mesta da se nagura modul sa sve konektorom, zhicama i njihovim osigurachima. Zhice od desnih vrata sam provukao sa donje/zadnje strane plave plastike i prolaze ispod volana i ulaze u kucishte. Zhice sa desne strane idu preko plave plastike (tu mi stoji zvuchnik pa se nishta ne vidi) i ulaze u kucishte. Antena od modula se mozhe provuci sa zadnje strane kucishta u levu stranu i izlazi na plavu plastiku, tako da je maksimalno ravna (shto se i trazhi, a opet se ne vidi zbog zvuchnika

).
-slika 15-
-slika 16-
Grupe zhica "+", "masa" i BLUE zhicu (u stvarnosti je ljubichasta?!

) sam vukao u desno ispod volana do radio-uredjaja, odakle sam uzeo stalan + sa upaljacha, kao i masu. Zhicu BLUE cu uvesti kroz otvor na konzoli i spojiti je na prekidach za paljenje sva chetiri migavca (nisam imao vishe vremena...).
Plave zhice oba motora spojiti sa zhicom BLK/WHT, a zelene zhice sa WHITE zhicom (koliko se secam..). Ukoliko motori idu u suprotnom smeru (pritiskom na taster zakljuch. oni se otkljuch.) obrnuti spoj plavih i zelenih zhica sa BLK/WHT i WHITE zhicom, i javiti na forumu kako bi ispravio tekst.

Ostaje josh i da se povezhe PINK zhica, koja daje + napon (ili -, zavisno od jumpera) na motor u gepeku. Mene je prijatno iznenadilo kada sam otvorio gepek i video da u njemu vec postoji motor za zakljuchavanje!

Eto, mozhe malo i da se ushtedi... Moje reshenje je da na taj motor dovedem samo + napon pritiskom da taster za otvaranje prtljazhnika, a da je - (druga zhica od motora) stalno na masi. Tako mogu samo da pritiskom na poseban taster (ili one 3 sekunde...) otkljucham gepek bez otkljuchavanja vrata, ali ne i da ga zakljucham. Mozhe se uraditi i druga varijanta, a to je da se i taj gepek-motor vezhe kao i ostali (ono plava, zelena, BLK/WHT, WHITE itd.) pa da se otkljuchava i zakljuchava kada i ostali. Na vama je da odluchite... Sprovodjenje ove zhice do gepeka mora da pishe negde na forumu. Ide isto kao i sve ostale zhice za stop svetla, migavce, maglenke, zadnji brisach itd... kroz levi deo poda ispod tapacirunga, pa uz levi stub iza vrata, kroz levi zadnji tapacirung, gore ka krovu, pa kroz crevo i u gepeku si!

Eto, to bi bilo neko kao uputstvo, nadam se da ce nekome pomoci. Trudio sam se da koristim shto razlichitije pojmove kako ne bi bilo zabune koji je koji deo (iako to i nije bash ispravno..) i nadam se da nece biti dvosmislenih rechi.
I za kraj josh jedna napomena: ja sam se zezao ceo jedan sat - nemojte i vi!

Ne znam odakle cete izvlachiti + napon za napajanje, ali ukoliko bude bilo problema proverite OSIGURACH jer je vrlo verovatno da cete morati da stavljate veci. Ovi motori mogu da povuku sasvim dovoljno struje da manji osigurachi popucaju.
UZDRAVLJE!