Panda Club Serbia
13 фебруар, 2012, 05:06:52 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Produzenje registracije  (Pročitano 577 puta)
AcaDorcol
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« poslato: 09 март, 2009, 14:56:57 »

Drustvanjce, uradjen u subotu tehnicki, bez problema, nije bilo pitanja oko zadnjih kocnica (izgleda da ovi znaju potrebnu silu za Pandu iako se na uredjaju vidi razlika u sili napred-pozadi), ali zato je konstatovan luft u desnom kraju spone, sto sam na licu mesta zamenio, kraj spone 570 din (euro car- blok 64)  i ruke 600+pivkani....... One takse, zeleni karton, osiguranje,,,,,13.000 dindzi. Zamena kraja spone trajala je s pivom 25 minuta, koriccen je cekic i jaci kljuc, posle je zategnuto kanapce izmedju prednjih i zadnjih toskova u cilju centriranja, i tako......

Volan se nakon zamane kraja spone vrti u voznji znatno lakse nego pre, ali mi paoci na tocku volana zaklanjaju lampice (promenio se osnovni polozaj tocka volana). Sad il da skidam i da okrecem tocak volana, il da idem na reglazu da podese ponovo prednje trapove i polozaj volana???? :-X
Sačuvana
kuntalo
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 09 март, 2009, 15:01:44 »

Gde si to radio centriranje, ne mogu da verujem da Ti nisu namestili volan kako treba?

Inače, sve akcije sa podvozjem radio sam kod "Vukija" u Surčinu- mislim da i Robi može potvrditi da su najkorektniji i sa cenama i sa kvalitetom rada- kanapčiće tamo nisam nikad video, sve rade na kompjuterizovanoj mašini...
Sačuvana
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 09 март, 2009, 15:30:25 »

@ Kuntalo, mozda nisam dobro objasnio, ali nisam radio centriranje trapa, nego zamenu desnog kraja spone........koja je imala luft u sta sam se i sam uverio na tehnickom.....

Nova spona koju sam kupio je kraca (u navoju) od stare za jedno 3 mm, pa je cova morao da promeni polozaj volana. Po montazi dok je auto bio dignut na dizalici pomocu kanapceta je namestio i nastelovao i desnu (sa novim) i levu (sa starim ) stranu vozila - sve sem polozaja tocka volana jer je auto bio dignut na dizalici.....

Trap tek treba da se steluje, jer ovaj cova nema reglazu.....

Primecujem da je sada volan osetno meksi u voznji, ali mislim da je neophodna reglaza i namestanje samog tocka volana........ Roll Eyes
Sačuvana
kuntalo
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 09 март, 2009, 15:42:19 »

Ahaaaa... E, ondak dobro. Mada, mogao je baš i to da narihta...
Sačuvana
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 11 март, 2009, 14:50:39 »

Odradjeno centriranje trapa kod Bobana na Dorcolu, 1.100 dindzi. Sve je leglo kako treba, kotrlja se za medalju, sve stima...... Cool
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #5 poslato: 11 март, 2009, 20:24:23 »

Pa to je super cena... Mogao bih i ja da ga posetim...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
Pella Panda
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 11 март, 2009, 20:55:42 »

Ja sam jesenas punio prednji amortizer,a i sponu,ali uz to obavezno ide i reglaza trapa...E sad 11.aprila mi istuce saobracajna...ja sam auto kupio i platio porez u BGDu,a ja sam u Zajecaru.Moracu za bgd da ga odjavim,pa da radim a test jer je bio van a uradjen je kao putnicki,pa tek onda tehnicki i registracija...samo ne znam kako ce da skupim kintu.... biggrin
Sačuvana

Gospodaru,ucini me orudjem svoga mira:
Gde je mrznja da donosim ljubav!
Gde je uvreda da donosim prastanje.
Gde je nesloga da donosim Jedinstvo!
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: