Panda Club Serbia
23 мај, 2012, 23:16:00 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: usisivac  (Pročitano 189 puta)
Vlajko
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« poslato: 12 јул, 2011, 11:01:07 »

Oko struje ne znam nista sem da zamenim sijalicu, zato jedno glupo pitanje:
Kupili smo onaj mali usisivac za kola (ne pitajte cemu ta ludost) onaj najmanji snaga: 60 W. Delimicno koristan, pokupi mrvice, ali koristan da klinac spuca sat vremena igrajuci se sa njime.
Elem, za koliko moze da isprazni akumulator? Kolika mi je vremenska granica igranke, iskljucen auto, usisivac ON?
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #1 poslato: 12 јул, 2011, 16:26:05 »

Pa možda deset minuta, maksimalno... Pogledaj koliki je kapacitet baterije (mAh ili Ah) i koji je napon (V) pa ćemo ti izračunati..
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 13 јул, 2011, 07:51:17 »

Sa 12volti za 60w treba 5 Ampera.Tvoj akumulator je 40ampersati,kad potrošiš pola toga,prazan je ili će teško upaliti.
Dakle,usisivač može da zuji 4 sata ako se dotle ne istopi,napravi kratak spoj i zapali instalaciju.
Žeton za usisivač na EKO pumpi košta 85 dinara,podiže tepih i uvlači suve sline sa dečijeg sedišta,ali dosta reklame  haha jester haha jester
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #3 poslato: 13 јул, 2011, 08:06:34 »

uh, kako sam se izlupetao... Mislio sam da usisvač ima svoju bateriju smile
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
Vlajko
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 14 јул, 2011, 14:28:13 »

uf,uf,uf - ako se dotle ne istopi,napravi kratak spoj i zapali instalaciju...
Pustao sam klinca da se igra oko 20min recimo, pa posle iskljucim. Znaci 5-10min i finito, hvala.

A za pumpe znam, i nije u tome stos. Stos je u tome sto je klinac opaljen na usisivace, bez zezanja.
Otkad je prohodao ignorise punu sobu igracaka, od satora, lukova i strela do svih mogucih zezalica, ma znaci nista, samo mu daj usisivac i u stanju je ceo celcati dan da se igra njime.
U prvo vreme smo ludeli, pa posle digli ruke.
A ja sam se za'ebao i jednom izgovorio da postoji i za kola...
I tako..
Sačuvana
bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 14 јул, 2011, 15:31:21 »

I CD može da sj*** bateriju u kolima samo tako. Lično iskustvo. Nov akomulator, 45 Ah, na letovanju u kampu, pored šatora, hladovina, CD svirucka li svirucka a mi uživamo. Posle valjda tri...četitri dana iako, naravno radio nije non-stop svirao, odjednom-muzikica staje. Šta se dešava??? Prazan akumulator. Lele... Upali auto uz pomoć nekih momaka iz kampa "na gurku", vozi dok se nije dopunio i posle toga- ne pali radio kad je isključen motor. jester jester

E da. Sve ovo nije se dešavalo sa PADOM već sa Reno-4.  victory
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: