Panda Club Serbia
23 мај, 2012, 23:24:37 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Pozdrav iz NS  (Pročitano 175 puta)
ganci
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« poslato: 11 август, 2011, 21:33:43 »

Pozdrav svima na forumu. Evo i ja da se predstavim. Pre desetak dana sam pazario jednu pandicu 2002.godiste, naravno teretna, radila u Italijanskom telekomu, da nam sluzi kao 2. auto, prvenstveno da se supruga usavrsi u voznji. Mada kad sam ga provozao, mislim da ce biti guzva za volanom. lol Odmah sam pazario i zadnju klupu i bocna stakla, kao i klasican gepek, tako da mozemo da vozimo i klince. Vec sam procitao dosta stvari na ovom forumu koje su mi koristile da se lakse odlucim da kupim meckicu, jedino mi nikako ne polazi za rukom da skinem uputstvo, onaj poslednji link mi stalno puca na pola, a oni stari su vec odavno izbrisani. Moze li mi neko pomoci u vezi uputstva, posto bi mi tako bilo lakse da cackam oko auta. download
Sačuvana
roberto_s
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 12 август, 2011, 07:21:05 »

Pozdrav, dobrodosao ! Wink

Javice se vec neko da ti pomogne oko uputstva, ja sam sa tim dugmicima prilicno slab !
Sačuvana
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #2 poslato: 06 септембар, 2011, 18:13:55 »

Ćao!

Ako tije uteha, ja imam orginalnu knjigu - bila u autu kad ga kupih... Otvorio je nisam! sve ima ovde, a i malo više. Samo čitaj - što ne saznaš pitaj!
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
ganci
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 09 септембар, 2011, 11:18:24 »

Hvala na podršci. Uspeo sam u međuvremenu da skinem uputstvo sa obnovljenog linka, a i da pronađem mnogo toga što me je zanimalo čitajući ovaj, a i stari forum. Ono što je sigurno, uputstvo samo po sebi ne znači puno, mnogo više znači kada od  drugog čuješ kako je rešio neki problem i sa nekim razmeniš iskustva!  good
Sačuvana
nitro
Moderator
Na mreži Na mreži

« Odgovor #4 poslato: 09 септембар, 2011, 11:31:28 »

Naravno, zato i jesmo tu da se pomažemo  yes i podelimo strast vožnje Pandice  victory
 drinks
Sačuvana
ganci
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 09 септембар, 2011, 11:34:49 »

Yes, naravno! dance1
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: