Panda Club Serbia
23 мај, 2012, 23:30:47 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2 3
  Štampaj  
Autor Tema: sedista seicento  (Pročitano 901 puta)
marko_dimitrije
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« poslato: 16 август, 2011, 09:32:22 »

Ljudi ja sam potpuno nov na forumu, pre neki dan sam kupio seicenta koji je van, a sad bih da ga prepravim u putnicki i registrujem kao takvog.
Da li mi neko moze pomoci oko sedista, gde da ih kupim, koja im je cena? Mogu li da u seicenta ubacim sedista od pande???
I gde to da izvedem, kod kog majstora?
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #1 poslato: 16 август, 2011, 09:33:53 »

Zdravo.

Zovi Milana na broj 065 235 2305. Koliko znam ne pašu sedišta od Pande na Sei-a.
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
marko_dimitrije
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 16 август, 2011, 18:42:53 »

hvala za broj, ali zvao sam coveka ceo dan, nedostupan je,pretpostavljam da je na odmoruili tako nesto....
Da li mozda imas jos neki broj koji bih mogao da pozovem???
Sačuvana
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 16 август, 2011, 19:09:42 »

Poseti web sajt polovniautomobili, deo sajta delovi, pa u pretrazi trazi seicento i videces par oglasa za enterijere i ostale delove za seia. Budi uporan i isplatice se.
Sačuvana
veljap
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 16 август, 2011, 21:50:12 »

http://www.polovniautomobili.com/oglas822042/enterijer/
Sačuvana
Joe
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 18 август, 2011, 10:35:22 »

Ako si iz NS onda vidi ovde 063/ 7298534 Bojan
Sačuvana

Kada ti sreća okrene leđa, šutni je u dupe !!!
marko_dimitrije
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 31 август, 2011, 09:37:52 »

uzeo sam sedista za 80e i ugradio ih u seicenta. ako jos nekom zatreba, covek se zove aleksandar (0613139151). ostao mi je jos atest za sedista pa tehnicki i registracija... da li neko zna sta se desava na tom pregledu (za atest) posto su mi (preko tel) trazili pojaseve i naslone za glavu? a moja sedista to nemaju
Sačuvana
ganci
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 04 септембар, 2011, 11:32:34 »

Ne treba ti više atest za prepravku sa teretnog na putnički. Po novim propisima dovoljno je da ti na tehničkom pregledu konstatuju da je izvršena prepravka iz teretnog u putničko i da ti u registracionom listu koji dobiješ od njih a nosiš u SUP stoji: "izvršena prepravka iz teretnog u putničko-ispitivanje nije potrebno" i sa tim pravac registracija. Ja sam moju registrovao pre skoro mesec dana, kupio je kao teretnu, što je i pisalo u saobraćajnoj, prepravio, otišao na tehnički i uradio kako sam gore opisao. Btw. naravno da mi je tetkica na šalteru rekla "Nemate atest", ali sam joj objasnio ovo što sam već napisao, na šta je rekla, "Ah, da, u pravu ste" i završila sve za par minuta!
Sačuvana
Joe
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 09 септембар, 2011, 11:19:38 »

Prvi put cujem ovako nesto,prosto ne mogu verovati da se ukida nesto gde se uzima lova.
Imam teretnu prikolicu za koju ne mogu dobiti uput za atest jer nemam racun da sam kupio
gvozdje za njenu izgradnju (15 godina je koristim, a do sada mi niko nije rekao da treba
cuvati racun od kupovine gvozdja ), a sad  cujem da je ukinut kao prvo UPUT ZA ATEST,a
onda i sam ATEST za prepravku vozila iz teretnog u putnicko.
Super si prosao, ustedeo si barem 60-70 evra i dosta zezanja oko svega.  good
Sačuvana

ganci
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 09 септембар, 2011, 11:33:01 »

E sad za prikolice je potpuno druga prica, tu problem nastaje u dokazivanju porekla, isti je problem i za traktorske i za prikolice za kola, ranije se to moglo odraditi tako sto povedes dva svedoka, overis izjavu da je kod tebe već par godina ili da si je ti pravio i onda možeš da je registruješ bez problema. Sad to više ne priznaju, a bez porekla ne možeš raditi atest (ako je ručne izrade, za fabričke ne treba atest, ali opet ostaje pitanje porekla bez kojeg ne možeš odraditi registraciju). Jeste da su olakšali za samu prepravku vozila, ali za prikolice je da rodiš 3 mečke dok ne uspeš da se pomeriš sa mrtve tačke!!! rtfm rtfm rtfm
Sačuvana
nitro
Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 09 септембар, 2011, 11:41:47 »

Što je još gore, zavisi i mnogo od šalterskog službenice/ka dal' će da traži neki papir ili ne  suicide_fool
Sačuvana
Joe
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: 09 септембар, 2011, 13:16:32 »

Ma sve je to farsa, ovamo legalizujes bespravno izgradjene kuce i zgrade sa sto stanova, a zezas ljude oko teretne prikolice,hahaha.
Smesna smo mi drzava, sta sad, da ljudi pobacaju svoje nepostojece prikolice  ispred vlade i da da se svi
pravimo ludi, kao nista nismo bacili,one ne postoje ?   victory
« Poslednja izmena: 10 септембар, 2011, 19:21:28 Joe » Sačuvana

bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: 09 септембар, 2011, 22:42:09 »

@ Joe

Legalizuješ kuće i stanove. jester lol cray angry2 bad skull skull suicide_fool suicide_fool threaten threaten tomato tomato haha haha rtfm rtfm

HAHAHAHAHAHAHA

Off 100%, ali morao sam  prankster pardon
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
dragan2229
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: 10 септембар, 2011, 06:31:08 »

opet ostaje pitanje porekla bez kojeg ne možeš odraditi registraciju

nadjes nekog ko je zatvorio firmu pre 10 godina a zadrzao pecat i eto racuna  dance1
Sačuvana
Joe
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: 10 септембар, 2011, 19:35:22 »

Valda cu teretnu prikolicu nekako registrovati, kada su svojevremeno uvozili i registrovali kola
iz Hrvatske,Bosne i Crne Gore, nije bilo problema, valda ce moci i moja prikolica koja je samogradnja.
Zato sam i bespravne kuce i zgrade spominjao, i one mogu da se legalizuju,samo prikolice su problem.

jester rtfm
Sačuvana

Stranice: [1] 2 3
  Štampaj  

Prebaci se na: