Panda Club Serbia
23 мај, 2012, 23:31:10 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 [3]
  Štampaj  
Autor Tema: sedista seicento  (Pročitano 901 puta)
IFA
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: 16 новембар, 2011, 08:50:20 »

@ Alukard

Da sam imao ovo i ja bih pokušao da se "rkam" sa njima. rtfm Mislim i na ove moje "školske drugove teške jednu črvenu" sa Tehničkog a i na "tete"-šalteruše. Nije mala ušteda. 5.600 dindži. Ali...jbg... nisam imao taj zamršeni dopis koji, kada se pažljivo pročita, u stvari potvrđuje ono što je drugar Ganci napisao.  victory

I ja ti želim sreću i javi šta si uradio...
E ,sad si kvalifikovan da uporediš udobnost Pande i Seicenta

Inače, moj SEI do Kikinde i nazad ukupno 320 Km sa 16 litara BMB-a 95.  fan
Sačuvana
bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: 16 новембар, 2011, 19:56:22 »

@ IFA

Pa nisam baš u potpunosti kvalifikovan. Naime, PANDA je bila na 82.000 kada sam je pazario a ovaj na 26.000. PANDA je sad na 123.000 (valjda) a ovaj na 26.500. I drugo, ovaj auto je za moju gospoju a ona zadovoljna pa i ja isto  jester

Osim toga što je sve mirišljavo, novo, podmazano, čisto i zategnuto k'o žice na tamburi, još nešto je veoma uočljivo.  A to je manja buka.  whistle
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: 17 новембар, 2011, 10:19:58 »

Komšija koji ima Pandu kao i mi,vozi službenog Seicenta.Nakon službenog puta u Crnu Goru rekao mi je da moli Boga da ne mora ponovo.Kaže sedišta su tvrđa,prednje sedište kraće,vešanje tvrđe......sve u svemu,Panda je daleko udobnija za duže putovanje.
Hteo sam ocenu od još nekog čije mišljenje uvažavam,ali Ti si izgleda bio putnik u Seicentu,a to nije isto.
Biba se verovatno raduje svom ljubimcu,pa će proći neko vreme dok počne da mu nalazi mane,ali...
važno je da je sreća u zadovoljstvu i zadovoljstvo u sreći  jester jester jester
Sačuvana
alukard
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: 24 новембар, 2011, 18:28:45 »

Ma nista nema, bez veze nema nista, ma kakvi nemaju ovi pojma o cemu pricam kakav zakon i pravilnici, zakon je njihov  pogranichnik
Ma nista ostala je panda na teretno jer me je mrzelo dva dana pred istek da trcim do masinca
Sledeca registracija sa a-testom jedino tako
A moguce da nikad nije registrovana kod nas kao teretna tj prvi put kada se registruje kad se uveze mozda bii proslo
Al zakon vazi kako za koga...
A kad objave ne znaju ni sami sta to objave kad pitas sluzbenike oni nemaju pojma kao da su pali s kruske
Sačuvana
bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: 25 новембар, 2011, 00:22:58 »

@ IFA

Kad su svojevremeno pitali Forda koji je najbolji auto, njegov odgovor, na čuđenje svih, nije bio FORD, već NOV. Tada, pre sto godina, njegova fabrika je proizvodila i prodavala milion auta godišnje.  yes

@ Alukard

Pa ako si već imao sedišta i stakla montirana, nije bio problem. Na  Mašincu nema gužve i sve završiš za oko pola sata. Doduše 5 soma i 600 si kraći ali to je samo tada. Onaj crni nastavak se prihvata i ne mora da se skine. Ali, o tome je na forumu već postovano na puno mesta.... yes
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: 25 новембар, 2011, 00:28:04 »

I mislim da je na istom mestu i neki kum ili drugar našeg člana, ako se ne varam Drajgana (kontaktirao me telefonom u vreme kupovine auta), kupio isto SEI sa malo pređenih Km. Zanimaju me i njegova iskustva i da li je zadovoljan?

ok
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
drajgan
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: 25 новембар, 2011, 01:22:10 »

Taj Sei se udomio u Novom Sadu. Vlasnik vrlo zadovoljan. Zoranu hvala za informaciju.
Obavio je registraciju bez atesta.
Nije da nisu tražili atest, ali se pozvao na novi pravilnik, o kome je nedavno bilo reči i za čudo pronašli ga i prihvatili da se registracija izvrši bez atesta.
Dakle Ganci je bio u pravu. U N. Sadu se primenjuje dotični pravilnik, za onog ko je informisan,a zašto li to ne važi i ovde?
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3]
  Štampaj  

Prebaci se na: