|
veran-veran
|
 |
« poslato: 26 август, 2011, 13:29:54 » |
|
hm.ja ovo nisam ni primetio,a uleteo da trazim pomoc .. Jbg. Dakle da se i ja prestavim. Zovem se Veran,i dolazim iz aleksandrovca. postadoh i ja vlasnik ovog panduljka jos pre godinu dana,tacnije od 01.09.2010,kada sam ih dve kupio u n.s po kliznoj ceni,sa malim ostecenjima..ali zato su danas nakon god.dana mog vlasnistva kao devojke,obe sredjene isto,ne razlikuju se.zao mi je sto nisam u mogucnosti da ih slikam,i okacim fotke ovde na forumu,ali bice prilike..ima tu jos po nekih nedostataka,ali polako,nezurim se sredicu i to. jednu uglavnom vozi brat,a drugu ja..i moram vam priznati da sam se tesko privikao na njih,ali sada je ok..zadovoljan sam,iako sam bio u dilemi tada sta da uzmem siecenta ili pandu.dali sam se zajbo ili ne vreme ce pokazati.. PozZ vama svima,koliko vas ima,drago mi je sto je organizovano jedno ovako okupljanje,i bice mi posebno drago da na bilo koji nacin pomognem nekom kome pomoc zatreba iz ovog mog dosadasnjeg jednogodisnjeg iskustva sa malim,VELIKIM automobilom Jos jednom vozdra... .
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 26 август, 2011, 14:42:27 » |
|
iako sam bio u dilemi tada sta da uzmem siecenta ili pandu.dali sam se zajbo ili ne vreme ce pokazati..
Ajd sad da ispunimo formu, dobrodoslica od mene! A sto se gore navedenog tvog citata tice........propustio si momenat kada je vreme pokazalo ( od1984 do 2003. ) 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
veran-veran
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 27 август, 2011, 21:47:06 » |
|
mozda si i u pravu roberto,ali sada je sve nesto novo,nova tehnologija.npr.peglicu kao pandinog predhodnika sa 30 i kusur god ima da vidis i dan danas po ulicama,a pitanje je dali ce se ova nova panda mislim na ove telekomove,udostojiti njenim precima..ipak je ovo elektronika..naravno i za nju ima resenja,ali to je nesto plus odrzavanje i to ne bas zanemarljivo u odnosu na prece starije od 10god.i vise..kod sei mi je unutrasnjost lepsa bila,zbog toga sam se kolebao,a sto se u danasnje vreme motora tice,to je isti k.... razlicito pakovanje. to je samo moje misljene
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
veran-veran
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 27 август, 2011, 21:47:43 » |
|
mozda si i u pravu roberto,ali sada je sve nesto novo,nova tehnologija.npr.peglicu kao pandinog predhodnika sa 30 i kusur god ima da vidis i dan danas po ulicama,a pitanje je dali ce se ova nova panda mislim na ove telekomove,udostojiti njenim precima..ipak je ovo elektronika..naravno i za nju ima resenja,ali to je nesto plus odrzavanje i to ne bas zanemarljivo u odnosu na prece starije od 10god.i vise..kod sei mi je unutrasnjost lepsa bila,zbog toga sam se kolebao,a sto se u danasnje vreme motora tice,to je isti k.... razlicito pakovanje. to je samo moje misljene
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
IFA
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 27 август, 2011, 21:55:19 » |
|
Još jedna formalna dobrodošlica. Evo pune tri godine vozim Pandu i sad mi došlo da je menjam za Sei. Najveći razlog je što je 7 cm kraći,pa bi se ja lepo uparkirao između dva drveta blizu posla u zoniranom području gde je suviše kratko mesto da bi ga JKP lopopopovi obeležili za harač.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
veran-veran
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 27 август, 2011, 22:03:22 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mirorab
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 06 септембар, 2011, 18:07:44 » |
|
Dobrodošao
Mi onomad gledali panda il sei... ne da bi se zahebo, nego bi m--a svoja pojeo da smo uzeli seija! Ja sam tolko odlepio na pandin dizajn da... Pravi punk!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
veran-veran
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 03 децембар, 2011, 22:48:00 » |
|
da postavim i ja koju fotkicu .
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 04 децембар, 2011, 14:17:20 veran-veran »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
d.e.x.
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 10 децембар, 2011, 11:15:49 » |
|
Dobrodosao!!! Kako se cuje taj zvucnik u krovu? Meni palo na pamet da ga ubudzim tu ali nisam smeo. Rekoh ima da drechi po limu i da gubi na kvalitetu zvuke....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
veran-veran
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 10 децембар, 2011, 18:40:32 » |
|
hvala nitro.. d.e.x Sasvim ok..extra zvuk,ali moras voditi racuna o dubini zvucnika ..da nedohvaca spoljni plek..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
speed_serb
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 11 децембар, 2011, 08:55:36 » |
|
Jesu li ove slike sa Koznika?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
veran-veran
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 11 децембар, 2011, 17:01:57 » |
|
hm...aha..jesu...a odakle tebi to?
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 11 децембар, 2011, 18:25:33 veran-veran »
|
Sačuvana
|
|
|
|
speed_serb
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 12 децембар, 2011, 20:59:57 » |
|
Pa u celom Zupskom kraju dve pande samo u Karicima postoje!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
veran-veran