bobanz75
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« poslato: 09 септембар, 2011, 15:37:22 » |
|
uclanio sam se na forum 10-tak dana pre nego da kupim pandu,pa sam pazljivo citao vasa iskustva, iako vec duze vremena merkam neku pandu,mnogo su mi pomogla vasa iskustva i definitivno me ubedila u kupovinu, vozio sam zastavu 101(zadnjih 15 godina),motor fiat 1973 broj motora sa mnogo nula na pocetku(375000 km bez generalke,konacno je produvao,kompresija na 2 klipu 0,1,najveca 5,5, malo na leru radi kao traktor ali i dalje ide kao cuma,majstori se cude,zao mi je bilo da ga ostavim,ali posto je i limarija otisla nema spasa, pazario sam telekom pandu 2002,prvi vlasnik(posle telekoma)je kupio medju prvima kada su se pojavile u ns, preradio u putnicko,sedista su od tipa ili una nisam siguran,ugradjen sekvent plin(boca 30l)tomaseto reduktor, ide kao munja,moram uraditi veliki servis i neke sitnice, malo mi radi nemirno na leru(narucio sam svecice i kablove iz italije)pa cemo videti, trenutno testiram tng potrosnju,ide 8,5 l na 100 km,to mi je kao malo mnogo, ali iz vasih iskustva izgleda da je to to, plin je sa luk oil-a,pokusacu na jos nekim pumpama, imam jos nekih pitanja,ali to cu postaviti u odredjenim temama na forumu za te stvari, veliki pozdrav svim pandistima!!!
|