gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 17 децембар, 2011, 19:45:21 » |
|
evo ovako...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
nitro
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 17 децембар, 2011, 21:43:29 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 18 децембар, 2011, 10:16:26 » |
|
Nije moj, nažalost... To je od mog drugara Ivice (iz Autike), auto je uvezen iz Amerike u rinfuzu, on ga je ovde ogulio do golog lima, izvario, zaštitio i doveo u fabričko stanje... Evo sada se upravo restauracija privodi kraju... Inače, priča je krenula od kako je Vlaja video kod Autike video Ivicinu Bubu...
Uzgred, Karmann Ghia je proglašen najsporijim "sportskim" automobilom svih vremena. O čemu se radi? Mehanika Bube, kompletna šasija, menjač i motor na koju je našrafljena ova opaka karoserija vanvremenskog dizajna...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
|
VLAJA
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 18 децембар, 2011, 13:13:36 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Joe
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 21 децембар, 2011, 19:54:00 » |
|
Kupujem voltmetar, koji se ušteka u upaljač od kola kada se želi očitati napon akomulatora. U NS nisam uspeo pronaći, ako neko ima adresu (a da nije u Kini ) neka mi napiše. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Kada ti sreća okrene leđa, šutni je u dupe !!!
|
|
|
|
garcha
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 22 децембар, 2011, 10:33:49 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 22 децембар, 2011, 11:06:13 » |
|
A imaš i ovo ako hoćeš da menjaš profesiju ili kao si ostao bez posla (pod uslovom da si imao profesiju i posao, naravno). http://www.dealextreme.com/p/silca-hu-66-inner-groove-lock-pick-vehicles-16424 I obrat' pažnju na napomenu: Professional Product: this product is intended for professional use only. Usage support cannot be provided due to the product's nature. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
|
Joe
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 22 децембар, 2011, 11:37:22 » |
|
@ garcha To je to. samo se pitam hoce li poslati nešto što košta 4,30 evra ? @ bibazoki  ZANIMLJIVO ! ! !
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Kada ti sreća okrene leđa, šutni je u dupe !!!
|
|
|
|
garcha
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 22 децембар, 2011, 16:53:59 » |
|
@ Joe Hoće i za 2 evra i to besplatno (mislim isporuka  ) @ Zoki Jesi li ti video da tu ima kompletna sekcija za obijački alat - od amaterskog do profesionalnog za sve namene 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
d.e.x.
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 22 децембар, 2011, 21:45:46 » |
|
poslace bez obzira na cenu. meni poslali neki dzek sa kablom od 0.75 e 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
dragan2229
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 31 јануар, 2012, 01:06:50 » |
|
Da se vratimo na pocetak  1. Bravu sa kljucem za treca vrata, imam je ali blokira a ionako nemam kljuc za nju. 2. ........................ 3. Poklopac posude za pranje stakla i prednju prskalicu (skinuo pre farbanja, stavio u dzep i tu joj se gubi svaki trag  ) ( u medjuvremenu sam je nasao i ponovo stavio u dzep i izgubio )  4. ........................ ponude na pp...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|