Dobrodosao !
1. treba ti nov plin , pogotovo za tu cifru za koju ti nude. Sve ostalo je budzotina i sigurno ti nece raditi kao nov.
2. tvoj motor ima mono-point ubrizgavanje i zato je ugradnja plina tako jeftina. Osim toga imas 100 kubika manje nego vecina nas, samim tim manje snage u motoru, pa ti toplo preporucujem da ugradis nov plin jer ces jedino tako smanjiti gubitke u snazi, a ista ce ti trebati, budi siguran.
3. na tvoj motor ne mora sekvent plin kao kod mene(450 evrija) ali je jako bitno da se instalira po propisu jer imas plasticnu usisnu granu i rizikujes da ti ista pukne ako nije odradjeno sve kako Bog nalaze. Kad ti grana pukne, neces ni explodirati, niti se zapaliti, ali gubis vakum na servu i ostajes bez kocnica.4. Mnogo lakse ces obaviti proceduru oko atesta plina ako je nov i ugradjen u zvanicnom servisu.
5. Sa novim uredjajem ces se voziti upola jevtinije, ali opet pod uslovom da je uredjaj nov i ugradjen kako valja.
5.Donji zglob u rucici menjaca (shalt kugla) ne moze da se stegne, kod mene isto landara ali sam se navikao. Nikada je nisam menjao ali mi se cini da nije sveto pismo. Kupujes je u AP sportu ili KIT komercu.
6. Plinski uredjaji novije generacije sami regulisu paljenje tako sto pri gasenju motora uredjaj sam iskljucuje plin i prebacuje na bezin sa kojim vrsis sledece paljenje. Momenat automatskog prebacivanja na plin je uslovljen temperaturom motora (minimum 30 stepeni) a mozes da biras dal da ti prebaci podizanjem obrtaja motora, ili da se nasteluje na par sekundi posto sonda ocita 30 stepeni u sistemu. Znaci, sipas plin, uvek imas minimum 5 litara benzina u rezervoaru i NE DIRAS DUGMICE.
7..Delovi za Pandu.....Milan 0652352305
8. Pogledaj temu pre nego postavis jos neko pitanje u vezi plina.
http://www.panda-club-serbia.com/forum/index.php/topic,146.0.htmlZato sto necitas pazljivo ima da platis kartonce efesa.
procitaj ponovo moj post pod rednim brojem 3 .
Panda ce da ti trosi 7.325 litara plina u mesovitoj voznji, a ti ces i u wc da ides kolima. Pazi sta sam ti rekao.....