|
veran-veran
|
 |
« poslato: 12 октобар, 2011, 21:53:14 » |
|
danas mi prica covek neki tip kupio peglicu,dao kaze 150 e,i kaze registrovao je dao 12000,i vracao se sav srecan kuci s novim tablicama,kad u putu tj u voznji mu se upali motorni pogon,plamen se prosiri i cela izgor.jedva iscupao zivu glavu,dobio je opekotine doduse ne tako strasne... Te i sam danas primetio peckanje elektriciteta na vratima..naime ugasio auto,radio +mp3 ostao ukljucen,i uhvatio se za rukohvat da otvorim vrata.posto mi je burma na levoj ruci,ona se spojila s limom od vrata,i odjednom osetih pec,pec,mahinalno bacih ruku,uplasio se..odma mi prodje kroz glavu ovaj slucaj..aj reko da probam ponovo mozda se slucajno desilo,kad ono neki put hoce neki nece da pecne..posle vracam film u rikverc,to se meni i ranije desavalo,ali nisam obracao toliko paznju..ali sada vec?? Zna li ko zbog cega li ovo pecka,i ako moze da se odkloni,kako(bez elektricara),dal masa negde zamasila ili sta vec?da nebi i ja prosao kao ovaj moj pec-kolega,.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 13 октобар, 2011, 08:12:29 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
veran-veran
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 13 октобар, 2011, 12:22:53 » |
|
hahahahaha..ma ako je zbog toga onda nema panike,al ja se usrao,kad me pecnulo-posteno.. Zanimljivo..nesto sam kontam,pa aj da podelim to i s vama.pre neki dan upalim svetla,nema jedno kratko,aj reko pregorela,odem kupim,probam(pre zamene)ona radi,sada ovo s elektricitetom,zanimljivo je to sto sam kroz sve to sa istim simptomima profurao s ovom drugom pandom,o kojoj sam pisao kad je odjednom prestala da pali i pocele joj lampice zmureti te neznam za kod kljuc,te ona narandzasta,ona za svetla i tako redom..pravi lajksou..jbg..da nebude da i ova prolazi kroz sve ono..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 13 октобар, 2011, 13:29:00 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
veran-veran
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 13 октобар, 2011, 13:53:14 » |
|
hvala robi u to ime da  :
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
IFA
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 14 октобар, 2011, 06:46:31 » |
|
Mošda si nekad video onaj crni kaiš sa belom nacrtanom munjom montiran ispod zadnjeg dela Yuga,Keca,Lade...koji je služio kao šminka davnih sedamdesetih i osamdesetih,ali ti "auti"nisu peckali.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Speedy
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 14 октобар, 2011, 12:38:21 » |
|
onaj crni kaiš sa belom nacrtanom munjom montiran ispod zadnjeg dela Yuga,Keca,Lade... IMa li se gde kupiti isti jos uvek?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
mirorab
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 18 октобар, 2011, 20:06:52 » |
|
Ako je neka uteha, i mene pecka statički kad izlazim iz auta. I to ne samo iz Pande, u igri su i Peugeot boxer, 407, Opel Combo,... uglavnom zavisi šta sam obukao i kakve su mi ruke (prljave/čiste, suve il normalne). Kad kupuješ auto prvo probaš statički pa tek onda kupuješ (samo ako je DOBRO uzemljen!!) 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 18 октобар, 2011, 22:40:36 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
ganci
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 18 октобар, 2011, 23:06:57 » |
|
Dosta joj je i staticki, zena ti je nije ti tasta! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 19 октобар, 2011, 07:36:44 » |
|
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 19 октобар, 2011, 07:42:41 bibazoki »
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
ganci
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 21 октобар, 2011, 23:00:09 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
d.e.x.
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 22 октобар, 2011, 20:37:36 » |
|
ako Biba procita post,preselice te kod taste!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|