Panda Club Serbia
24 мај, 2012, 00:15:52 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: elektricitet na limariji  (Pročitano 414 puta)
veran-veran
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« poslato: 12 октобар, 2011, 21:53:14 »

danas mi prica covek neki tip kupio peglicu,dao kaze 150 e,i kaze registrovao je dao 12000,i vracao se sav srecan kuci s novim tablicama,kad u putu tj u voznji mu se upali motorni pogon,plamen se prosiri i cela izgor.jedva iscupao zivu glavu,dobio je opekotine doduse ne tako strasne...
Te i sam danas primetio peckanje elektriciteta na vratima..naime ugasio auto,radio +mp3 ostao ukljucen,i uhvatio se za rukohvat da otvorim  vrata.posto mi je burma na levoj ruci,ona se spojila s limom od vrata,i odjednom osetih pec,pec,mahinalno bacih ruku,uplasio se..odma mi prodje kroz glavu ovaj slucaj..aj reko da probam ponovo mozda se slucajno desilo,kad ono neki put hoce neki nece da pecne..posle vracam film u rikverc,to se meni i ranije desavalo,ali nisam obracao toliko paznju..ali sada vec??
Zna li ko zbog cega li ovo pecka,i ako moze da se odkloni,kako(bez elektricara),dal masa negde zamasila ili sta vec?da nebi i ja prosao kao ovaj moj pec-kolega,.
Sačuvana
roberto_s
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 13 октобар, 2011, 08:12:29 »

Sinteticke presvlake, plastican volan, jakna isto od nekog sintetickog materijale i eto ti statickog elektriciteta u telu koji ispraznis kada izadjes iz kola i dodirnes vrata. Al ima leka, kupis mecku, audija ili bentlija ili jednostavno, kada iz auta otvoris vrata, pre nego krocis na asfalt, uhvatis se rukom za prednji stub ili za bilo koji deo limarije i onda ko covek izadjes, bez  angry2 angry2 skull skull threaten i spominjanja Tesline uze i sire familije....... whistle whistle whistle victory
Sačuvana
veran-veran
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 13 октобар, 2011, 12:22:53 »

hahahahaha..ma ako je zbog toga onda nema panike,al ja se usrao,kad me pecnulo-posteno..
Zanimljivo..nesto sam kontam,pa aj da podelim to i s vama.pre neki dan upalim svetla,nema jedno kratko,aj reko pregorela,odem kupim,probam(pre zamene)ona radi,sada ovo s elektricitetom,zanimljivo je to sto sam kroz sve to sa istim simptomima profurao s ovom drugom pandom,o kojoj sam pisao kad je odjednom prestala da pali i pocele joj lampice zmureti te neznam za kod kljuc,te ona narandzasta,ona za svetla i tako redom..pravi lajksou..jbg..da nebude da i ova prolazi kroz sve ono..
Sačuvana
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 13 октобар, 2011, 13:29:00 »

Verane......pssssst......Verane....... this this
Siguran sam...... yes yes yes......
Resenje problema jedino znaju........ blush2 blush2 blush2 victory yes

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=6Iq_Xtkcfbs" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=6Iq_Xtkcfbs</a>
Sačuvana
veran-veran
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 13 октобар, 2011, 13:53:14 »

hvala robi u to ime da drinks:
Sačuvana
IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 14 октобар, 2011, 06:46:31 »

Mošda si nekad video onaj crni kaiš sa belom nacrtanom munjom montiran ispod zadnjeg dela Yuga,Keca,Lade...koji je služio kao šminka davnih sedamdesetih i osamdesetih,ali ti "auti"nisu peckali.
Sačuvana
Speedy
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 14 октобар, 2011, 12:38:21 »

Citat
onaj crni kaiš sa belom nacrtanom munjom montiran ispod zadnjeg dela Yuga,Keca,Lade...
IMa li se gde kupiti isti jos uvek?
Sačuvana
obrad1981
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

Pandara

« Odgovor #7 poslato: 14 октобар, 2011, 13:41:51 »

Uvek sam se pitao cemu to sluzi,al me bilo sramota da nekog pitam blush2 blush2
Sačuvana
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #8 poslato: 18 октобар, 2011, 20:06:52 »

Ako je neka uteha, i mene pecka statički kad izlazim iz auta.
I to ne samo iz Pande, u igri su i Peugeot boxer, 407, Opel Combo,... uglavnom zavisi šta sam obukao i kakve su mi ruke (prljave/čiste, suve il normalne).
Kad kupuješ auto prvo probaš statički pa tek onda kupuješ (samo ako je DOBRO uzemljen!!)  jester
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 18 октобар, 2011, 22:40:36 »

Zato ja UVEK pustim da žena PRVA izađe kada idemo zajedno. Jedino šteta što je SAMO statički elektricitet  pardon pardon jester jester
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
ganci
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 18 октобар, 2011, 23:06:57 »

Zato ja UVEK pustim da žena PRVA izađe kada idemo zajedno. Jedino šteta što je SAMO statički elektricitet  pardon pardon jester jester

Dosta joj je i staticki, zena ti je nije ti tasta! jester jester
Sačuvana
bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: 19 октобар, 2011, 07:36:44 »

Tašta se već dve i po godine druži sa  Sv. Petrom i ostalim Svecima i pravi red kod njih. rtfm rtfm  A dok je bila ovde i dok je bila zdrava, Boga mi, ni Sv. Ilija joj nije mog'o ništa, a nekmoli to STATIČKO PEC...PEC... njesra lol lol
« Poslednja izmena: 19 октобар, 2011, 07:42:41 bibazoki » Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
ganci
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: 21 октобар, 2011, 23:00:09 »

Zato sad testiraš ženu da vidiš da li je na mamu, pa da znaš šta ti je činiti!!! biggrin biggrin biggrin Iskusno, nema šta! jester
Sačuvana
d.e.x.
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: 22 октобар, 2011, 20:37:36 »

ako Biba procita post,preselice te kod taste!!!    biggrin
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: