Panda Club Serbia
24 мај, 2012, 00:17:28 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Usluga uvoza  (Pročitano 300 puta)
Bojan922
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« poslato: 18 октобар, 2011, 11:10:42 »

Pozdrav svim kolegama sa foruma. Posto zivim blizu bugarske granice, sve kolege sa foruma koje su zainteresovane za uvoz automobila iz bugarske mogu me kontaktirati (radi dovozenja automobila, obavljanja spediterskih usluga, saveta i pitanja itd). Znaci ja nisam preprodavac automobila, vec samo nudim svoju pomoc kolegama sa foruma koji zele da uvezu auto iz bugarske. Sve sto vas interesuje slobodno pitajte, nadam se du cu vam pomoci. POzz smile
Sačuvana
veran-veran
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 18 октобар, 2011, 23:17:46 »

sta bi moglo da se uveze odtuda,pritom da bude do nekle dobro,a finansiski primamljivo,kad su i oni zamuljili gore nego mi!?
Sačuvana
roberto_s
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 19 октобар, 2011, 07:34:16 »

sta bi moglo da se uveze odtuda,pritom da bude do nekle dobro,a finansiski primamljivo,kad su i oni zamuljili gore nego mi!?

Fiat Multipla, toliko ruzna da je prosto sarmantna, 1.6 sa fabrickim metanom. E to je pos'o. Boce su sakrivene ispod patosa i ne smetaju ama ich. Voznja na metan je 1/2 voznje na TNG.
Sačuvana
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 19 октобар, 2011, 07:35:28 »

Pozdrav svim kolegama sa foruma. Posto zivim blizu bugarske granice, sve kolege sa foruma koje su zainteresovane za uvoz automobila iz bugarske mogu me kontaktirati (radi dovozenja automobila, obavljanja spediterskih usluga, saveta i pitanja itd). Znaci ja nisam preprodavac automobila, vec samo nudim svoju pomoc kolegama sa foruma koji zele da uvezu auto iz bugarske. Sve sto vas interesuje slobodno pitajte, nadam se du cu vam pomoci. POzz smile

Dobrodosao, i ajd sad daj svoj telefon, moras neke stvari da mi pojasnis.....
Pozdrav
Sačuvana
veran-veran
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 19 октобар, 2011, 13:40:47 »

i za koje pare moze se uzeti nesto tako i njemu slicno.iskreno ja bi punta nekog 02,03,04 god..ovde je od 2 do 3,5 e,bar u mom okruzenju..
Sačuvana
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 19 октобар, 2011, 17:03:11 »

i za koje pare moze se uzeti nesto tako i njemu slicno.iskreno ja bi punta nekog 02,03,04 god..ovde je od 2 do 3,5 e,bar u mom okruzenju..

Potrazi sam

http://www.mobile.bg/index_koli.html

1 lev ti je pola evra....
Sačuvana
Bojan922
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 19 октобар, 2011, 18:18:47 »

E ovako.... Za pocetak pozz smile. Moze da se uveze koji god auto zelite, a sansa da nadjete dobar primerak je ista kao i u Srbiji, moze da se nadje dobar auto, samo ko se razume... Evo vam 2 sajta
 www.mobile.bg
 www.cars.bg
Evo tu mozete pogledati automobile... Cene punta se povoljne, evo videcete na sajtu.
Evo vam moj mail bojan.petrov2@gmail.com
Bicu u bugarskoj sve do subote tako da ne mogu pre toga da odgovaram na pozive. Sva pitanja koja imate saljite na mail, ili ovde u temi, ili na pp, pa cujemo se za vikend... POzz smile
Sačuvana
mc
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 19 октобар, 2011, 20:17:06 »

Al si se zezno sto si dao mob sad ce da te jasu biggrin
Sačuvana
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 20 октобар, 2011, 07:21:34 »

Al si se zezno sto si dao mob sad ce da te jasu biggrin