Hvala svima na dobrodoslici

i hvala na komplimentima za izgled curice.
Branike sam sredjivao u sopstvenoj reziji i to ovim redoslijedom : smirglanje - prajmer - spric git (2 nanosa) - vodeno smirglanje - i na kraju boja 2 nanosa. isto tako sam radio i retrovizore samo sto sam zglobove zastitio jer su mi ovako interesantniji, a i ne znam kako bi se ponasala boja pri savijanju istih. Evo vec godinu dana kako sam to zavrsio, a jos uvijek se dvoumim sta ciniti sa maskom hladnjaka, i da li uopste nesto i ciniti. E sad...druga strana medalje... ne znam da li sam mozda trebao i preko boje nanositi neki bezbojni lak kao zastitu, jer su mi se pocele pojavljivati tackice od kamencica, pogotovo na onim malim plastikama na zadnjim tockovima.
danas sam malo uhvatio krivinu sa posla pa otrcah do najblizeg elektricara, koji mi je onako na pamet( nisam bio sa curicom) rekao da je najvjerovatnije u pitanju ablender.
@pandit: Ja nemam problema sa kablovima u instrument tabli, ima ih gomila koji vise. Neki su predvidjeni za ksetofon neki za upaljac, a ja sam pronasao one koji reaguju na prekidac svjetala i na njih sa nabudzio te sijalice. medzutim kod mene dugmici nisu providni, e to je cudno, ali istinito. ove od ventilatora toplo- hladno, pravac duvanja ... cu rijesiti tako sto cu isjeci rupe pa nalijepiti sa unutrasnje strane komad plave odnosno crvene plastike, ali za dugmice nemam rjesenje.
@mirorab: na zalost forum sam nasao tek nakon ugradnje sata za mjerenje temp, a i nisam siguran da bih to sam izvodio, ugradio sam ga u fiatovom servisu na altini na njegovu preporuku, i mehanicki je. Tek sam poslije vidio na forumu da postoje i digitalni, sa mjeracem broja obrtaja. ali dobro. i ovaj sljaka. I na kraju da da to je ona americka fora sa onim njihovim grupama sa lijecenjem raznih problema kad dodjes prvi put pa se predstavljas : zdravo ja sam john i ne mogu da spavam nocu jer mi zena neda da okrenem krevet prema zapadu