bobanz75
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« poslato: 11 новембар, 2011, 15:05:26 » |
|
od pre nekoliko dana mi je poceo vrlo neobican kvar, naime u voznji mi se na trenutak(sekund)upali gremlin lampica i auto izgubi gas(kao da se gasi,secne) to traje sekund i auto normalno nastavlja da radi,dva puta mi se uz gremlin upalila i code lampica(vise kao zatreperila), auto elektricar mi rece da je verovatno neki dzek gubi kontakt, krenem rasturim skoro sve dzekove sve u redu nema korozije naprskam wd 40 za svaki slucaj, kod osiguraca na dva bila zatopljena plastika i iskrivili se,zamenim odgovarajucim, upalim kada vidim da se cak popravilo paljenje na bos bravi,opisao sam problem u nekim ranijim postovima, naime kada dam kontakt i pumpa odradi,kada krenem da verglam ono nista,pa moram 1mm da vratim kljuc, i onda vergla, e to se opravilo ovim mojim cackanjem,krenem u test voznju sve u redu, pomislim da sam resio kada naletim na neravnine na putu,auto trucne gremlin trepne motor secne, medjutim to se sada vrlo retko desava,cak i paljenje na bos bravi vecinom pali iz prve redje se desi da moram da povratim kljuc, znaci delimicno se popravilo,medjutim i dalje neznam sta je u pitanju,izgleda da se desava samo kada auto trucne rece mi neko mozda pumpa za gorivo gubi kontakt,mada ja vozim na plin pa neznam dali ima veze, da napomenem da se sve pocelo desavati kada sam zbog curenja sipao aditiv za zacepljivanje hladnjaka, mada svi kazu da nema veze,ja reko da nije sredstvo zatvorilo termo davac ili davac temperature,mada mislim zbog njihovih oblika da ne moze, imao li je neko slican problem!!!
|