Panda Club Serbia
24 мај, 2012, 00:37:14 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Zadnji trap pomoc  (Pročitano 288 puta)
sasait
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« poslato: 14 новембар, 2011, 12:01:39 »

Vlasnik sam ,od  skoro,pande iz 2002 godine koju polako zelim  da dovedem u tip top stanje :fan:Medjutim pre nekoliko dana  bio sam na reglazi trapa i majstor mi rece da je zadnji levi tocak pomeren unazad i iskosen(oko1 cm),verovatno od udara.Medjutim uz sve nase naprezanje i gledanje iz kanala nismo mogli da uocimo nikakav defekt Predlozio mi je da idem kod nekog dobrog autolimara koji ce zadnju osovimu da ugreje i da je vrati.Da li je to dobra ideja, zato shto mi je jedan drug rekao, da zadnji trap moze da se nadje za relativno male pare i lako se menja.
Sačuvana
dragan970
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 20 новембар, 2011, 11:32:52 »

naravno zameniti, ko to može da ispravi da valja i za koje pare
Sačuvana
nitro
Moderator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 03 децембар, 2011, 19:23:14 »

Za relativno male novce se može doći do trapa, malo po oglasima pogledaj, ako ovo već nisi rešio, milan01, yomisan i još par članova prodaju delove od Pandica, imaš i po oglasima na http://www.polovniautomobili.com/delovi-oprema.php
Mislim da je mnogo bolje kupiti polovan, nego se mučiti sa ispravljanjem, pitanje kako će i šta da ispadne na kraju  yes
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: