Panda Club Serbia
24 мај, 2012, 00:38:20 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Doktor Željkov veb sajt  (Pročitano 269 puta)
KockaKruzer
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« poslato: 29 новембар, 2011, 21:17:45 »

Većina nas zna ko je Željko Rašković, vlasnik servisa Rašković u kojem mnogi od nas održavaju Pande.

Ja mojeg Pandu veterana održavam kod njega već godinu i po, do njega sam došao čitajući preporuke sa ovog foruma.
Pošto mi je profesija Internet marketing i veb dizajn, došao sam sa Željkom na ideju da pokušam da mu razradim posao.

Moj tim i ja smo izradili veb sajt orijentisan ka privlačenju posetilaca sa Google-a, tako da očekujem da će kroz narednu godinu ovaj sajt prestići mnoge velike servise po rangiranju.
Voleo bih da čujem vaša mišljenja, ne moraju biti profesionalna - "reč laika" mi je najmerodavnija.

Sajt možete pogledati ovde: http://www.fiatservisbeograd.com/

Ako ima voljnih da pomognu, jako bi mu značilo da adresu njegovog sajta raširite po socijalnim mrežama ili nekim drugim načinom razglasite po Internetu.
Time biste pomogli i meni i njemu, a ja ako mogu da budem od koristi forumu - javite se sa predlozima.

Pozdrav svima!
Sačuvana

FIAT Panda 1000 FIRE '89
IFA
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 30 новембар, 2011, 08:20:05 »

Odličan 5-
Sačuvana
garcha
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 30 новембар, 2011, 17:49:36 »

Jednostavno, elegantno i efektno, svaka čast  good
Sačuvana
Speedy
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 30 новембар, 2011, 19:20:58 »

C obyirom da ga vala nahvaliste na sajtu, masa ljudi bi kod njega, moglo se na sajt staviti i koliko je cena za Pandu 1.1 i neki malo detaljniji cenovnik, koliko mu je dijagnostika, stelovanje ventila...
Dobronamerna kritika
Sačuvana
veran-veran
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 01 децембар, 2011, 17:47:41 »

iz ovog prilozenog cenovnika rekao bih da nimalo nije primamljiv,e sad mozda je majstor bez premca,ali i da je takav u mom okrugu nebi imao posla..naravno zbog cene..dali je to zbog moje provincije ili zbog neceg drugog neznam..
« Poslednja izmena: 01 децембар, 2011, 17:50:29 veran-veran » Sačuvana
speed_serb
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 04 децембар, 2011, 00:18:34 »

Marketing mi je u opisu posla tako da mogu da dam kompetentan komentar. Sajt je načelno ok, pregledan, prijatnih boja.
Evo sta bih ja dodao:
 1. Jos teksta,ovako deluje malo "siromasno". Npr. dodati nesto o iskustvu majstora, o zadovoljnim klijentima, pojacati listu usluga, dodati jos fijatovih modela, spomenuti i Alfu i Lanciu (mislim da Zeljko i njih radi)...
 2. Ne bi bilo lose dodati i galeriju sa fotografijama servisa
 3. Dodati radno vreme servisa i nesto o nacinu zakazivanja...
Toliko od mene. Nadam se da sam pomogao. Pozdrav.
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: