Panda Club Serbia
24 мај, 2012, 13:01:13 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Rezervoar za Pandu 4x4  (Pročitano 239 puta)
perisicm
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« poslato: 23 децембар, 2011, 09:40:03 »

Pozdrav prijatelji potreban mi je rezervoar (naravno zdrav) za Pandu 4x4 1108 ccm monopoint 1994. godiste sa ili bez elektronske pumpe (on je zbog diferencijala malo kraci od standardnog) pa ako ga neko ima ili zna gde bih mogao da ga nadjem (ja sam u Beogradu ali gde god nema veze) neka mi javi posto ga sam ne mogu naci.
Hvala unapred Milan.
Sačuvana
nitro
Moderator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 23 децембар, 2011, 10:58:30 »

Pozdrav, dobrodošao na forum, među ljubitelje i vlasnike Pandica, možeš nam predstaviti svoju Panicu 4x4, najpoželjniju u klubu  Wink u rublici 
 http://www.panda-club-serbia.com/forum/index.php/board,14.0.html  yes i malo  read po forumu,
u Bga kod Milana01 065/235-2305 ili
http://www.panda-club-serbia.com/forum/index.php/topic,2323.0.html i veran-veran je sa foruma i još par članova ima delove od Pandica ili
http://www.polovniautomobili.com/oglas254021/delovi_za_fiat_pandu_i_punto_kec/ on je imao jednu 4x4 i
pogledaj po oglasima
 http://www.polovniautomobili.com/delovi-oprema-35.php?search-keywords=pandu&regionp=&category=35
Dobrodošao još jednom
drinks
« Poslednja izmena: 23 децембар, 2011, 12:23:16 nitro » Sačuvana
perisicm
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 23 децембар, 2011, 13:28:42 »

Hvala najlepse pokusacu da zovem da proverim ako neko stvarno ima nemam ja Pandu nego imam rodjaka u Arandjelovcu koji vec duze vreme bezuspesno pokusava da ga nadje pa me zamolio da pokusam ja on inace ima plin a covek od koga ga je kupio je sipao samo po litar benzina samo za paljenje tako da je rezervoar potpuno propao i ne vredi ga vise krpiti a sad nece da mu pali na plin pa ima problem pa s obzirom na sve ovo ne znam koliko sam ja clan za prijavljivanje,meni je samo potrebna pomoc oko pronalazenja dela za rodjakov auto i hvala vam najlepse nadam se samo da cu uspeti kod ovih ljudi cije ste mi linkove poslali a ako jos neko zna gde bih to sigurno mogao naci bio bih mu zahvalan da mi posalje i jos jednom hvala najlepse Milan.
Sačuvana
IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 26 децембар, 2011, 07:26:28 »

Da li možda odgovara rezervoar od seicenta ili cinquecenta
Sačuvana
milan01
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 27 децембар, 2011, 23:11:36 »

Odgovara od Seat-a Marbelle!!
Sačuvana
perisicm
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 30 децембар, 2011, 13:30:25 »

Pozdrav jos jednom prijatelji stvarno ne znam od kog vozila jos moze da sekoristi rezervoar.Poslusao sam savet clana ''nitro'' i kontaktirao ljude koje mi je predlozio izmadju ostalih i clana ''veran-veran'' koji mi je tvrdio da ima odgovarajuci i potpuno zdrav rezervoar pa sam ga povezao sa rodjakom kome je rezervoar potreban oni su se potom culi i njemu je ''veran -veran'' potvrdio da  ima zdrav i ispravan rezervoar moj rodjak mu je platio koliko je trazio i rezervoar mu je stigao samo supalj i bezuspesno krpljen bitumenom tako da je potpuno neupotrebljiv a clan ''veran-veran'' vise ne odgovara na telefon i sad sam ja u neprijatnoj situaciji sto sam ih ni kriv ni duzan povezao.Pretpostavljam da ni clan ''nitro'' koji mi je preporucio nije nista kriv ali ako neko moze nekako pomoci da se stupi u kontakt sa clanom ''veran-veran'' i ovo nekako resi bio bih mu zahvalan Hvala unapred Milan.
Sačuvana
nitro
Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 30 децембар, 2011, 15:12:11 »

Žao mi  je što je do ovoga došlo, ali ja stvarno nemam ništa sa ovim, samo sam predložio par kontakata da bih pomogao i da se ubrza stvar. Nadam se da će se situacija rešiti pozitivno.
« Poslednja izmena: 30 децембар, 2011, 15:37:59 nitro » Sačuvana
perisicm
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 30 децембар, 2011, 17:18:52 »

Znam ma i ja sam tu samo preneo informaciju do rodjaka pa se sad osecam krivim sto je ovako ispalo i nadam da ce se nekako resiti.
Sačuvana
bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 30 децембар, 2011, 17:20:53 »

"Persicim" ili Milane,

Da si malo više pratio diskusije po forumu ne bi ti se desilo što ti se desilo.  read

http://www.panda-club-serbia.com/forum/index.php/topic,366.75.html

Pročitaj ovu temu odavde do kraja.

Žao mi je zbog "slučaja".  Budi mi pozdravljen i sledeći put se ne zaleći.... stop stop
« Poslednja izmena: 30 децембар, 2011, 17:24:32 bibazoki » Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: