*JERINA*
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« poslato: 03 јануар, 2012, 17:27:30 » |
|
moje ime je vlajko inace sam iz smedereva . pravnik sam,bavim se advokaturom..pandu nemam,vozim skodu fabiu,ali imam zelju da kupim jednu pandicu za ribolov,ili tako nesto,jer ipak mi se ovaj auto ne vozi po kojekakvim pustosima..jednostavno panda bi mi bila za potrcice.. Ako ima negde neka ali dobra panda javite da i ja postanem vas kolega.. Pozdrav..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
tomaintegrale
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 03 јануар, 2012, 22:08:19 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
IFA
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 04 јануар, 2012, 07:55:30 » |
|
I obična Panda je sasvim dovoljna za prolaz do mesta za pecanje,ne mora 4x4
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 05 јануар, 2012, 19:53:35 » |
|
Ja sam mojom prešao preko Albanije. I vratio se sa oba bubrega. Čak sam i ženu vratio živu i zdravu.  Da ne veruješ 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
*JERINA*
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 07 јануар, 2012, 06:44:07 » |
|
koliko se krecu sada ove tel.pande?tj.koliko nije mnogo dati za nju?dali ih ima u n.s. jos?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 07 јануар, 2012, 08:16:33 » |
|
pandicu za ribolov,ili tako nesto, Mislis ovako:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Vlajko
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 07 јануар, 2012, 12:19:35 » |
|
Ne znam sta ti je 'mnogo dati za nju'. Po oglasima cena + prevod + servis + jos nesto = cca 2000eur. Mozda koji eur gore.
Da je i 2500 ja bih platio i ne bi razmisljao jer - upotrebna vrednost je mnogo, mnogo veca od novcane.
pozz,
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
nitro
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 07 јануар, 2012, 13:06:09 » |
|
Pozdrav, Na http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila-26/price_asc.php?tags=&brand=109&model=1280&price_to=&tag_218_from=0&tag_218_to=0&selectedRegion=0imate poprilično velik izbor, doduše, kao i svi polovni automobili kod nas, pored velike kilometraže iz uvoza, prevalili su još poprilično i kod nas, uz naravno vraćanje kilometraže  Moj vam je savet, da kada se odlučite za neko vozilo, isto obavezno oterate kod nekog majstora ili u ovlašćeni servis , sa dodatnim troškom oko 50-100e da vam pregledaju vozilo, motor(dihtung glave, leptir gasa...), menjač, vešanje, obavezna dijagnostika, i kocnice,diskove,doboše, gume i da vam daju predstavu o dodatnom ulaganju u isti, da znate koliko ćete morati još da uložite u kupljeni auto,a i da imate sliku o stanju istog. Neki od saveta koji vam mogu pomoći pre su http://www.panda-club-serbia.com/forum/index.php/topic,398.msg6694.html#msg6694 Plac u Novom Sadu http://www.nsautomobili.com/sajt/a/index.php?salon=24 ali mislim da su rasprodali sve što je iole valjalo na placu... Nadam se da vam je ovo malo pomoglo i da ćete pazariti dobru Pandicu/Seia i da ćemo se ubuduće družiti na forumu
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ljuba
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 18 јануар, 2012, 23:44:26 » |
|
jerina i ja ti zelim obroslicu, iako sam i ja nov clan ovde. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
*JERINA*
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 27 јануар, 2012, 19:28:42 » |
|
kupio i ja ovo malo cudo pre par dana..u pitanju je telekom varijanta 2003g.sem sto je malo tesna,(a ja krupan)drugih primedbi nemam..mada malo cu morati da ulozim u nju amortizere,farove za maglu,i jos po nesto ako mi padne na pamet..inace platio sam je 2350e,ali ne zalim jer predhodni vlasnik joj je posvecivao mnogo paznje,i ulozio je poprilicno u nju sto se mehanike tice,a i enterijera,(za razliku od ostalih svu plastiku ima,a i ovako uredna je.. .nadam se da cu imati vasu iskusnu pomoc o kvalitetima i povoljnosti delova.poz
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 27 јануар, 2012, 19:34:39 *JERINA* »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|