Panda Club Serbia
24 мај, 2012, 13:55:17 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  
Autor Tema: Problem sa grejanjem  (Pročitano 558 puta)
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #15 poslato: 10 фебруар, 2012, 10:02:21 »

Obrisao?

Dve osobe ovde mogu da brišu postove, a garantujem ti da ga nijedna nije obrisala:

http://www.panda-club-serbia.com/forum/index.php/topic,2355.msg17340.html#msg17340

A sada bi lepo mogao da se izviniš i sve će biti ok.
« Poslednja izmena: 10 фебруар, 2012, 10:04:32 gibanitza » Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
d.e.x.
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: 10 фебруар, 2012, 17:31:41 »

meni magli soferka sa leve strane volana uz sam stub. ako zamenim te plastike mozda ce magliti po sredini. a mozda je neki zabar vec zamenio...
Sačuvana
ganci
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: 11 фебруар, 2012, 01:58:17 »

I kod mene magli uz levi stub, kad uključim da duva suši samo sredinu stakla. Ja sam skidao sve te plastike i kutiju za grejanje i sve očistio jer je bilo puno lišća i sličnog šljama. E sad nisam obraćao pažnju da li su te plastike iznutra iste ili ne, samo sam ih vratio, tako da je onda moguće da sam dobio taj efekat da jače greje na sredini.  fool
Sačuvana
veran-veran
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 11 фебруар, 2012, 09:50:15 »

ma nema veze za to,izgleda svima susi samo sredinu soferke..i meni s leve i desne strane do stuba magli i ledi u ovim niskim temp.kao i prednja bocna stakla(sa cistacem skidam led s unutrasnje strane)
Sačuvana
Dušan
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: 11 фебруар, 2012, 12:13:57 »

Svi imaju iste muke, bocna stakla magle i lede na minusu jer nema usmerivaca toplog vazduha ka njima, a soferka magli uz prednje ivice jer su usmerivaci za duvanje vazduha tako napravljeni da ne dobacuju na krajeve.
Konstruktorski propust, nema sta.
Inace Panda nema nikakvu izolaciju kabine, samo limcina i brzo se rashladjuje zimi, bez obzira kako je i koje jacine grejanje.
Sačuvana
mapanda
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

Proffesional Driver A B C D E

« Odgovor #20 poslato: 11 фебруар, 2012, 13:55:23 »

IZVINJAVAMO SE, MNOGO SE IZVINJAVAMO!  drinks

Obrisao?

Dve osobe ovde mogu da brišu postove, a garantujem ti da ga nijedna nije obrisala:

http://www.panda-club-serbia.com/forum/index.php/topic,2355.msg17340.html#msg17340

A sada bi lepo mogao da se izviniš i sve će biti ok.
Sačuvana

Go go gooooooooo!
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #21 poslato: 11 фебруар, 2012, 14:44:40 »

Sve je ok  good drinks
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
IFA
Na mreži Na mreži

« Odgovor #22 poslato: 13 фебруар, 2012, 08:22:47 »

Dakle,mrzim da slikam mobilnim(na poslu nemam BT),ali
ispod šoferšajbe unutra imate dva crna ispusta vazduha sa po tri pregrade.Nežno ih izvadite(pošto je sada hladno,pa da ne pukne plastika)i zamenite im mesta.Magliće šajba i dalje,ali sada samo po sredini ispod unutrašnjeg retrovizora i u obliku zadnjeg dela tange.
Sačuvana
mapanda
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: 13 фебруар, 2012, 09:01:17 »

Ne bih menjao nista, samo poprskam onim sprejicem za led posto zaledi unutra, cim se auto dovoljno ugreje sve se odmagli kod mene.

Ali me muci i ne mogu da provalim, zasto desna duva slabije od leve i zasto kroz desnu u voznji  dolazi i ledeni vazduh od spolja. Ne onu desnu skroz desnu do prozora, nego te dve u sredini...

Dizao sam haubu, gledao cackao i nista ne vidim!

Sačuvana

Go go gooooooooo!
d.e.x.
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: 13 фебруар, 2012, 15:01:06 »

zadnjeg dela tange???? jel to po zakonu ???    lol
Sačuvana
mapanda
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: 28 фебруар, 2012, 08:18:54 »

prvo join the club panda i nije neka grejalica loša izolacija recimo
drugo nije
treće može

Meni je crkla i ona slavina za topao vaduh i hladan, pa sada samo pici topao. Prethodni vlasnik je isekao crevo, stavio neku slavinicu i leti kada nece topao vazduh, digne haubu i zavrne tu slavinu i onda samo hladan vazduh.

Ne znam koliko je to dobro.

četvrto ne

nadam se da sam odgovorio na sva tvoja pitanja samo pitaj dance1

Mislis da ne valja kako je sada namesteno, kad dodje leto tu slavinu da zavrnem?

A kako je inace resen sistem grejanja, vidim da idu dve cevke za vodu, jedna od hladnajka cini mi se, i druga vraca vodu u glavu, ako se ne varam. Kako funkcionise kad radi original slavina? 
Sačuvana

Go go gooooooooo!
mc
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: 28 фебруар, 2012, 23:46:38 »

Kad radi originalna slavina pomeraš je na sajle iznutra a da skineš slavinu moraš da izvadiš celu onu plastiku sa radijatorom čini mi se a to dok uradiš ima da se oteliš mislim da to komplet niko nije skidao još otkad su ih žabari namestili.Ni kod mene sajla čini mi se ne otvara slavinu 100% probaj da izluftiraš sistem na onom leptiru na hladnjaku eventualno kad budeš menjao antifriz da krneš neki flush da malo opereš sistem.(al sam se raspisao je....)
Sačuvana
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  

Prebaci se na: