Panda Club Serbia
24 мај, 2012, 14:03:40 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  
Autor Tema: Bg ki bg  (Pročitano 390 puta)
IFA
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: 07 фебруар, 2012, 14:06:17 »

A kako će posle kada se i ta voda ohladi i zaledi?
Drugi način je da se zaleti u zid,sav led ispuca,ali ne preporučujem  boast
Sačuvana
d.e.x.
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: 08 фебруар, 2012, 10:17:35 »

ma idi operi pandu slobodno. onda napravi novu temu  >odledjivanje pande posle pranja na eko pumpi za 85 din  <
a neko ce se vec javiti sa predlogom za resavanja novonastalog problema!      lol
Sačuvana
mapanda
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

Proffesional Driver A B C D E

« Odgovor #17 poslato: 08 фебруар, 2012, 15:38:13 »

Pomogao mi je ovaj post da otvorim haubu bez cackanja rukom. Prvo je otvorim uz pomoc leve ruke, a onda podignem visinu gumenih odbijaca za krug dva i poprskam mehanizam gornji i donju WD sprejom, spustim haubu.

Povucem rucicu, i eeeeeetooo dize se sama.

Opet spusti, opet povuci, opet sve radi kako treba. Hvala na pomoci!!! RADI!

Aaaa Evo recepta za odledjivanje i pranje.

Odete lepo kao ja danas u delta city ili usce, posto su to najtoplije parking garaze za koje znam, i lepo ga ostavite tu  dole na toplijem neko vreme. Za to vreme, prosetate, pogledate film, jedete, kupite nesto ili operete ruke i piskite u toplom wc-u.

Kad se vratite, auto je odledjen, tj sve ono sto je bilo ispod tockova itd pospadalo je, ili mu malo pomognete da pospada.
Dok sam to radio, gledam ljude kako masovno cackaju svoje mezimce da poskidaju naslage leda.

I onda odete u obliznji OMV ili EKO (na eku kod tosbunara ne radi pranje) i operete ga.

Malo toplom malo hladnom vodom, jedan zeton na OMV-u 99 kinti i oprah auto bez problema.

Sačuvana

Go go gooooooooo!
Cika Sima
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 09 фебруар, 2012, 22:01:17 »

Eh ta HAUBA.

Vidim ja da hauba poskakuje. Na sve to, nece ni da se sama otvori. Odem kuci, otvorim je, zatvorim, gledam, opet otvori/zatvori, gledaj, i tako pet sest puta. Kad imam sta i da vidim.

ODVOJIO SE GORNJI LIM HAUBE OD ONOG HAUBINOG KOSTURA (ojacanja sa donje strane haube) .

Posle vidim da je to fabricki bilo spojeno nekim lepkom ili smolom umesto varenjem, i sad gornji lim, onako nepricvrscen, leluja pri voznji. Postoji opasnost da se u voznji hauba skroz odlepi, i da lim odleti, a taj kostur haube, ostane zakljucan u bravici...

Pitanje je sledece. Zna li neko, kakav je to lepak? Kako i cime ja tu haubu mogu ponovo da zalepim?
Sačuvana
dragan2229
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: 10 фебруар, 2012, 02:57:11 »

Moja je bila odlepljena kad sam kupio pandu, lepio sam je lepkom za vetrobransko staklo i drzi bez problema. Jedna boca je sasvim dovoljna, kostala je oko 700-800 dinara.
Sačuvana
mc
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: 10 фебруар, 2012, 21:15:11 »

Kud sam i pomenuo sajlu tomato.Da ljudi dobro sam hvala na pitanju put je bio užasan do čente sam išao 40 ko po tucaniku,a ono govno od džeka nije imalo kontakt tako da negde od melenaca do garaže ventilator se nije gasio nismo se baš smrzli al nije nam bilo ni toplo ako nekoga zanima a i haubu nisam otvarao još od kikinde tommy
Sačuvana
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  

Prebaci se na: