Panda Club Serbia
24 мај, 2012, 14:05:53 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Menjac  (Pročitano 159 puta)
veljasef
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« poslato: 07 фебруар, 2012, 21:12:39 »

Posle svih onih muka sa przenjem motora,velikog servisa i svega ostalog,danas mi je zakucao menjac!! sad se pitam da li da mu jbm ke*u do kraja ili da ga popravivljam?!!

popizdeo sam!!! posle datih oko 250e sad jos 200-250 jer mi je valjda neka medju serija kola,to god tj.

jer ima neko  neku ideju gde to ima jeftinije,polovno,novo?!?? pomagajte pls?? poz
Sačuvana
Dušan
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 07 фебруар, 2012, 22:17:07 »

Kako je zakucao menjac? Sta mu se desilo?
Ima covek u Sapcu, samo Pande i Seicenta rastura, pokusacu da nadjem broj telefona pa cu proslediti da se respitas koliko je drugi polovan menjac.
Sačuvana
Joe
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 08 фебруар, 2012, 09:04:18 »

Meni bi trebao telefon od tog čoveka iz Šapca !

« Poslednja izmena: 19 фебруар, 2012, 13:23:58 Joe » Sačuvana

Kada ti sreća okrene leđa, šutni je u dupe !!!
d.e.x.
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 08 фебруар, 2012, 10:06:14 »

Veljo druze,odguraj ti auto u dvoriste najblize crkve pa nek prenoci tamo. Ne pamtim da su zajahali gremlini neki auto kao taj tvoj...
Sačuvana
veljasef
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 08 фебруар, 2012, 12:03:16 »

da,to ili da zovem Popa da ga "ocisti".... ma idi brate mili,a pre par dana poceo da kucka desni kineticki zglob,taman sam hteo ovih dana to da sredim,da mu nabudzim felnice,kad eto ti menjac! i sve se odlaze...nzm vise sta da radim.... za 4 kmeseca sam presao 6000  od kako sam ga kupio,a vec uradjen motor,veliki servis,sad menjac...i sad idu reg,prenos i atest...bice oko 2000e sve za mesec-dva...popizdeo sam!!! drago mi je da vas vasi mecici sluze dobro,da nemate ozb problewme ko ja sa njim i to za kratko0 vreme,a mom medi je juce sekund falio da gori!!  mnogo sam se pokajao sto sam ga uzeo,e sad,to je moj problem,dal ja bas toliko nemam srece ili je on bio bas los,nzm,ali za eto mesec-dvam,bice 2000e za jedno govno koje mi je zivce pokidalo,a gde je tu nerviranje,cimanje,zvanje,nosenje,smrzavanje,vukljanje itd.... jos,da nije bilo vas za neke stvari da pomognete,ja nzm sta bih radio,vrvt bih vec bio u Lazi!! Voleo bih da sam imao bar malo vise srece sa njim a ovako...sad cu dati celu platu za menjac,moram da pozajmim za korpu,lamelu,ddruk lager,ruke majstoru...karte za prevoz tih dana,i onda pozajmnjivanje do sl plate...i posle me neko pita sto kukam!!
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: