Poslije godinu dana pauze, prije tjedan dana prihvatih se pande, zapravo onoga što nisam tada dovršio. Greška je što sam neke stvari napravio polovično pa sam se morao dovijati kako je zapravo to izgledalo prije rastavljanja. Pomogle su mi fotografije koje sam neumorno snimao za skoro svaku razšarafanu sitnicu.
Jučer zamjenih zubar remen, ležaj španera i pumpu za vodu, termostat i senzor za temperaturu rashladne tekućine.
Danas sam sastavljao vozačko sjedalo, umjesto 2 dužna i 3 poprečna kaiša na sjedalu, stavih 4 poprečna i to 2 duplirah. Prije polaganje spužve sjedala izrezah komad one podloge koja se koristi ispod vreće za spavanje i tek tada stavih spužvu sjedala. Sad više neće oštri rubovi metalne konstrukcije sjedala trgat tu spužvaste uloške...
Prije par dana sam zamjenio zadnji odbijač (dobih novi na poklon) i poslije toga ispolirah cijeli auto 2 put odkad je kod mene. Dolničareve felge i nove gume sjele ko kec na desetku. Namazanih odbijača, ulaštenih plastika i guma oko prozora, panda izgleda ko bombon, iako je ja još uvijek zovem "kantom" ili skuterom sa kabinom. Malo me zeza saug sajla (sajla čoka), ali to ću riješit sutra kad idem po komplet novi ispušni sistem.
Neću zbrajat koliko sam potrošio, da se ne pitam koga mi je vraga to trebalo, ali kad budem platio 450 neurona za reganje, mislim da ću se junački napit.
Pošteno rećeno, lijepo sam se zabavljao šarafajući, vidim da će bit cirkusa, jer nema dana a da se tko ne zaustvi i svrati da pogleda pandu pred kućom. Neki zbog nostalgije (ili imali ili su ju svojevremeno željeli imat, a mlađarija ko da je u tehničkom muzeju. Ako ništa, uče povjest automobilizma, hehe
Svaki tjedan bar cigo jedan dođe i pita "jel bi to prodo". Ni okom ne trepnem, odem u kuću, mrtav hladan mu gurnem magnuma pod nos. Kad hoću ispast ljubazan, dodam i "sikter" da se zna red i da upamte kad vide tu pandu igdje, da ju zaobilaze u velikom luku, jerbo gazda je luđak

)) To mu dođe kao protuprovalni sistem.
Zasad toliko. Kad budem stavio registarske tablice, slijede fotografije "kante".