|
mc
|
 |
« poslato: 17 јул, 2009, 21:36:47 » |
|
Cao drugari Zovem se Milenko i pandu sam kupio(menjao za keca) u novembru prosle godine. Puno toga sam menjao za ovih par meseci pocevsi od redovnog servisa ulje i filteri preko kaiseva semeringa zupcaste remenice na radilici dihtung dekle,lezaj zadnjeg tocka,zadnjeg lonca (plus varenje cevi) kocnice komplet (diskovi, dobosi plocice i paknovi) plus sva ona plastika(na sarkama,rubovima....) stigao sam do amortizera  sva 4 naravno. Nisam ljubitelj monroa posto sam iz licnog iskustva malo razocaran cuo sam pohvale za koni i kayba tu nastupate Vi citao sam iz prethodnih foruma dampo mada ovi blistein mi vise obecavaju.Inace sa prcom(c kao cilim) tako zovem moju pandu sam dosta zadovoljan ide ko blesava trosi ko upaljac i savrsen je auto za Bg ulice obicno se kaze kolko para tolko i muzike e panda je i malo vise. Inace moja pandica je kao neki biznis (nalepnica pozadi) ima 1000cc 2000god i ima zadnja vrata u komadu (prepravljena je i crna zadnja stakla) zao mi je sto nema merac temperature(cak mi je malo i frka) i malo mi trosi vodu (malo malo pa dolijem destilovanu) ovako sve ok  pozdrav
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 18 јул, 2009, 00:29:47 » |
|
Pozdrav Milenko i dobrodošao!
Što se tiče pokazivača temperature vidi kako sam ja to odradio u rubrici "Uradi sam"... Nije jeftino a ni jednostavno rešenje ali je zato tačno i precizno i bez budženja...
Što se dolivanja vode tiče pročitaj neke postove na tu temu, ima ih... Generalno ti savetujem da malo prelistaš postojeće teme sa ovog foruma - cenim da može svašta da se nauči!
Inače tvoja Panda je kanda malo "atipična" većina Pandi u Srbiji su 2002-2003 godište sa motorom 1.1MPi... Baš me zanima kakav je tvoj motor i kakvo mu je ubrizgavanje (multi point - 4 brizgaljke ili single point - 1 brizgaljka)...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 18 јул, 2009, 08:55:43 » |
|
Druže Milenko, pozdravljamo Te drugarskim pozdravom: zdravo, zdravo, zdravo!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Karabaja ide dalje, karabaja naci mora...
|
|
|
|
mc
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 18 јул, 2009, 13:21:03 » |
|
Sto se tice ubrizgavanja single point  jedna samo dizna pedpostavljam  zao mi je sto ranije nisam iskoristio priliku i menjao je za noviju onu crvenu postansku ipak 10ks znaci  . al no dobro i ovaj prilicno fino gura pozdrav 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 18 јул, 2009, 14:12:30 » |
|
Sto se tice ubrizgavanja single point  jedna samo dizna pedpostavljam  zao mi je sto ranije nisam iskoristio priliku i menjao je za noviju onu crvenu postansku ipak 10ks znaci  . al no dobro i ovaj prilicno fino gura pozdrav  "Oprosti mu Boze, ne zna sta govori" Prijatelju, za 250-300 evrija mozes da ugradis i atestiras plin u svoju pandu sa monopoint ubrizgavanjem. Nas ta avantura kosta minumum 700 evrija.Dali jos mislis da si pogresio sto je nisi menjao???
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 18 јул, 2009, 15:50:12 » |
|
Uze mi reč iz usta, Robi!
Monopoint sistem je mnogo jednostavniji i jeftiniji za održavanje i popravke... Jedino što mu je smetalo da ostane aktuelan i dalje (kod jeftinijih vozila) je nezadovoljavanje Euro3 normi...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mc
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 19 јул, 2009, 11:27:02 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
pandit
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 19 јул, 2009, 11:31:28 » |
|
Pozdravljen Milenko i dobrodošao  Baš mi je drago da je na forumu još netko tko ima pandu drugačiju od forumaša, pa im možemo širiti tehničke vidike po pitanju pandi, hahahaha. No istini za volju, malo bi se našlo idiota koji bi vozili pandu iz kamena doba kao ja. Kad budeš gledao kakav film ili dokumentarac o dinosaurusima, gledaj pažljivo, možda u daljini, u kutu kojeg kadra vidiš plavu pandu kako ju vozi pračovjek. To sam ja u pandi  Vidim da si zamjenio puno toga na svojoj pandi. Tu smo obojica u istim troškovima (da ne velim govnima) ali sigurnost je sigurnost, za sebe i druge. A što se tiče Euro 3 normi, hahaha.... ček da obrišem suze od smijeha.... hahaha... da čuo sam da i to postoji  Glavno je da zadovoljavaš "Euro 0"  i prolaziš tehnički pregled bez problema. Što se tiče plina, sve si rekao, pa sam odluči. Mene nemoj pitati, jer ja plin neću ugraditi niti pijan. Želim ti dobru, sretnu i dugu vožnju u pandi.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 19 јул, 2009, 11:33:51 pandit »
|
Sačuvana
|
Uvijek gledaj vedriju stranu 
|
|
|
|
IFA
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 19 јул, 2009, 19:24:36 » |
|
Pozdrav novom majstoru
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
zvonet
Iskusni Pandista

Van mreže
Panda pod snijegom
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 19 јул, 2009, 20:04:23 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
rele
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 20 јул, 2009, 09:35:31 » |
|
Pozdrav mc 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mc
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 20 јул, 2009, 19:14:16 » |
|
Pooooooooooozdrav  sorry kuntalo necu vise  Zvonko drago mije da neko ima isti model kao ja  Branko (mi smo totalno drukciji od drugih  ) super je sto ima razlicitosti zamisli nas sve iste ko barbike fuj  sto se tice euro normi volim ja prirodu a i ona mene  ) i iste pande vozimo ne bi bilo zanimljivo sto se tice tvoje pandice gledao sam slicice svaka cast :fan:skidam kapu(respect  ) stvarno je bombona super je sredjujes i hvala sto sve delis na sajtu. Nego ljudi moze jedno decije pitanje KOLKO VASA PANDA JURIIIIIIII moja nemoze vise od 150 i to kad je dobro gorivo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
pandit
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 20 јул, 2009, 19:28:13 » |
|
Nego ljudi moze jedno decije pitanje KOLKO VASA PANDA JURIIIIIIII moja nemoze vise od 150 i to kad je dobro gorivo  Po tvorničkim normama moja bi morala razviti max brzinu od nekih svjetlobrzinskih 125 km/h, bude li 115, ja ću biti presretan  ) P.S. Saznao da se kroz naselja smije samo 50 km/h. Naučio me policajac. Šnel kurs uz plaćanje globe. Kaznene bodove nisam htio, neka rade sa njima što žele.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Uvijek gledaj vedriju stranu 
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 20 јул, 2009, 21:33:55 » |
|
Ja sam moju terao 130km/h sa Zokijem (BibaZoki) i mojim ćaletom u kolima... Mogla je još ali nešto nisam hteo, žao mi je mada joj tih 130km/h nije smetalo...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|