Panda Club Serbia
24 мај, 2012, 14:26:33 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2
  Štampaj  
Autor Tema: Milenko  (Pročitano 758 puta)
mc
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« poslato: 17 јул, 2009, 21:36:47 »

Cao drugari
Zovem se Milenko i pandu sam kupio(menjao za keca) u novembru prosle godine. Puno toga sam menjao za ovih par meseci pocevsi od redovnog servisa ulje i filteri preko kaiseva semeringa zupcaste remenice na radilici dihtung dekle,lezaj zadnjeg tocka,zadnjeg lonca (plus varenje cevi) kocnice komplet (diskovi, dobosi  plocice i paknovi) plus sva ona plastika(na sarkama,rubovima....) stigao sam do amortizera read sva 4 naravno. Nisam ljubitelj monroa posto sam iz licnog iskustva malo razocaran cuo sam pohvale za koni i kayba tu nastupate Vi citao sam iz prethodnih foruma dampo mada ovi blistein mi vise obecavaju.Inace sa prcom(c kao cilim) tako zovem moju pandu sam dosta zadovoljan ide ko blesava trosi ko upaljac i savrsen je auto za Bg ulice obicno se kaze kolko para tolko i muzike e panda je i malo vise. Inace moja pandica je kao neki biznis (nalepnica pozadi) ima 1000cc 2000god i ima zadnja vrata u komadu (prepravljena je i crna zadnja stakla) zao mi je sto nema merac temperature(cak mi je malo i frka) i malo mi trosi vodu (malo malo pa dolijem destilovanu) ovako sve ok dance1 pozdrav
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #1 poslato: 18 јул, 2009, 00:29:47 »

Pozdrav Milenko i dobrodošao!

Što se tiče pokazivača temperature vidi kako sam ja to odradio u rubrici "Uradi sam"... Nije jeftino a ni jednostavno rešenje ali je zato tačno i precizno i bez budženja...

Što se dolivanja vode tiče pročitaj neke postove na tu temu, ima ih... Generalno ti savetujem da malo prelistaš postojeće teme sa ovog foruma - cenim da može svašta da se nauči!

Inače tvoja Panda je kanda malo "atipična" većina Pandi u Srbiji su 2002-2003 godište sa motorom 1.1MPi... Baš me zanima kakav je tvoj motor i kakvo mu je ubrizgavanje (multi point - 4 brizgaljke ili single point - 1 brizgaljka)...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
Karabaja42
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 18 јул, 2009, 08:55:43 »

Druže Milenko, pozdravljamo Te drugarskim pozdravom: zdravo, zdravo, zdravo!  preved
Sačuvana

Karabaja ide dalje, karabaja naci mora...
mc
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 18 јул, 2009, 13:21:03 »

Sto se tice ubrizgavanja single  point good jedna samo dizna pedpostavljam  blush2  zao mi je sto ranije nisam iskoristio priliku i menjao je za noviju onu crvenu postansku ipak 10ks znaci bb. al no dobro i ovaj prilicno fino gura pozdrav victory
Sačuvana
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 18 јул, 2009, 14:12:30 »

Sto se tice ubrizgavanja single  point good jedna samo dizna pedpostavljam  blush2  zao mi je sto ranije nisam iskoristio priliku i menjao je za noviju onu crvenu postansku ipak 10ks znaci bb. al no dobro i ovaj prilicno fino gura pozdrav victory
"Oprosti mu Boze, ne zna sta govori"
Prijatelju, za 250-300 evrija mozes da ugradis i atestiras plin u svoju pandu sa monopoint ubrizgavanjem. Nas ta avantura kosta minumum 700 evrija.Dali jos mislis da si pogresio sto je nisi menjao???
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #5 poslato: 18 јул, 2009, 15:50:12 »

Uze mi reč iz usta, Robi!

Monopoint sistem je mnogo jednostavniji i jeftiniji za održavanje i popravke... Jedino što mu je smetalo da ostane aktuelan i dalje (kod jeftinijih vozila) je nezadovoljavanje Euro3 normi...
Sačuvana

mc
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 19 јул, 2009, 11:27:02 »

Pre pande imao sam keca(skala 55) verovali ili ne presla je 295000 km kada sam je menjao za pandu.Imala je plin i po ravnom(a ja sam do prosle godine ziveo u Kikindi ravnica nigde brda) je isla solidno problem su samo uzbrdice tu je malo posustajala ali sam ipak na plinu uspeo sam da stignem do Bora preko Crnog vrha... malo 3 malo 2 a bilo je povuci potegni i 1.E ovo vam pricam iz tog razloga jer moj mali vragolan na benzin onako penje se uzbrdo solidno al plasim se da cu se razocarati ako ubacim plin a druga stvar imam gadan obicaj kad ubacim plin zaboravim na benzin wacko u kecu me je to zadovoljstvo kostalo ac pumpa svake 2 ili 3 godine a ovde se plasim da je malo skuplje this Plus ono sto pricamo za ove vase jace motore 10 ks nije za baciti uf ta bi ja tu radio laugh haha lol ,jedino me plasi malo ovo odrzavanje sto vi kazete skuplje scare, mada videli ste sta sam dosad sve menjao sad mi je ostalo lezajevi alternatora(mada moze da saceka jesen) i naravno amortizeri (sa kojima stvarno nemam srece uffffffffff angry2  bad cray )
Sačuvana
pandit
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 19 јул, 2009, 11:31:28 »

Pozdravljen Milenko i dobrodošao smile

Baš mi je drago da je na forumu još netko tko ima pandu drugačiju od forumaša, pa im možemo širiti tehničke vidike po pitanju pandi, hahahaha. No istini za volju, malo bi se našlo idiota koji bi vozili pandu iz kamena doba kao ja. Kad budeš gledao kakav film ili dokumentarac o dinosaurusima, gledaj pažljivo, možda u daljini, u kutu kojeg kadra vidiš plavu pandu kako ju vozi pračovjek. To sam ja u pandi smile

Vidim da si zamjenio puno toga na svojoj pandi. Tu smo obojica u istim troškovima (da ne velim govnima) ali sigurnost je sigurnost, za sebe i druge. A što se tiče Euro 3 normi, hahaha.... ček da obrišem suze od smijeha.... hahaha... da čuo sam da i to postoji  dance1
Glavno je da zadovoljavaš "Euro 0"  Cool i prolaziš tehnički pregled bez problema.
Što se tiče plina, sve si rekao, pa sam odluči. Mene nemoj pitati, jer ja plin neću ugraditi niti pijan.
Želim ti dobru, sretnu i dugu vožnju u pandi.
« Poslednja izmena: 19 јул, 2009, 11:33:51 pandit » Sačuvana

Uvijek gledaj vedriju stranu smile
IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 19 јул, 2009, 19:24:36 »

Pozdrav novom majstoru
Sačuvana
zvonet
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

Panda pod snijegom

« Odgovor #9 poslato: 19 јул, 2009, 20:04:23 »

POZZ
Milenko i ja imam istu Pandu...
Prijatelj je ugradio plin za 240e kod radica (zna KARABAJA) i razlika je jedva primjetna...Ne znam ciji su mu sistem stavili ali mislim da je lovato... kaze da mu trosi plina oko 6-6,5l/100km a benzina oko5-6... uz razliku u cijeni isplatio je ulaganje za 8 000-9 000 km victory victory
Do sada je presao oko 35 000 km za 14 mjeseci i nema nikakvih problema...
Ja sam mjenjao lezaj na alternatoru, kostalo me je 10-15 eura sa slepanjem od 4 km... ali to sam neki dan pja bih volio imati 55ks ali sa ovim sistemom ubrizgavanja Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Ja ne bih mjenjao za ovu 1.1  nono nono(slusam gibine savjete)  osim radi godista... Moja je sad presla 68-69 000 i prezadovoljan sam
Sačuvana
kuntalo
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 20 јул, 2009, 09:06:28 »

Milenko, da bez preke potrebe ne razvodnjavamo priču koja je već načeta na drugom mestu, skoči do teme "amortizeri"...

http://www.panda-club-serbia.com/forum/index.php/topic,83.new.html#new

Eh da, pozdrav i dobrodošao!
Sačuvana
rele
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: 20 јул, 2009, 09:35:31 »

Pozdrav mc victory
Sačuvana
mc
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: 20 јул, 2009, 19:14:16 »

Pooooooooooozdrav preved
sorry kuntalo necu vise stop Zvonko drago mije da neko ima isti model kao ja drinks Branko (mi smo totalno drukciji od drugih dance1) super je sto ima razlicitosti zamisli nas sve iste ko barbike fuj cray sto se tice euro normi volim ja prirodu a i ona mene prankster) i iste pande vozimo ne bi bilo zanimljivo sto se tice tvoje pandice gledao sam slicice svaka cast :fan:skidam kapu(respect victory) stvarno je bombona super je sredjujes i hvala sto sve delis na sajtu.
Nego ljudi moze jedno decije pitanje KOLKO VASA PANDA JURIIIIIIII moja nemoze vise od 150 i to kad je dobro gorivo new_russian
Sačuvana
pandit
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: 20 јул, 2009, 19:28:13 »

Nego ljudi moze jedno decije pitanje KOLKO VASA PANDA JURIIIIIIII moja nemoze vise od 150 i to kad je dobro gorivo new_russian

Po tvorničkim normama moja bi morala razviti max brzinu od nekih svjetlobrzinskih 125 km/h, bude li 115, ja ću biti presretan smile)

P.S. Saznao da se kroz naselja smije samo 50 km/h. Naučio me policajac. Šnel kurs uz plaćanje globe. Kaznene bodove nisam htio, neka rade sa njima što žele.
Sačuvana

Uvijek gledaj vedriju stranu smile
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #14 poslato: 20 јул, 2009, 21:33:55 »

Ja sam moju terao 130km/h sa Zokijem (BibaZoki) i mojim ćaletom u kolima... Mogla je još ali nešto nisam hteo, žao mi je mada joj tih 130km/h nije smetalo...
Sačuvana

Stranice: [1] 2
  Štampaj  

Prebaci se na: