Danas krenuo u skidanje sedista.Postupak skidanja je ocigledan,nadam se da znate pa cu da preskocim.
Prvo safcigerom polako razvrnuti kanal po obodu sedista

Polako se iz kanala izvucu krajevi mebla koji su zasiveni na plasticne "lajsnice"

Na kraju rastureno sediste izgleda

Materijal od koga cu siti sediste izgleda ovako(od njega se rade sedista inace)

Ovo je samo traka materijala,inace imam za ceo sedalni deo i naslon da budu iz jednog dela.
Konac je takodje "original"

Stari mebl je bas propao,izlizao se i sundjer na njemu je sav iskrunjen.Malo me uhvatio mrak pa su slike losije.

A ovaj drugi materijal(sto sam mislio za oblaganje stranica) izgleda ovako

Inace prednja sedista su u dobrom stanju pa ih necu dirati,mozda sasijem samo presvlake od istog materijala kao za zadnje sediste da bi bila u tonu,a mozda i ostavim da se slazu uz policu i stranice

Inace limuzina izgleda ovako

Malo su slike mutne,uhvati me mrak.Mislio sam sam da radim sedista,ali posto imam masinu za sivenje(bagat) koja je slaba da busi ove plasticne lajsne,dacu to ipak nekom "strucnjaku" da mi sasije.Kada odradim to(potrajace par dana) pokazacu slike novoodradjenog sedista.Ako imate neke predloge ili primedbe,tu sam.Nisam hteo samo presvlake da stavim preko ovog starog sedista(sundjer mu je ok).,retko kad se neko vozi pozadi(auto inace voze moji veoma slabo,100-200 km mesecno,jedva i toliko,ja imam novu Daciu,ali panda mi je nesto prirasla srcu pa cesto ja nju soferiram).Toliko za sad od mene.