Panda Club Serbia
24 мај, 2012, 14:29:11 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Unutarnje obloge zadnjih blatobrana  (Pročitano 655 puta)
pandit
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« poslato: 19 јул, 2009, 20:21:16 »

Ne znam kad i kako su unutarnje plastične obloge zadnjih blatobrana zalutale u moju pandu, ali kad su već tu, ajde da sredim i to. Između plastičnih obloga i samih blatobrana nalazio se je komad filca. Jedan je bio uništen, a drugi čitav, ali težak od vlage. To je ono što u kabini automobila najviše mrzim... vlagu i vodu.

1. Filca nisam imao pri ruci, pa sam uzeo podlogu za vreću za spavanje. Otprilike je iste debljine, od neke umjetne spužve i ono što mi se najviše dopalo, ne upija vodu. Osim toga je i jeftina, mislim da sam platio oko 2,5 eura komad. Jednu sam žrtvovao i od nje izrezao 2 obloge.
2. Na blatobran sam naljepio obostrano ljepljivu traku, onu deblju, spužvastu. Ona tanka ne bi dobro držala spužvu po ovim krivinama.
3. Postavljanje iskrojene spužve.
4. Namještanje plastike i kraj priče.

Razmišljam da neke komade spužve iskoristim za dodatnu izolaciju zadnjeg djela poda, a mogla bi i na pod prtljažnika, ispod gume.
« Poslednja izmena: 19 јул, 2009, 20:23:26 pandit » Sačuvana

Uvijek gledaj vedriju stranu smile
dadja
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 20 јул, 2009, 12:13:45 »

A jel zna neko gde mogu ti unutrasnji blatobrani da se nadju? Imam razmak izmedju sedista i blatobrana tako da je gepek u stlanoj komunikaciji sa zadnjim delom kabine i to je lep razmak.
Jel ima kod nas ili mora preko da se nabavi?
Sačuvana
inspkluzo
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 20 јул, 2009, 12:41:50 »

Uh, kako je leglo, sada je zvučna izolacija mnogo bolja!
Sačuvana
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #3 poslato: 20 јул, 2009, 12:57:08 »

@Pandit: Možda tvoja panda nije imala kočnice kad si je dobio ali ove obloge blatobrana iznutra vrede petog kočionog cilindra bar... (njega neki ovde i onako nemaju... jester)
Sjajno izgleda, a čini se i praktično... Ja sam se zanosio da napravim neku vrstu tapacirunga / obloge / nečega /  jer mi kinderi kad zaspu lupaju glavom u blatobran... Pa se tripujem da će mi otpasti točak (od pozadi samo čujem tup-tup-tup...)  jester jester jester
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #4 poslato: 20 јул, 2009, 12:58:50 »

Boga mi, meni se ovo mlogo sviđa...

Branko, jel imaš kombinaciju da nam neki tamo preduzimljivi Slovenac ovo izlije  od nekog pleksiglasa?
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
rele
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 20 јул, 2009, 13:36:48 »

Od poliestera se može odraditi ali nam treba i levi i desni da skinemo kalup a ostalo je lako.
Sačuvana
pandit
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 20 јул, 2009, 15:13:20 »

Probat ću nabavit neke na kakvom odpadu, ako ne, evo vam moji za kalup. A ovdje bi vas za izradu oderali. Nema smisla, bolje je ako se da napravit u samogradnji.
« Poslednja izmena: 20 јул, 2009, 15:18:01 pandit » Sačuvana

Uvijek gledaj vedriju stranu smile
IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 20 јул, 2009, 21:04:34 »

Na prokleto bučnom gradilištu ispred moje zgrade trenutno postavljaju neku izolaciju od rolni metar široke i centimetar debele spužvaste tamnosive plastike.Da sam je ideo negde drugde,verovao bih da se od toga štancaju papuče.
Sada na to gledam kao na buduću izolaciju na patusu,možda i gepeku
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: