Panda Club Serbia
24 мај, 2012, 14:29:59 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Skidanje ručice i kvake prednjih vrata  (Pročitano 675 puta)
pandit
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« poslato: 20 јул, 2009, 21:02:09 »

Ovo vam je ako iz nekog razloga morate skinuti unutarnju ručku sa kvakom brave. (Ja morao 2 puta.)

1. Poslije odvijanja dvaju šarafa povucite ručku polako prema sebi, tako da izvučete plastični spoj sa žicom koja vodi do brave vrata.

2. Sad ručku zarotirajte za oko 90 stepeni u obrnutom smjeru kazaljke na satu, pazeći pri tome da vam se oblik rupe i zakačke plastičnih štiftova poklope (uvečanje u krugu).

3. Sad se ta dva plastična dijela lako razdvoje.

Bez brige, onaj plastični djelić i žica koji ostaju u vratima, neće pasti nikud, učvršćeni su posebnim držačem.
Sačuvana

Uvijek gledaj vedriju stranu smile
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #1 poslato: 20 јул, 2009, 21:48:59 »

fan good
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
pandit
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 21 јул, 2009, 12:55:06 »

fan good

fala, fala
naklon lijevo, naklon desno
smile
Sačuvana

Pandelija
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

We are born naked, wet & hungry. Then get worst

« Odgovor #3 poslato: 21 јул, 2009, 17:48:08 »

To mi je trebalo... Idem odma' da uzimam mjeru za lesonit da stavljam tapacirung preko cijelih vrata.
Sačuvana
pandit
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 21 јул, 2009, 22:42:23 »

To mi je trebalo... Idem odma' da uzimam mjeru za lesonit da stavljam tapacirung preko cijelih vrata.

Imaš na vratima u dnu udubljenja 2 rupe koje su predviđene za pričvrščivanje velikih obloga (označeno strelicama). One su sad pokrivene plastičnim čepovima. Plastike za pritvrđivanje obloga bi morali imati u svakoj boljoj trgovini autodjelovima.
Tu veliku oblogu dodatno učvršćuju šarafi police i ručke/kvake vrata.
Kada budeš izrađivao podlogu, ne zaboravi na zadnju stranu naljepiti neku plastiku da ti se lesonit ne razmoči.
Možda ti ove dvije fotke malo pomognu.

Usput budi rećeno, pošto tih dodatnih rupa za velike obloge ima i na mojoj staroj pandi, a rasturajući i sređujući kabinu vidio sam puno toga dodatnog, a neupotrebljenog, stekao sam dojam da je panda prvo zamišljena sa svom opremom i onda su oni majmuni iz fiata poskidali sve bez čega se je auto dao prodat, pa samo postepeno dodavali prvotno zamišljenu opremu i svaku promjenu prodavali kao novi model. Sa dodavanjem novijih i naprednijih motora su tako uspjeli dogurati do 37 različitih modela. I židovi, majstori svih majstora trgovine, im mogu pozavidjet na tome.
Zašto me to podsjetilo i na Zastavu?
« Poslednja izmena: 21 јул, 2009, 22:50:53 pandit » Sačuvana

gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #5 poslato: 21 јул, 2009, 23:14:20 »

Žabari i Grci su danas možda i gori od Židova...

A što se opreme tiče, meni je i ovo osnovno sasvim dovoljno (izuzev nedostatka obrtaljke i cajgera za temperaturu), kontam da je sve preko šišanje ovaca...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: