To mi je trebalo... Idem odma' da uzimam mjeru za lesonit da stavljam tapacirung preko cijelih vrata.
Imaš na vratima u dnu udubljenja 2 rupe koje su predviđene za pričvrščivanje velikih obloga (označeno strelicama). One su sad pokrivene plastičnim čepovima. Plastike za pritvrđivanje obloga bi morali imati u svakoj boljoj trgovini autodjelovima.
Tu veliku oblogu dodatno učvršćuju šarafi police i ručke/kvake vrata.
Kada budeš izrađivao podlogu, ne zaboravi na zadnju stranu naljepiti neku plastiku da ti se lesonit ne razmoči.
Možda ti ove dvije fotke malo pomognu.
Usput budi rećeno, pošto tih dodatnih rupa za velike obloge ima i na mojoj staroj pandi, a rasturajući i sređujući kabinu vidio sam puno toga dodatnog, a neupotrebljenog, stekao sam dojam da je panda prvo zamišljena sa svom opremom i onda su oni majmuni iz fiata poskidali sve bez čega se je auto dao prodat, pa samo postepeno dodavali prvotno zamišljenu opremu i svaku promjenu prodavali kao novi model. Sa dodavanjem novijih i naprednijih motora su tako uspjeli dogurati do 37 različitih modela. I židovi, majstori svih majstora trgovine, im mogu pozavidjet na tome.
Zašto me to podsjetilo i na Zastavu?