|
IFA
|
 |
« Odgovor #90 poslato: 18 јануар, 2010, 10:24:00 » |
|
Skupio se na hladnoći skupljeni(suženi)skup zagriženih pandista.Zoki i Biba su se dovezli crveno-crnim ogledalom sa još uvek original fabričkim retrovizorima,IFA se dovezao nečim što liči na prevrnutu kesu od usisivača neodređeno diskutabilne boje,Drajgan se dovezao u plastičnoj foliji,dr.Aca se dovezao peške-pandom bi stigao sa pola ključa da ne stisne kvačilo...itd. Na onoj svežini zimskog povetarca čežnjivo smo pogledavali ka Dunavu i Velikom ostrvu neće li se pojaviti neki druid sa vrelim čvarcima ili šumadijskim čajem pa da *ebemo Z(L)OBS na sva usta,al ne bejasmo te sreće. Pominjala se neka ćenifa,neki končić za naoćare sa sunđerom,,nije mi bilo zanimljivo bez glavnih likova-više smeha sledeći put. Videsmo i one Xenon farove,dobra i lepa stvar,a nije ni komplikovana.Verujem da će ih biti još do sledećeg skupa. Prisutni su pomalo cvokotali,neki odsutni su opravdano štucali ali im je oprošteno--zimi je ugodnije kuckati nego cupkati.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #91 poslato: 18 јануар, 2010, 11:13:03 » |
|
Ifo, znani nam druid je dan ranije, 7-8 km nizvodno u Visnjickom rukavcu, po onom prelepom vremenu testirao neki novi Srpski nauticki brend, cak nije ni kazan stigao da zalozi. IZVADILI su ga posle dva sata na onoj vetro**bini iz dunava, DAVAO JE ZNAKE ZIVOTA. U nedelju su mu ceo dan kuvali carobne napitke i nudkali ga vrucim cvarcima ,ali nije bio ni za **rac! Tako da mu je opravdanje validno ( a i nije se prijavio nego imao nameru da vas iznenadi)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
VLAJA
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #92 poslato: 18 јануар, 2010, 13:51:26 » |
|
LJudi,mogu li da znam kakva je to prica o Visnjickom rukavcu ? Bas sam tu proveo dan pre i testirao neke brendove  Krenuh na 25 - ti ali nisam imao snage ........... :wizard:Glavi mi bila kao panda .Doticni javi se mozda smo se druzili a ne znamo \ Gibo bio sam u posti i zavrsio ..............
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 18 јануар, 2010, 13:59:20 VLAJA »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
IFA
|
 |
« Odgovor #93 poslato: 18 јануар, 2010, 14:09:16 » |
|
nije bio ni za **rac! Tako da mu je opravdanje validno ( a i nije se prijavio nego imao nameru da vas iznenadi) [/quote] Niko nije zamerio,samo Ti  i  . Bila su u jednoj,mislim beloj pandi i 2 štapa za pecanje,ali su dosledno ostali u futroli bez trunke ustezanja. A i Biba je vrlo istrajno čuvala ono malo topline na sedištu dok se Zoki nervozno šetkao čekajući da se pojavi dr.Aca.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #94 poslato: 18 јануар, 2010, 19:14:45 » |
|
1.Sale 2.Kuntalo 4.Šuki 6.Miro 8.Bojanvet 12. Sinnerman 14. Alex
Hvala Jokiću i Vlaji!
Inače, pozdravljam Vas iz Pariza, do sada ne videh ni jednu Pandu (užasno glup grad)! Priča sa novim hostom je prošla odlično tako da ne bi trebalo da bude pre pomenutih smetnji!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
šUKI
|
 |
« Odgovor #95 poslato: 22 јануар, 2010, 11:13:36 » |
|
;)uplaćeno jutros
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Sinnerman
|
 |
« Odgovor #96 poslato: 22 јануар, 2010, 15:35:38 » |
|
uplaceno juce...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #97 poslato: 22 јануар, 2010, 16:02:26 » |
|
1.Sale 2.Kuntalo 6.Miro 8.Bojanvet 14. Alex
Hvala Vi...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #98 poslato: 26 јануар, 2010, 21:51:20 » |
|
1.Sale 2.Kuntalo 8.Bojanvet 14. Alex Ajmo ajmo, još malo pa nestalo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #99 poslato: 02 фебруар, 2010, 15:23:35 » |
|
Pošto smo imali kraće prekide u radu foruma više nisam siguran ko je platio a ko nije... No, mislim da je sve u redu, cenim da je bio ostao samo jedan a pošto se Aca bio iznenadno pojavio na 25. maju i dao kintu to je onda to.
Inače, evo nas sada na novom serveru kod ozbiljnijeg hosta, preležali smo neke dečije bolesti selidbe, sada bi trebalo da bude sve ok...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #100 poslato: 02 фебруар, 2010, 20:46:06 » |
|
Nije, još se ja nisam učipio, ali valjan je razlog. Reći ću posle kako i zašto.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #101 poslato: 02 фебруар, 2010, 22:33:02 » |
|
Ma u redu, drugi put ćeš ti, sada smo na nuli 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #102 poslato: 02 фебруар, 2010, 23:19:43 » |
|
Ne, ne...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #103 poslato: 03 фебруар, 2010, 08:21:04 » |
|
Donesi pivo ili neku domaću na skup i u redu je... Nemoj više u offtopic, banovaće nas Admin... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
IFA
|
 |
« Odgovor #104 poslato: 03 фебруар, 2010, 10:44:35 » |
|
Donesi pivo ili neku domaću na skup i u redu je... Nemoj više u offtopic, banovaće nas Admin...  Tolko o demokraciji, a ko je SĐD
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|