darkosim
Pandista

Van mreže
|
 |
« poslato: 03 август, 2009, 18:09:31 » |
|
i sami znate da nam je komandna na pandama nekako siromasna,dali je zlocin ako bi se sam izgled komandne table izmenio obogatio,znaci da se nesto u sopstvenoj reziji doda.Dali ima neko ideju i ako ima neka izlozi u ovoj temi. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 03 август, 2009, 18:56:25 » |
|
Evo kako sam je ja obogatio:  U planu je još obrtomer, kroz nedelju ili dve, zavisi koliko budem imao slobodnog vremena... I to bi bilo to, više mi ništa specijalno nije potrebno...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
jokicm
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 03 август, 2009, 19:11:25 » |
|
Kod mene je u radu digitalni pokazivač temperature, napravljen je pokazivač stanja akumulatora od 10 ledovki/ukomponovaću ih nekako zajedno, ili će pokazivač temperature ići na mesto gde stvarno treba u tabli da stoji/. Stavljeno je plavo svetlo za enterijer umesto običnog i kupljen materijal za izradu osvetlenja svih ostalih delova/polugice za ventilaciju, prekidači, odnosno sve ono desno od table, slično kao što je već pokazano negde na forumu/. Kad bude gotovo, kačim na viđenje. Pozz
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
darkosim
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 03 август, 2009, 20:06:17 » |
|
bojim se da se nismo dobro razumeli,mislio sam da medjuprostor komandne table uradimo da izgleda kao produzetak komandne table.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jokicm
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 03 август, 2009, 20:51:11 » |
|
O tom praznom prostoru pisali smo na prethodnom forumu. Za neke od nas je upravo to ono po čemu je naš ljubimac poseban, i može biti vrlo korisno, kao što je to naveo kolega Aca. Međutim, ukusi su različiti, pa ako neko voli drugačije, nek izvoli. Naravno, ako i kad uradi, zna se, na forum pa da ocenimo, a možda i prihvatimo, kao i sve ostalo što je bilo dobro. Pozz i samo napred
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 03 август, 2009, 21:53:05 » |
|
bojim se da se nismo dobro razumeli,mislio sam da medjuprostor komandne table uradimo da izgleda kao produzetak komandne table. Čemu to, a još i ne radi?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jokicm
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 03 август, 2009, 22:00:31 » |
|
Kuntalo, ovo je bilo sažeto 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 04 август, 2009, 07:01:48 » |
|
Ја ту ништа неб'дир'о...
Али што рече Јокцим горе, укуси су то.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 04 август, 2009, 07:03:56 » |
|
Meni je enterijer baš genijalan zbog te silne praznine... Mo'š turiti šta oćeš....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 04 август, 2009, 11:43:22 » |
|
Meni je enterijer baš genijalan zbog te silne praznine... Mo'š turiti šta oćeš....
Mo'š! to ja koristim ali se trudim da ne preteram. Furgon pozadi...mestaaaaa...ihaaaaj... :dance1:A mor'o sam da mu turim i katanče, ELZETT. Ružno do bola ali nazad alat, 'ebiga. On me 'lebom 'rani. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
|