|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 15 август, 2009, 07:01:08 » |
|
Jockim imas PP
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
pandit
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 15 август, 2009, 08:45:09 » |
|
Ljudi, mene stvarno interesuje što se Aca ne javlja, ko ga je naljutio? Da li neko to zna? Glupo je da jedan od pokretača ovog foruma nije na forumu, čovek čiji su nam saveti svima pomogli. O čemu se radi?  Ote mi riječi iz usta. Potpisujem.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Uvijek gledaj vedriju stranu 
|
|
|
|
jokicm
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 15 август, 2009, 21:16:09 » |
|
Pošovana kafanska braćo, danas sam u Pandu natovario sledeće: -Donji kuhinjski element 80x60x80/motiran/ -gornji kuhinjski element 80x60x40/u delovima/ -ormar 100x40x120/u delovima/ -moju gajbu sa alatom -po 5kg krompira, paradajza i breskvi + supruga i ja Sve je stalo uz zatvorena zadnja vrata. Malo li je,a?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jokicm
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 15 август, 2009, 21:19:05 » |
|
Vidim da nas u novom ZOBSU čeka 150 prekršaja za koje će se "dobijati" poeni, Gde li izvukoše toliko prekršaja, ja mislio ima ih desetak? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
pandit
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 16 август, 2009, 08:18:22 » |
|
hehehe Meni se slično desilo još za Juge. Kupih neki auto izvana, sasvim novi model, ispalo baš pred praznike. Išao na reganje na servisnu stanicu za tehnički, obavim, platim tehnički, osiguranje, cestarinu... Kažu oni samo reganje i tablice ne mogu, uvoz je to, moram na općinu. A gužva, sve pred kraj radnog dana. Da stvar bude gora, bio petak popodne red desetak metara izvan kancelarije, zatvore vrata u pola reda. Telefonski se dogovorim da će na općini (ljubazni ljudi) primit me u ponedjeljak ujutro uru prije radna vremena, jer sam kčer morao vozit na pregled u klinički centar u Ljubljanu. U nedjelju mi klikne da bi bilo pametno natankat auto jer, jutro ponedjeljkovo će biti pakleno, valjda neću stići. I tako se odfuram do tankštele, natankam, i vraćam se kući. Sve u svemu km i po u jednom smjeru. Normalno, policija za mnom. Haltaju, izglobe me na pasja kola, ne pomaže ništa, probna mi potekla u subotu, kao što se ja vozam u nedjelju. Pokazao sve paire, čak i onog od uputnice za kliniku. Ma kakvi. Globa do neba. Ok velim i htjedoh krenut, kad mi vele onai pendrekonosci da im pokažem auto, jer takvog nisu još vidjeli... ..... ..... Poslao sam ih u materinu i rako im da nek si kupe jednog takvog, pa ga mogu gledat koliko hoće.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jokicm
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 16 август, 2009, 19:51:02 » |
|
Pandit, još jedan dokaz da jedna zajebancija nikad ne dođe sama, uvek se pojavi druga, čisto zbog društva, a nekad/daleko bilo/ bude i grupno... Tad staviš rukavice, staneš na gol, i braniš koliko možeš, ako možeš... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mirorab
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 24 август, 2009, 11:58:47 » |
|
Kako obnoviti limariju??
LAKO!!!
1. Odštampajte priloženu sliku u prirodnoj veličini Vašeg vozila, poželjno na samolepivom papiru 2. Nađite neku od onih firmi 'sečenje po meri', neka iseku po crtežu. Poželjno pocinkovani lim, entuzijasti mogu i alternativne materijale (iverica, lesonit, PP ploče, ...) 3. Savijte na pravim mestima, zavarite gde je potrebno, 4. Farbajte po želji, 5. Ubacite ostale delove, npr MOTOR, VOLAN, SEDIŠTA, može i KOČNICE i sl. Po potrebi konsultujte stručnu pomoć Panda Cluba Serbia, 6. Po završenom poslu - UŽIVANCIJA!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
pandit
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 24 август, 2009, 12:53:58 » |
|
hehehe, odlično vjerovao ili ne, treba mi ovo hvala, Miro
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
pandit
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 24 август, 2009, 13:06:43 » |
|
Treba ti da sastaviš Pandu? A u tebe su sve oči bile uprte...  Trebam po jednu pandu za dnevnu sobu, spavaću, kupaonu, hodnik, presoblje, druge sobe i tako. Sad ih mogu napraviti:)) Pa svjetiljku pandu, pepeljaru, fotelj i tanjur...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 24 август, 2009, 14:30:55 » |
|
Reci Branko što je Miro ubo boju 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
pandit
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 24 август, 2009, 16:06:53 » |
|
Je, trefnuo je u centar  "U sridu", rekli bi alkari. Iako bi ja bijelu pandu. Još uvijek sam za svjetlu varijantu. U bijelim autima je ipak manje vruče 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jokicm
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 25 август, 2009, 12:59:43 » |
|
Jedna pecaroška mudrost: -I loš dan na pecanju je bolji nego dobar na poslu!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s