Bravo, Gibo, sad mi je malo jasnije o cem se radi.......
Na zalost sistem je toliko slozen i precizan da mi nemamo ni u najavi pogon koji bi to mogao da proizvodi............
Steta.......dakle crveno bajrache ce postati samo fabrika sklapalica - a bivsi kooperanti za motornu grupu (Rakovica, Mladenovac, i ostali, polako u red za

. Sta ces mnooooogo se kasnilo i zivelo u samoupravljanju........... Pitam se prate li nasi inzenjeri internet il sede pored TV-a cekajuci da im se za nekih 10-tak dana obrati neki ministar sa gostovanja u Torinu i da im putem direktnog ukljucenja u vecernji TV-Gnevnik - javi ovo o cemu zapodenuzmo temu u nasoj Birtiji...........
Vec zamisljam kako ce nakon tih vesti cela stampa ovde da likuje kako smo postali svetski vrh u novim tehnologijama, te kako smo napredni, te kako je zavaljujuci nasim super-menovima jedna propala industrija spremna da se vine u sam svetski vrh, bara - bar s fiatom i amerikancima..............(jedino nece reci da ce se kod nas sve samo - i to daj boze da i to bude - sklapati pomocu srafilice i to od veoma, VEOMA krupnih elemenata, bez nekog zalazenja u sitne delove). Na primer komplet ce izgledati ovako, cela leva i desna stranica vozila, ceo krov, ceo patos, i svi ramovi. Baska leva i desna vrata s`as sve sarkama, pa ceo motor u posebnom sanduku na kome ce pisati - NE OTVARAJ BEZ PRISUSTVA 2 KONTROLORA sa OVLASCENJEM FIAT-a, i bez INSTRUKTORA (amerikanca)...........Onda se uzme srafilica i dva fizikalca i jedna cistacica s magicnom krpom, i na drikere se sve to spoji, cistacica prebrise (sa Cilit-Bang-om), tapacirung koji su oni fizikalci spojili na predvidjene drikere, i....................gotovo.!!!!
Izem ti auto-industriju................
Pade mi napamet kako je pre jedno 10-15 godina bilo popularno da se prijavis jednoj fabrici malih maketa automobila radi sklapanja istih u kucnoj radinosti. Oni ti posalju paket sa delovima, ti ih kuci sklopis po zadatom uputstvu, i vratis ih u kutiji na zadatu adresu, a oni ti uplate neku sicu na racun. Posle se i to pretvorilo u prevaru jer su poceli lazni oglasi na tu temu u cilju da navuku ljude da im uplate neki depozit za delove za sklapanje, pa je ceo poso propao kod nas i preselio se u druge delove sveta gde jos uvek funkcionise. Cak se i naocare za sunce tako sklapaju po Svedskoj...........(i dan danas).........
Sta ces takav je svet u kome danas zivimo, a kako ce izgledati sutra..........Jos jedno sam primetio, sa opadanjem kolicine CO2 u izduvnim granama mnogi ce izduvati........