carunja
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« poslato: 04 август, 2009, 21:25:14 » |
|
zovem se Vlada sa nbgd, zahvaljujuci ovom forumu nasao sam foru da malo nabudzim pandicu.....moja panda je 91, 75ofire, vozim i audija,ali panda mi je prirasla za srce i nikad je ne bih prodao...
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 04 август, 2009, 21:28:26 carunja »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
pandit
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 04 август, 2009, 21:38:40 » |
|
Dobrodošao ! Hehe... slična nam kombinacija. Ima nas tu nekoliko sa malo starijim pandama. Moja baba-panda je iz 1990. Panda 750 Young. U principu ju uopće ne trebam, ali zavoljeh ju  Toliko je jadna bila sjeb.... da me je zaboljelo srce kako netko može biti krajnje nemaran prema jednom autu koji je časno služio 19 godina, da sam se zainatio pa ju polako i temeljito obnavljam. Sad se udomila kod mene  Kad me netko pita što imam od kućnih ljubimaca, odgovaram: psa, 2 mačke i Pandu, hehehe
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Uvijek gledaj vedriju stranu 
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 04 август, 2009, 22:11:33 » |
|
Pozdrav Vlado!!!
Heh, Audi mi je prvi auto koji sam solo vozio (ćaletov 80CC iz '86) i iz neke inercije ili imitacije sam sebi uzeo Audi 80 kockicu iz '83 u kome me umalo nisu sa'ranili... Poštujem limuzine iz Ingolstadt-a ali je Panda ipak nešto što je pravljeno po mojoj meri - ti to sigurno razumeš...
Uživaj u Pandi! Voleo bih i ja da sam uspeo naći jednu takvu da se igram... (a još bolje su za hobi one iz '81 ili '82 sa Peglinim dvocilindričnim vazdušno hlađenim motorom od 650ccm)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
jokicm
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 04 август, 2009, 22:26:24 » |
|
Srećno sa Pandom. Tu smo i za davanje i za prijem dobrih ideja. pozz
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 05 август, 2009, 07:29:16 » |
|
Dugo je voz'o, nikad se sa puta ne sro'zo; u njoj jeo, pio spav'o a ponekad i je**vo; ubrzo para skupio pa novu kupio (ali i staru i dalje voz'o); drumovi ti bili široki a žene uske, nikad njome ne zgazio ni patke ni guske; od svih guma najviše trošio prezervativa, uspješno se voz'o i preko livada, šuma i njiva; uvijek se veselio, pio i radostan bio... hajd' živjeli sad 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Karabaja ide dalje, karabaja naci mora...
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 05 август, 2009, 09:23:56 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 05 август, 2009, 09:43:06 » |
|
Karabaja piše rime do jaja  @Robi Hehe, a ako ti žena vidi ovo za kuma kako ćeš se izvući? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 06 август, 2009, 13:55:36 » |
|
[/quote] Karabajo. ako mi u nekoj prici bude trebao kum, ti si taj da znas!!!!  [/quote] Kumstvo se ne odbija  ...a za stihove...  ma samo sam malko oponašao Ljubivoja Ršumovića. Prelijepa mu je ona zdravica: "ZDRAVICA NARODU SRPSKOM"  Znam da je većina Vas zna, kao i da idem o off topic ali... ako je posmatramo u kontekstu kumstva, možda i nije ZDRAVICA NARODU SRPSKOM
Narode, neka ti zdravica ova Bude umesto blagoslova
Što god radio deca ti se rađala
I kada pevao i kada snevao I kada mukama odolevao Deca ti se rađala
I kada ratio i kada patio I kada pamtio pa vratio Deca ti se rađala
Nije bogat ko ima volova Već kćeri i sinova Nije silan ko ima pušaka Već kolevki
Nek ljubav nadjača Nek ne bude plača Osim dečijeg
I kada učio i kad se mučio I kada svetu tajnu dokučio Deca ti se rađala
Silni nek se svađaju Slabi pogađaju A tebi nek se rađaju
I kada ljubio I kad ogrubio I kada glavu s ramena gubio Deca ti se rađala
A daće bog da rodi zob I uzri klas pa da bude I za konje i za nas
I kada sveca slavio I kada školu pravio I kad se u čudu čudom bavio Deca ti se rađala Narode srpski! AMIN!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Peckoni
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 08 август, 2009, 09:26:50 » |
|
Amin !
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Don't worry, be happy !
A vi kako te?
|
|
|
|
mirorab
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 10 август, 2009, 12:26:17 » |
|
Pozdrav Vlado!!!! Pratim... Dugo je voz'o, nikad se sa puta ne sro'zo; u njoj jeo, pio spav'o a ponekad i jebavo; ubrzo para skupio pa novu kupio (ali i staru i dalje voz'o); drumovi ti bili široki a žene uske, nikad njome ne zgazio ni patke ni guske; od svih guma najviše trošio prezervativa, uspješno se voz'o i preko livada, šuma i njiva; uvijek se veselio, pio i radostan bio... hajd' živjeli sad  Ivini Karabaja, al baš mi se svidelo pa sam malo presložio bez pitanja. Budeš li kumovao Robertu, imaš piće...  Bude li se Roberto ženio ima i on 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 10 август, 2009, 12:28:36 mirorab »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 10 август, 2009, 12:46:35 » |
|
Ivini Karabaja, al baš mi se svidelo pa sam malo presložio bez pitanja. Budeš li kumovao Robertu, imaš piće...  Bude li se Roberto ženio ima i on  Za zdravicu autorsko pravo prenosim na forum  ...a što se tiče žeindbe, nije fer da je Gibo neoženjen, zašto da samo njemu, od svih nas bude - DOBRO 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 10 август, 2009, 14:33:15 » |
|