Panda Club Serbia
09 фебруар, 2012, 04:58:59 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Da li moze tamo da se uzme teretna telekom panda i vozi bez da se prepravlja...  (Pročitano 460 puta)
PetarPanda
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« poslato: 06 август, 2009, 09:41:15 »

Da li moze da se uzme teretna telekom panda i vozi, kao fizicko lice bih je uzeo, bez da se prepravlja u putnicku i atestira?
Znaci uzmem je onakvu kakva je na placu u NS kod najlona i teram, posto mi ta zadnja sedista i ne trebaju.
Sačuvana
jokicm
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 06 август, 2009, 10:27:23 »

Čini mi se da može, ali tad je moraš registrovatri kao teretnu, što mnogo više košta.
Opet kažem, čini mi se da sam negde naleteo na taj podatak, jer su one inače
do sada tretirane kao teretne. Ipak proveri još negde.
pozz
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #2 poslato: 06 август, 2009, 10:36:01 »

Treba se raspitati... Negde sam čuo da je teretno vozilo (kako se Panda vodi) moguće registrovati samo kao pravno lice ili ako si registrovan kao zemljoradnik... Ne znam koliko je to tačno...

Više o tome će ti, nadam se, reći BibaZoki koji vozi Pandu kao teretnu...

Da, koliko znam registracija za takvu Pandu je oko 18 000din (inače je 12 000din)...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
PetarPanda
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 06 август, 2009, 10:44:57 »

Hm, ok, ako je skuplja registracija ili ako ne moze. Koliko moze kostati ubacivanje sedista i atest? Neka najjeftinija varijanta.
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #4 poslato: 06 август, 2009, 11:25:57 »

Cenim da ne prelazi 150-200€ sa sedištima, staklima  i atestom (bez petih vrata)...
Sačuvana

PetarPanda
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 06 август, 2009, 11:41:03 »

Nasao sam tamo kod najlona u NS za 1600e teretnu, dok na nekom placu u ns ima sredjena kao putnicka za 2100. Znaci stakla zadnja i sediste. Ostala su ona crna plasticna vrata.
To je 500e razlike, pa reko ako otprilike toliko i mene izadje, da se ne cimam sa tim. Medjutim, ako moze da se odradi za 150-200, onda nije losa usteda. Taman ako treba nesto za servis i registracija i vozi.
Planirao sam i plin da stavim, pa da otvaram drugu temu (a mozda vec i ima smile ), jel tu moze plin ko u juga, onaj za 150e?
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #6 poslato: 06 август, 2009, 12:37:59 »

Mislim da je oko 200€ bio komplet sve sa staklima, vratima sedištima a atest je negde oko 60-70€... Znači debelo ispod 500€...

Imaš ovde dosta zanimljivih tema, prelistaj, pročitaj neće ti škoditi... Takođe imaš gore i polje za pretragu koje možeš nemilice da koristiš...

Sve u svemu, plin za Pandu je 450€ pa naviše (oko 700€ u ozbiljnom servisu sa boljim komponentama i atestom)... Teško da se isplati - meni bi trebalo oko 3 godine da uštedim tu cifru kroz gorivo...

Sačuvana

PetarPanda
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 06 август, 2009, 13:53:00 »

Uh dosta izadje plin za pandu  swoon
Mislio sam da je to neki motor kao u jugu ...  blush2
Pa dobro, ja bi sa pandom mesecno prelazio oko 2000-2500 hiljade, a mislim da je ipslativost plina negde preko 15 hiljada godisnje, tako da mozda mi se i isplati.

Na poslu sam trenutno pa ne mogu bas toliko da surfam, pretrazicu forum kod kuce  read
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: