Panda Club Serbia
24 мај, 2012, 15:12:55 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Auto karte na internetu?  (Pročitano 658 puta)
Alex
Pandista
**
Van mreže Van mreže

BG - Bergamo, Beograd ;-)

« poslato: 08 август, 2009, 13:17:30 »

Drugari, da li neko ima da preporuči neki dobar sajt koji sadrži auto karte Evrope, naravno uključujući i Balkan? Svojevremeno sam imao na poslu u kompjuteru nešto slično, neki Auto router ali davno prošlo vreme...
Sačuvana
salemfk
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 08 август, 2009, 14:41:18 »

Ovo su mape koje stalno koristim, verovatno ima i boljih, ali nikako da stignem da potrazim.
http://www.viamichelin.co.uk
http://www.uk.map24.com/
Sačuvana

Moja panda ima Windows, pa vi sad vidite!
Alex
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 08 август, 2009, 21:06:26 »

Hvala! I ja sam malo guglao i video da je ovaj Michelin otprilike najbolji...
Sačuvana
pandit
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 08 август, 2009, 21:20:09 »

Jel to trebaš samo ovako, ili te zanimaju GPS mape za Garmin ili laptop/komp, kao Adria-Route i slično?
Sačuvana

Uvijek gledaj vedriju stranu smile
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #4 poslato: 08 август, 2009, 22:49:23 »

E Pandit kada već pomenu, mene zanimaju te priče za lap top i kako nabaviti GPS dodatak potreban da se isti osposobi za navigaciju?
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
Alex
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 08 август, 2009, 23:48:30 »

Jel to trebaš samo ovako, ili te zanimaju GPS mape za Garmin ili laptop/komp, kao Adria-Route i slično?

Samo ovako, neobavezno, na primer volim da pre nekog puta pogledam koji je najbolji pravac, kuda sve treba da prođem, i tako. Znaš ono, neka se nađe, korisno je u svakom slučaju. Pre nekoliko dana sam išao do Rep. Srpske (ne svojim kolima, mada sam vozio jednu kraću deonicu), a put nismo baš planirali dobro pa je bilo manjeg lutanja. Setih se posle da nađem neku kartu na netu.
Sačuvana
Karabaja42
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 09 август, 2009, 06:36:44 »

[/quote]
Samo ovako, neobavezno, na primer volim da pre nekog puta pogledam koji je najbolji pravac, kuda sve treba da prođem, i tako. Znaš ono, neka se nađe, korisno je u svakom slučaju. Pre nekoliko dana sam išao do Rep. Srpske (ne svojim kolima, mada sam vozio jednu kraću deonicu), a put nismo baš planirali dobro pa je bilo manjeg lutanja. Setih se posle da nađem neku kartu na netu.
[/quote]
Staro pravilo glasi: kartu čitaj al' seljaka (mještanina) pitaj  good
Sačuvana

Karabaja ide dalje, karabaja naci mora...
Alex
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 09 август, 2009, 09:41:29 »

Da znaš.  Wink U nedostatku karte smo prilično koristili to pravilo.
Sačuvana
IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 09 август, 2009, 11:04:21 »

Pre polaska na putovanje malo Guglam.
Ukucam ''turizam,mesto''da vidim šta ima,zatim odem na google mape i prođem ceo put i okolinu uz maksimalno uvećanje svega što me zainteresovalo.
Sačuvana
pandit
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 09 август, 2009, 13:38:47 »

E Pandit kada već pomenu, mene zanimaju te priče za lap top i kako nabaviti GPS dodatak potreban da se isti osposobi za navigaciju?

Gle, samo da napravimo betonažu, pa ću otvoriti temu GPS i karte. Svojevremeno sam kupio jedan Garmin uređaj, ali nisam htio dati 100 eura samo za karte Adriua rute, pa ekstra za Srbiju i CG, pa topo karte za izletnike, pa za nautičke karte ekstra. Onda smo kolega i ja našli oglas da jedan to kao pirtatizira, pa mu ti pošalješ uređaj i karticu, pa ti on to kao instalira. Nigdje garancije da nije trik da ti samo mazne uređaj smile
Onda smo se Zoki i ja zasjeli i za 2 ure imali sve te karte na Garminu, Laptopu, PC-ju i mobitelu. Imam linkove, šifre i sva rješenja.
Sačuvana

Uvijek gledaj vedriju stranu smile
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: