mare_11080
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« poslato: 16 август, 2009, 13:50:38 » |
|
drugari pandisti jel mozete da mi nekako nadjete onu belu plastiku koja ide preko rezervoara posto sam polomio pipak za slanje goriva u motor( pumpa tu gura benzin jacine 3,5 bara!) !! to je takozvano kuciste pumpe za gorivo! trazio sam po otpadima ali nisam mogao da nadjem!! nema ni u ap sportu, beo car-u... ko ima ili ko moze da nabavi, molim vas da mi javite sto pre!! unapred hvala pozz 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Mare_zemun
|
|
|
|
jokicm
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 16 август, 2009, 19:54:09 » |
|
Mare, pogledaj u DeltaM na N.Bg, ili Junior Auto u Sinđelićevoj, ako već nisi i tu gledao. u Junioru mogu da ti naruče, ako nemajui... Toliko od mene,pozz
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mare_11080
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 17 август, 2009, 01:16:04 » |
|
hvala druze valjda cu sutra naci negde i ponovo vratiti ljutu zver na ulice BG!! =)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Mare_zemun
|
|
|
mare_11080
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 17 август, 2009, 21:40:24 » |
|
nista od pumpe!! ako neko ima visak koju da proda neka mi se javi !! pozz
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Mare_zemun
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 18 август, 2009, 06:53:12 » |
|
A jesi li pogledao da li paše od Una ili Punta ili Seicenta?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 18 август, 2009, 07:33:23 » |
|
nista od pumpe!! ako neko ima visak koju da proda neka mi se javi !! pozz
A sta je konkretno riknulo-polomilo se na pumpi, ako je moguce pokazi na prilozenim slikama
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mare_11080
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 18 август, 2009, 11:17:34 » |
|
meni je otisao ona bela lulica na koju se kaci crevo za dovod goriva u motor! kod pande 1.1 mpi ima samo jedna lulica nije kao na slici od stare!( to je na slici 2 crna pipka)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Mare_zemun
|
|
|
mare_11080
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 18 август, 2009, 11:19:43 » |
|
A jesi li pogledao da li paše od Una ili Punta ili Seicenta?
kako to da proverim?! ?!! !?!?!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Mare_zemun
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 18 август, 2009, 11:52:01 » |
|
Proveri na e-peru, ako imas neki link uzivo a da radi. Koliko sam ja pogledao, ako ima jedan jedini pipak, lulu ili kako je vec zoves, onda izgleda da je ista kao na novom modelu pande 1.1 Active ili Trekking. To bi vec trebalo da ima po radnjama, samo je verovatno skupo. Da li postoji mogucnost da se polomljeno - zakrpi nekom plasticnom masom????? ili da je popravi neko ko se s time bavi. Treca solucija je da ugradis spoljnu pumpu od 3.5 bara i pricvrstis je negde odozdo pored rezervoara, a ima to na british forumu negde prikazano kako je neko odradio kad je u pandu ubacivao neki motor od 1600 ccm-a ili tako nesto pa mu je trebala neka pumpa sa jacim pritiskom. Za pocetak u radnjama proveri izgled pumpe goriva od nove pande 1.1 , model Active iz 2003 ili 2004. i uporedi je sa tvojom. Znajuci Fiatovu logiku, moguce je jako da je to potpuno isti komad.......isto vazi i za seicento, neki benzinski punto i sl.... Uporedi sve detalje ukljuciv i lozu okruglog prstenastog srafa koji celu pumpu spaja s rezervoarom dubinu, sirinu, pipke, diametre lulice i slicno.... Neka ti u radnji po fiat broju pogledaju gde i na koje modele fiata sve pase taj broj pumpe.... Pozz
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mare_11080
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 18 август, 2009, 12:03:27 » |
|
hvala Aco !!! valjda cu je naci !! ja sam napravio da radi izbusio rupu pored premestio crevo pumpe na taj ''moj'' izlaz!! sve radi al ja ocu da panda bude fabricka!!! =)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Mare_zemun
|
|
|
|
d.e.x.
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 18 август, 2009, 20:16:04 » |
|
sto je dobro kad je doktor ponovo u ordinaciji !!!!!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|