Panda Club Serbia
10 фебруар, 2012, 09:56:40 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2 3 4
  Štampaj  
Autor Tema: Konvoj Pandi iz Poljske  (Pročitano 1917 puta)
AcaDorcol
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« poslato: 17 август, 2009, 14:47:24 »

Samo kratko obavestenje:
Konvoj od 5 Pandi iz Poljske, sa 10 clanova poljskog Panda Cluba, stize u BG 19.08. u vecernjim casovima. Oni su na East-Europe-Panda-turneji 2009, preko Madjarske i Rumunije (trenutno su u Temisvaru) i odatle krecu za Beograd i dalje za HR i dalje.....
U BG Ostaju dva dana.
Ja ih u dolasku 19.08. u vecernjim casovima docekujem (s Pandom, naravno) na ulazu na Pancevackom putu, i sprovodim ih do kampa gde ce nociti. Za daljnji program ce mo videti-u dogovoru sa njima, ali verovatno sledi turisticka tura po BG (slicno kao prosli put)
Sa njima je i Arhicar, - inace jedan od najpoznatijih kolekcionara i restauratora Fiatovih vozila u EU, (trenutno ima 10-tak Pandi, 128smica keceva, tristaca i sl. i dolazi radi nabavke delova za fice, tristace, keceve, 128 smice i sl......i on ce ostati u BG 4 dana, dok ostali odlaze nakon dva dana......
Ekipa dolazi na preporuku Poljskog tima koji je prosli put dolazio, i koje su docekali Gibaja i Roberto......)
(nisam jos pitao od njih 10 koliko je poljakinja - i kakve su???) (prosli put nije bilo primedbi, kolko sam shvatio neke ovdasnje clanove....- zbog zena i devojaka ne pominjem konkretna imena)
Ja cu se sa moje strane potruditi koliko mogu i kako mogu, a ako ima zainteresovanih da se prikljuce ovom trandibalu, znate raspored .
...
Pozdrav, AcaDorcol
Sačuvana
terzin
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 17 август, 2009, 19:11:30 »

kako me nervirate sa tim beogradom sve lepo se tamo desava scare
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #2 poslato: 18 август, 2009, 07:01:21 »

Ljudiiii, vratia se Šime  fan fan fan fan fan fan good good good good good good good preved preved preved preved preved

Aco, na raspolaganju sam svaki dan od 16h do 21.08. tako da računaj na mene šta god da treba...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #3 poslato: 18 август, 2009, 07:31:25 »

Zdravo Šime!   biggrin drinks

Sem sutra veče (  sorry 19.VIII  sorry ) slobodan posle 16h do daljnjeg, ako štogođ ustreba.

Nadam se da se vidimo negde nekako...

Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 18 август, 2009, 07:35:03 »

Sime  , definitivno sam odlozio put za jedan dan , al' da se zna , samo zbog eventualnih Poljakinja. Cekam ih ispred kampa kao sto smo se i dogovorili! pardon pardon pardon drinks drinks drinks

Ako mi slucajno zena read :read:ovo, bice  rtfm rtfm rtfm angry2 angry2 angry2. U tom slucaju cu morati i ja da spavam u kampu! Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
Sačuvana
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #5 poslato: 18 август, 2009, 07:43:02 »

jester  jester  jester  jester  jester

(u prevodu: Ženo, čitaj! (posle ćemo se valjda pomiriti... ))

jester  jester  jester  jester  jester

Pozdrav obojici i svim ostalima!!!! (što reče Pandit, uvatilo me nešto...  dance1  biggrin  lol ko neki neizdrž, neka  jester energija)
Sačuvana

roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 18 август, 2009, 07:49:28 »

Miro,  good good good

Znas onaj vic u kome se na kraju kaze:

Kume, ajede i ti j*bi i prodji!!!

drinks drinks drinks
Sačuvana
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #7 poslato: 18 август, 2009, 09:00:06 »

Ovo NIZDRŽ sa R u krugu... 
(već patentirao Roberto, od SOKOJA mi stigla uplatnica  read na 2 sijalice za migavac za Pandu (stari tip) na ime autorskih prava...  rtfm )
Sačuvana

AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 20 август, 2009, 07:25:31 »

Poljaci su stigli, a zahvaljujuci Gibaji i Robertu, logistika je odradjena perfektno. Momci jos jedno VELIKO HVALA NA ASISTENCIJI. ROBI SRETAN PUT I LEP PROVOD NA CETVRTOM JEZERU.
Poljake danas ja preuzimam, najpre idu na plazu (na BG more), jer su dosli smoreni iz Romanije, a ima i nesto dece u konvoju koja godinama nisu bila na moru (svi su iz siromasnog Gdanjska), a uvece im sleduje obilazak grada, pljeskavice i tako to......
Za sutra cu valjda-vec nesto smisliti......jer verovatno planiraju odlazak ili sutra uvece ili preksutra ujutro (vecina), dok AchiCar u subotu ide na Bubanj, da pokupuje patose i rubove krila za fice 128smice  i ostalo koliko moze da ponese.
Od svih suludih poljskih pandi, najvise mi se onako na prvi pogled-dopala ona original ``Pink`` cini mi se 750 ccm. Jes da su sve Pande iz poljskog konvoja izrabacene ko Romelove trupe, al nekako izgledaju simpaticno, a ta ``Pink`` plus onako izbledela od sunca - pravi je oldtajmer. Poljaci su popadali kad su videli kako se sijaju Gibina crvena i Robijeva Postarska Panda, a kad su videli motore i (bobine) od lamborghinija - poceli da slikaju za njihov forum ostajuci u neverici.....Naspram njihovih 30 do 40 konjica, ove nase masine izgledaju kao Mc Larenove F1.
Pitao sam koliko je presla, ali ne znaju odgovor, jer tu ``Pink`` su kupili sa 200.000 km na satu, a od tada sat povremeno i ne radi????
Ajde gledacu da malo islikam to sve pa da postavim ovde kad ih ispratim. Pokupio sam dosta saveta u vezi montiranja Table sa Ritma, koja ima sve zive pokazivace, obrtomer, temp, gorivo, reset brojaca km i sl., video kako ugradjuju plinsku bocu ispod, pored rezervoara uz stavljanje zadnjeg lonca auspuha sa Nissan Micre, koji naravno savrseno pasuje i jos mnogo mnogo toga....Pumpa goriva pasuje od Fiat Uluse-a (neko je bese pito oko toga pa nek proveri u radnji)
Pozz
Sačuvana
inspkluzo
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 20 август, 2009, 10:20:55 »

Šime. priključio bih vam se, ali farbam stolariju kući, tako da sam i na forumu retko.
Sačuvana
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 20 август, 2009, 10:39:38 »

Aaaaaa, majstore, samo cepaj i zbog isparenja - obaveeeeezno po neko pivce
Pozz
Sačuvana
pandit
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: 20 август, 2009, 13:32:22 »

Ako se ikako može saznati smjer (ruta i tajming) preko Hrvatske, ja bih ih bratski počastio bar kartonom-dva ledena piva. Našlo bi se još štogod. Da ne kažu da je Pandit cicija i sramoti panda-club-srbija, pa kao hrvati opet kvare atmosferu, hahahaha
Ma zajebajem... li ovo za pivce i štogod konkretno ozbiljno mislim.
Potegao bih do Zg (okolice), nažalost nissanom, jer ne znam bi li me sa Pandom na klocnama pustili preko grane.
« Poslednja izmena: 20 август, 2009, 21:09:19 pandit » Sačuvana

Uvijek gledaj vedriju stranu smile
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: 21 август, 2009, 06:49:49 »

Pandit zao mi je da nisam bio u mogucnosti da ti odmah odgovorim, jer sinoc sam se kasno vratio sa City turneje koju sam napravio sa Poljacima......
Poljaci sa 4 ekipe Poljaka danas oko podneva krecu direktno za Budimpestu, tako da ovoga puta ne prolaze preko Hrvatske, a Arhicarova ekipa sa jednom nabudzenom Pandom ostaje do Nedelje u BG radi nabavke rezervnih delova za njegovu kolekciju koju trenutno reparira. Ovde subotom se odrzava velika pijaca na otvorenom - sa rez delovima, a vec dosta toga je i nabavio, tako da tek u nedelju ta ekipa krece najpre za Novi Sad, gde se pak Nedeljom odrzava pijaca rezervnih delova......Nakon toga ta jedna ekipa krece za Zagreb, gde se nalazi sa tamosnjim Panda- frendovima, a odatle za Zadar i Sibenik, da se malo okupaju u Jadranu..........Mislim da ce odatle okrenuti pretovareni - put Polske....
No kad malo svi sredimo utiske, i kad ja malo odmorim (i finansijski se oporavim) - brate moj iz ``Hotela Californija`` napisacu ovde (ako bude interesa da se to postavi na forumu) kako je sve proslo i kako je bilo na turneji Poljskog konvoja kroz Srbiju. Za sada je dovoljno reci da je prva ekipa Poljaka koji su tu gostovali u Maju mesecu bila odusevljena, a da je ovaj konvoj jednostavno ocaran.........Mislim da ce se u narednom periodu po Nacionalnim forumima vrteti dosta price oko toga jer su mi rekli da ce izvestaj sa ove turneje biti dat ne samo na Poljskom forumu Pandi, nego i na Nemackom, Britanskom i sl. Bilo je govora i o tome da Nemci sa tamosnjeg nacionalnog Panda-Fan foruma razmisljaju o jednom OPSTEEVROPSKOM skupu, i pogodi - za sada imamo dve nominacije: Ceska (i od juce - Beograd)......
Veliki pozdrav od Ace
« Poslednja izmena: 21 август, 2009, 08:37:26 AcaDorcol » Sačuvana
pandit
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: 21 август, 2009, 07:27:23 »

Hvala gos'n Aca, zaista mi je žao da su promjenili rutu. Ujedno se ispričavam da sam te jučer onako umormna mobitelizirao.
Meni je uvijek drago kad su gosti zadovoljni iako dobro znam da takva zadovoljstva ne padaju sa neba, nego su rezultat truda domačina i da domačin mora prilično i investirati u to... Budeš li imao vremena, bilo bi lijepo pročitati kako je bilo.
Sačuvana

Uvijek gledaj vedriju stranu smile
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #14 poslato: 21 август, 2009, 07:41:00 »

Aco, veoma mi je žao što nisam mogao da se skontam sa vremenom pa da ti malo pripomognem ali bih svakako voleo da čitam detaljnije o jučerašnjim događanjima... Poljaci su mi prvo izgledali preplašeni međutim kasnije u kampu su se opustili, kontam da su juče bili skroz u elementu...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
Stranice: [1] 2 3 4
  Štampaj  

Prebaci se na: