gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #45 poslato: 24 август, 2009, 07:07:46 » |
|
Aco, svaka časta, verujem da će svi Poljaci koji su nam bili u gostima imati jednu dugotrajnu i prelepu uspomenu na ovaj grad, zemlju i ljude...
Stvarno bih voleo da vidim i neku sličku, ili barem ako može da se postavi link ka njihovom forumu gde će nadam se opisati put...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
pandit
|
 |
« Odgovor #46 poslato: 24 август, 2009, 07:56:03 » |
|
Aco, svaka časta, verujem da će svi Poljaci koji su nam bili u gostima imati jednu dugotrajnu i prelepu uspomenu na ovaj grad, zemlju i ljude...
Slažem se djelomično: lijepu uspomenu na ljude koji su žrtvovali svoje vrijeme i novac da su lijepo proveli Poljake. Ostali se tek trebaju dokazati. Tako je to svugdje:) Aci i pomočnicima skidam kapu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Uvijek gledaj vedriju stranu 
|
|
|
|
mirorab
|
 |
« Odgovor #47 poslato: 24 август, 2009, 08:26:42 » |
|
Slažem se djelomično: lijepu uspomenu na ljude koji su žrtvovali svoje vrijeme i novac da su lijepo proveli Poljake. Ostali se tek trebaju dokazati. Tako je to svugdje:) Aci i pomočnicima skidam kapu.
Slažem se potpuno!! Potrebno je odreći se vremena (kojeg obično nema), novaca (kojih ima još manje, u proporcionalnom odnosu sa vremenom...) i još ponečeg zarad zadovoljstva bivanja dobrim domaćinom. Otud i pohvale svoj trojici zarad ikakve dodatne satisfakcije, kad već ne bejah u akciji...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #48 poslato: 24 август, 2009, 08:51:36 » |
|
Hvala, Hvala momci..... Nije nikakav problem, mislim da smo sva trojica svesni koliki je problem izdvojiti pre svega vreme (i sami smo jedva to uspeli) tako da stoji maksimalno razumevanje i za ostale clanove ovog foruma. Poljaci su uboli dosta nezgodan termin, radne dane, sezonu godisnjih odmora, kratku najavu i sl, tako da tim pre stoji nemogucnost da se vise ljudi ukljuci. Do duse stoji i ono da kad se hoce, sve se moze...... Meni je samo drago da je ovde imao ko da doceka ljude i da proboravi malo sa njima kad su vec tu i kad su vec toliki ljubitelji Pandi Classic, i sve to onako u ime naseg cluba (a ne kao privatno na bazi licnog poznanstva). Valjda ce ako bude jos poseta biti jos dobrovoljaca sa ovog foruma, koji ce moci u tom momentu da se ukljuce, a na mene mozete racunati kao i u dva predhodna slucaja.....
Uskoro ce na Poljskom forumu biti postevljena reportaza (tek su se vratili pa im treba malo vremena da je objave). Ja sam u vezi sa njima i kad bude - poslace mi to pa kopiracu ovde na forum sve sto bude interesantno......(slike, tekstove...) Rekli su mi jos da ce verovatno kad stignu reportazu sa ove turneje turiti i na Britanski forum (koji mu u stvari po opsteprihvacenim misljenjima - zapravo dodje Svetski forum-Pande Classic) , pa ko povremeno tamo prati teme, moci ce i da gleda izvorne prikaze...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #49 poslato: 24 август, 2009, 08:56:23 » |
|
Za sada samo imam sliku konvoja koja je nacinjena u Rumuniji, pre nego su dosli kod nas, a evo je
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #50 poslato: 24 август, 2009, 19:19:54 » |
|
Ja cu ovde opet javno da oshinem pa sta bude, nek bude, ali ne zelim da se stvar rasplamsa. Aca...Guru.... Shime ili kako god hocete, opet puuuno ke**a!!! Gibo ne zameri, govorim iz mog ugla, i nije mi namera da te uvredim. Ja , kada je ova poseta Poljaka u pitanju, nisam doprineo ni 0.001 % . To sto sam odlozio put za jedan dan je 0 u odnosu na ono sto je Shime uradio. I smeta mi jako jedna stvar. Kao i prosli put, finansijski je sve izneo ACA. Ja se osecam jako neprijatno jer nisam bio u situaciji da pomognem Aci, kako finansijski tako i moralno , logisticki..... Aco, ke**as, moja zasluga za ovo fantasticno druzenje je 0 ! Guru Aci sve 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #52 poslato: 25 август, 2009, 06:54:42 » |
|
Nema šta da se ljutim, svi smo mi miševi u poređenju sa ovim Acinim delom (e sada će drugi da se uvrede)...
Mene zajeba šef što mi je uvalio da ga menjam pa kao mladi junoša nisam smeo da uprskam situaciju, inače bih se više angažovao... Izgovori, izgovori, ali mi je stvarno žao što više vremena nisam mogao da provedem sa tim interesantnim ljudima...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #53 poslato: 25 август, 2009, 11:25:59 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #54 poslato: 25 август, 2009, 11:39:15 » |
|
He, he, ma neki sljaker..... djavo da ga nosi - pobego s` posla na Adu, pa.........
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
pandit
|
 |
« Odgovor #55 poslato: 25 август, 2009, 13:22:14 » |
|
He, he, ma neki sljaker..... djavo da ga nosi - pobego s` posla na Adu, pa.........
hehehe Jel se to odnosli na sliku kojoj je naziv "Aca je Mlad.JPG"? Drago mi je da ti vidjeh lik, a djelo poznajem, da te mogu odmah prepoznati kad se vidimo:)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Uvijek gledaj vedriju stranu 
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #56 poslato: 25 август, 2009, 13:28:15 » |
|
hehehe Jel se to odnosli na sliku kojoj je naziv "Aca je Mlad.JPG"? Drago mi je da ti vidjeh lik, a djelo poznajem, da te mogu odmah prepoznati kad se vidimo:) Ma nemoz da me omasis, fale mi jedino one cvike za varenje i jedna elektroda fi 2.5 mm - za uvetom, he, he
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol