Panda Club Serbia
24 мај, 2012, 15:32:51 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2
  Štampaj  
Autor Tema: old panda and new kid  (Pročitano 706 puta)
pandula
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

...koji je to auto bolji od moskvicha...????

« poslato: 22 август, 2009, 10:23:55 »

zdravo svima!ja sam ponosni vlasnik pande citivan,takozvane postarke.panda me vozi evo vec 76000 kilometara i ispunjava sve zadatke.
pokusavao sam da vas nadjem ali bezuspesno.juce sam sreo pandiste iz poljske i oni mi odase tajnu.nadam se skorom vidjenju sa svim pandistima.
veliki pozzz za sve pande i njihove vlasnike!!!!
Sačuvana
AcaDorcol
Ultimativni poznavalac Mečeta
Na mreži Na mreži

« Odgovor #1 poslato: 22 август, 2009, 10:56:57 »

Pozdrav Pandula, dobro nam dosao! Dobro je da si sreo Arhicara koji prica po naski, rekao nam je da te je sreo i uputio na forum, a bas sam se pitao da li ces se javiti. Svakako lud nacih da dodjes na forum, he, he,

Nista sad malo prelistaj forum i tu ces videti sve sto prosecnom panda-freaku treba, a ako ima nesto da ne nadjes ili da nam kazes, svakako osecaj se kao kod svoje kuce.

Ispricaj nam nesto o tvojoj pandi..............
« Poslednja izmena: 22 август, 2009, 10:59:20 AcaDorcol » Sačuvana
AcaDorcol
Na mreži Na mreži

« Odgovor #2 poslato: 22 август, 2009, 12:56:06 »

Dobro de da ispravimo moju gresku, ne samo na vikalici nego i u okviru teme. Dakle Pandule ti si sreo konvoj od cetiri pande koje su nakon BG krenule za Madjarsku. Ja sam mislio da si sreo jednog od njih u BG - Arhicar-a iz Poljske, jer rece nam da je on sam sreo lokalnog vlasnika pande u BG dok je bio kod Glavasa nabavljao neke delove za svoju kolekciju fiata -da je prilicno iznenadio coveka objasnjavajuci mu da su Poljaci gosti ovdasnjeg Panda Classic kluba, i naravno uputio je coveka k ovom forumu za koji nije ni znao......pa ja mislio da si ti taj iz te price......

Znaci da jos uvek ocekujemo da ce se registrovati i taj baja iz BG koga je uputio Arhicar dok je sam jurcao delove po gradu.....
Sačuvana
pandula
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 22 август, 2009, 17:24:07 »

hvala na toploj dobrodoslici!
drago mi je sto ima ljudi koji uzivaju u voznji i nisu razmazeni glupim tempomatima ssr,drr,asp,sse,krkrkre JAKO potrebnim stvarima.prosvrljao sam malo po ''uradi sam"-u i video zanimljive stvari koje i mene muce.
naime ima jedna stvar koja se pojavila od skora....kada skrecem u levo pali se lampica za rucnu kocnicu?!!!!kocione tecnosti ima rucna je spustena..mora da su gremlini.
evo nesto i o mojoj panduli.
rodjena je 2002 i bele je boje,prepoznacete me po tabli koja je kod soferke na kojoj pise da su kola vec ukradena!
posto negujem tradiciju uradi sam,sam sam zamenio sve glavcine mada nisam nasao original prednje pa su cucnule od seata.zbog toga sam morao da promenim i srafove koji drze tocak.srafovi su od golfa.
jos neki detalj...sam svoj majstor....napravio sam otvaranje gepeka na sajlu.....e to niko nema!
Sačuvana
pandit
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 22 август, 2009, 18:28:05 »

Dobrodošao Pandula!
Osvježenje je vidjeti da se broj sam-svoj-majstor članova povečava:) Zanimljivo bi bilo vidjeti kako si riješio otvaranje sajlom. Može koja fotka?
Sačuvana

Uvijek gledaj vedriju stranu smile
jokicm
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 22 август, 2009, 20:35:42 »

Pozdrav, i dobro došao. Pdklub zvani SAM SVOJ MAJSTOR se uvećava, kako
je primentio kolega Pandit, što mi je drago, zbog razmene ideja.
Videćeš, kad pregledaš forum, šta smo sve uradili. Ja sam stavio centralnu
bravu i alarm, npr., naravno sam, i još gomilu toga, videćeš već.
Naravno, treba pomenuti i merač temperature/Aca&još neki/ itd,
da ne razvodnjavam temu, bolje sam nađi šta te zanima.
Pozz još jednom
Sačuvana
AcaDorcol
Na mreži Na mreži

« Odgovor #6 poslato: 23 август, 2009, 07:41:47 »

,prepoznacete me po tabli koja je kod soferke na kojoj pise da su kola vec ukradena!

E bas sam se nasmejao, video sam tvoju pandu neki dan cini mi se u Brace Jugovica, negde na uglu sa Dositejevom. Zuto crna nalepnica sa tim genijalnim textom......Smejao sam se jos tri ulice......Genijalno.....
Sačuvana
pandula
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 23 август, 2009, 22:17:59 »

to je ta panda....ukradena!
sto se tice sajle slikacu pa saljem uskoro. veoma je prosto.malo dobre volje i eto.
imam trenutno malih problema sa netom pa mogu da se javim tek uvece kasno.
pozzz
Sačuvana
pandula
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 03 октобар, 2009, 17:40:48 »

Zdravo,
Imam jedan problem...necete verovati pukao je lim na vratima sa vozaceve strane koji drzi bravu.Kad zatvaram vrata,samo se odbiju i otvore.
Sad vrata zatvaram metodom g6... cray.
Ima li neko ideju kako to popraviti? scratch_ones_head

pozzz
Sačuvana
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #9 poslato: 03 октобар, 2009, 18:59:13 »

Slikaj... Nemam ni najbli\u predstavu koji od limova. Sva je limena!
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
AcaDorcol
Na mreži Na mreži

« Odgovor #10 poslato: 03 октобар, 2009, 21:37:51 »

Da ajd slikaj, resicemo to - verovatno ocas posla, ali slika govori vise od 1000 reci (limova).......
Pozz
Sačuvana
pandula
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: 16 октобар, 2009, 12:13:26 »

...htedoh slikati problem.....sad ne mogu da otvorim vrata!!!!!
Gremlini sve pokvarili!Moracu da skinem tapacirung....ili sekira aikido
Sačuvana
AcaDorcol
Na mreži Na mreži

« Odgovor #12 poslato: 16 октобар, 2009, 12:28:21 »

Dobro, onda ovako, prvo probaj da otvoris iznutra.
Ako nece????, lagano skines tapac......
Tapac skidas pomocu obickog srafcigera, tako sto uvuces malo vrh srafcigera izmedju tapaca i lima, i jednostavno ``otkopcas`` zabice sa gornje strane (zabice su une ``ubodne``). Sa donje strane tapac prednjih vrata je oslonjen pomocu lajsne na donji lim. Onda ruka unutra pa chackaj dok ne otvoris
Sačuvana
inspkluzo
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: 16 октобар, 2009, 17:46:36 »

Pandula, najverovatnije su se spustila vrata zbog istrošenja biksne u gornjoj šarki vrata. Kada budeš otvorio vrata pokušaj da ih podižeš gore dole i videćeš da u šarki ima lufta, moraš kod auto limara da ti zavari lim koji je pukao, ali pre toga moraš rešiti tu šarku. Skineš šarku, izbiješ biksnu, premeriš otvor, odeš kod nekog strugara da ti napravi novu biksnu i sve vratiš nazad. Pozdrav. 
Sačuvana
pandula
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: 17 октобар, 2009, 11:48:09 »

"Evo resenja"...sto bi rekao Zoran Radmilovic.Posle finog i ugodnog smrzavanja juce videh sta ne valja.
Kada sam skinuo tapacirnug video sam da se ceo mehanizam brave (onaj deo sto zabravljuje vrata..)raspao.
Verovatno je postar raznosio racune za struju pa je otvarao i zatvarao vrata jedno 1000000000000000000000 puta dnevno. pogranichnik
E sad jedino preostaje da jurim neki otpad ili ...voleo bih NOVU BRAVU.Moram takodje da kupim i sam cilindar (ono gde se stavlja kljuc) posto se slomila i ona mala "kruskica" na koju se kaci plasticna poluga.Ima li ko ideju za kupovinu ili pravac cika Miskovic?
p.s.
Sarke su ok ,a onaj lim sto je pukao nije neki veliki problem jer ispod njega ima jos jedan kao ojacanje.
...sad ulazim u Pandulu ko u autobus ...sa suvozaceve strane  jester jester jester
p.s.s.s.
 Samo da znate da su vrata iznutra u super stanju, nigde rdje!Cudo jedno...ocekivao sam najgore.
Sačuvana
Stranice: [1] 2
  Štampaj  

Prebaci se na: