Panda Club Serbia
24 мај, 2012, 15:34:27 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Parkiranje "do zida" bez senzora  (Pročitano 594 puta)
pandit
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« poslato: 25 август, 2009, 08:38:31 »

Pohvalih se prijatelju da sam kupio parkirne senzore, jer mi nije pregledno kroz zadnje staklo karavana, a auto dugačak kao ponedjeljak. Pa još odbojnik strči van nekih 20 cm. Pa onda ne vidim kad parkiram doma što bliže zidu, a kad izađem da provjerim, vidim da imam bar još pola metra prostora.

Sluša to njegov sin, 14 godišnjak i izvali ideju svih ideja:
Gos'n Branko, a zašto na zid ne priljepite gumenu igračku koja pišti? Kakvu? Pa kao ona patkica za u kadu ili slično.....
Paja je genije svih genija!!! Zadužio me je za sladoled velik ko Avala (on to smaže za 5 minuta, tako da to s njegovog gledišta baš i nije puno sladoleda). Daklem, na malo tvrđi komad sunđera pričvrstih gumenu lopticu koja pišti i priljepih to na zid u visini odbojnika. Polako vozim unazad i kad zapišti, stanem.
To je sve smile

Pajo, Pajo, velika ti hvala! Ma to majka ne rađa svaki dan: genije smile

Sad ostaje da riješim drugi problem: naći kiper da napravi par fura sladoleda za Paju...
Sačuvana

Uvijek gledaj vedriju stranu smile
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #1 poslato: 25 август, 2009, 09:13:32 »

Može tako a može i da se postavi jedna drvena greda na mestu gde bi zadnji točkovi trebalo da se nalaze kada je auto propisno parkiran. Ta greda bi služila kao graničnik, je li...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
pandit
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 25 август, 2009, 10:03:07 »

Moglo bi, još je ljepše ako zašarafiš poluokrugli aluminijski profil, ali postoji jedan problem: dođeš drugim automobilom, drugih mjera, pa ti je to beskorisno.
Pajina ideja djeluje na svakom modelu, bez obzira na veličinu i oblik:)
Sačuvana

gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #3 poslato: 25 август, 2009, 10:36:12 »

Pa uradiš merku po najvećem vozilu... Teško da bi u tvoju garažu turao nešto veće od recimo tvog Nissana karavana... Mada priznajem da je ovo sa patkicom/lopticom simpatičnije...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
pandit
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 25 август, 2009, 10:42:13 »

a kontam 4 patkice privezat na pandu, po 2 naprijed i odostraga smile
čak bi bilo i simpatično

Samo kontam, nisam se još odlučio
Sačuvana

IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 26 август, 2009, 15:31:18 »

Patka je Zakon  dance1
Sačuvana
veljasef
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 02 фебруар, 2012, 10:44:44 »

da,ja na primer kad hocu da ga nabodem sa bocne strane do maximuma,samo namotam pun i kad osetim da nece dalje(tj kad se tocak nasloni na zid) to je to,nema sta drugo da zakaci,uvek sam mislio da ce retrovizor stradati ali nikad nije! a u garazi ima dasku koja mi je granicnik...mada je neko pistalo zanimljivije,ali nedo bog,dodjes pijan iz akafane i posle sve muzike nema sanse da se cuje tako neko sitno pistanje lol lol i ko ja skoro,udarim u sopstveni mmotor i izlomim plastike (bio sam mnogoooo pijan) pa mi nije bilo tesko da si oprostim lol lol nakon toga sam stavio tu dasku kao granicnik lol
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: