'Ajmo jos jedared:
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
YUNGA
--------
pozdrav robi i hvala za cestitke,
Sto se tice majica i kacketa, uzimam obe stvari i to - tri majice i dva kacketa.
A o predlogu za boju, moje misljenje : radio sam u ugostiteljstvu oko desetak godina i ustanovi sa mnogim kolegama,da je crvena boja veoma losa boja ,i zbog odrzavanja ( prilikom pranja boja bledi i zbog samog tzv.farbanja materijala).
Bela boja moze ,ali ako je majica kvalitetnog kroja i ako je pamucna.
U vezi sa postavljanjem logo-a na majicu sve varijacije sa prednje strane mi odgovaraju( mala ,velika,na sredini,sa strane ),ali imao bi i molbu da ima mogucnosti postavimo i logo na ledjnom delu manjeg formata u predelu vratnog dela kicme.(ako me razumete)
To je moje misljenje.
pozdrav
yungalunga
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
GIBANICA
Ženče nemam, nemam ni svastiku... Imam devojče, piši dve onda (ala sam se otvorio )
@Yunga
Srećan rođendan
Podržavam tvoju ideju o dodtaku logoa u predelu vratnog dela kičme...
Ovako smo to odradili za Buba-Beograd
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
ACA DORCOL
Robi sve je to prilicno OK, samo ja se nadam da ce za mene biti Majica XXXL, obzirom da ja nisam kockastog designa, niti aerodinamicnog designa , nego vise sam zaobljen u predelu srednjeg lonca.......(imam i airbag....ogromantan.....)
Daklem 4 majice (jedna XXXL, ostale XL) i cetiri kacketa.
\pozz
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
RELE 4
2 +1
majice kačket
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
INSPEKTOR
- 2 XL majice
- 2 kačketa
pa nek bude!
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
ZIKAL
Robi,evo da i ovde ozvanicim ponudu:
2 majice XL
1 kacket
Pozz
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
DRAJGAN
2 XL majce + 1 kačket
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
RETROP
4 majice XXXL
2 kacketa bi narucio samo kao da platim
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
VELJAP
Ćao društvo,
evo i mene nakon nekoliko meseci odsustva. Sve čestitke za logo i uniformisanje, pa se i ja prijavljujem za
dve majice XL i jedan kačket, samo ne znam kako da se dogovorimo oko plaćanja pošto sam ja kao što
znate iz okoline Niša. Ako neko ima ideju javite se.
Veliki pozdrav
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
MIRORAB
Ćao,
1 XL, 2 M, 2 kapčeta
Javite kad i kako...
KUNTALO
Da ne bude zabune, posto mi je sina neko deklarisao kao M:
Jedna XXL, jedna XL, jedna L i jedna S.
I jedan 5XL kacket.
GARCHA
Evo i mene posle duze vremena

Prikljucujem se sa 3 XL majice (ili mozda XXL ako je manji kroj
JOKIC
1majica xxl i jedan kacket
AKO SAM DOBRO IZRACUNAO TREBA NAM 36 majica i 21 kacket.
Proverite jesam li dobro razumeo vase porudzbine i alo sam negde zabrljacio, zovite slobodno. Ovde mogu i svoj broj da ostavim za razliku od pedjasnjeg foruma
064-15-13-814
Sutra u podne 24.02.2009. (12:00h) istice vreme predvidjeno za reklamacije, i ja porucujem.
pozdrav