gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #30 poslato: 20 октобар, 2009, 11:11:25 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
d.e.x.
|
 |
« Odgovor #31 poslato: 20 октобар, 2009, 13:05:02 » |
|
da je na prodaju vec bi bila kupljena!!!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mirorab
|
 |
« Odgovor #32 poslato: 20 октобар, 2009, 13:37:58 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
VLAJA
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #33 poslato: 28 октобар, 2009, 19:50:42 » |
|
Idem prekosutra u NS kazu da je pun plac
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
VLAJA
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #34 poslato: 31 октобар, 2009, 19:04:10 » |
|
Bio u NS i nista nego videste li na Polovnim automobilima 4*4 u Jagodini?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
d.e.x.
|
 |
« Odgovor #35 poslato: 31 октобар, 2009, 19:05:51 » |
|
nista u novom sadu ??? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
d.e.x.
|
 |
« Odgovor #36 poslato: 31 октобар, 2009, 19:09:07 » |
|
u alibunaru 4x4 za 900 evra
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #37 poslato: 31 октобар, 2009, 20:09:29 » |
|
Dex, verovatno je matora, i ko zna u kakvom stanju. A i model je sigurno 750 ili 900ccm. I ono najvaznije, sta ce nam ?
Javio mi se covek koji ima problem sa trecom brzinom na 4x4. Pita odgovara li sa obicnog menjaca. Ja ne znam, ali znam ko ce znati: Javi se ACO.... Javi se ACO..... ole,ole,........ole,ole.......(naravno u novoj temi : Gremlini na 4x4 )
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #38 poslato: 31 октобар, 2009, 20:27:59 » |
|
Na zalost ne odgovara, sve u menjacu 4x4 je drugacije nego u 2x4. svi prenosni stepeni, od 1 do 5 su potpuno drugaciji....... Inace koliko me pamcenje sluzi, na 4x4 (specijalizovanim Panda forumuma) cesto se pominje problem ubadanja u 3 stepen prenosa. Ponekad problem se resava revizijom komandnih poluga menjaca (izbornik stepena nije kao nas sa sajlicama za stuku, nego stangle - i letve). Ne znam na sta se konkretno u trecoj zali covek, ali ako je samo malo teze shaltanje, nije strasno, neka pokusa da se navikne.......(mislim da sam kod zabara 4x4 procitao - ako google toolbar dobro prevodi, da je problem do sinhrona u trecoj, ali problem nisu resili ni zamenom sinhrona, nego i posle toga opet je tesko upadala u trecu), Nista, navikavaj se - ili uzmi pozajmi - nekog yougoa na par dana, pa predji nazad na Pandu.......
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #39 poslato: 01 новембар, 2009, 17:28:04 » |
|
Aco hvala, prenecu dalje. pozz
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
VLAJA
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #40 poslato: 01 новембар, 2009, 20:10:25 » |
|
nista u novom sadu ???  Na zalost malo nam je bilo 3 sata da nademo pandu ,nasli smo lepog seića ali nisam bio nesto raspoložen za njega pa cu verovatno da se vratim .Sva iskustva pandista sa tog placa tacna su od reci do reci. Drugar hteo da kupi auto od 5000 i isto se ponasaju [to je valjda politika firme ] ili jednostavno ne stizu
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Vlajko
|
 |
« Odgovor #41 poslato: 01 новембар, 2009, 20:48:11 » |
|
Vlajo tako je. Za pazar u NS ti treba puno vremena a pre svega konjski zivci. I posle dok ne uradis veliki servis, citaj - kupis, doteras, prepravis, atestiras, registrujes, malo provozas, pa tek onda servis ne znas sta si kupio. Deluje jednostavno ali nije. Ja prodjoh to poslednjih mesec dana, sada ga vozim, zadovoljan, ali sa jos nesredjenim stvarima kao sto su zadnja brava, rez kljucevi (koje nisam nasao u NS mada sam kopao po onim 'divnim' sanducima), patosnice, par ulubljenja, polomljena stopaljka..
Po meni vredi, ali za 'komontne' ili sa tankim zivcima nije. Sta da ti kazem, ili se naoruzaj strpljenjem ili pazari preko oglasa od privatnog vlasnika. U svakom slucaju sretno
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #42 poslato: 02 новембар, 2009, 09:40:43 » |
|
Ja sam, krajem Marta, u NS pazario i prošao ne može bolje biti. Barem za sad. Meče prede k'o mače...  Doduše, ostao je teretni, tako da nisam imao "traume" oko prepravke.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
|
mc
|
 |
« Odgovor #43 poslato: 03 новембар, 2009, 20:03:49 » |
|
Cao ljudi  U proteklih par meseci izdesavale su mi se svakakve stvari bio na odmoru ozenio se... Dosao do malo para pa resio da majci vratim prcu  (koji je me je svuda pratio) i odlucio da pazarim crvenkapu naravno italijansku crvenu iz neoplante al to vec ide mnogoo sporije nego sto sam ja ocekivao.U nedelju ujutro zapalimo moja zena i ja u Ns kad ono cvrc najlon pun al ovi telekomci nerade nedeljom ja na carinsku slobodnu zonu tamo nema nista neki lik mi kaze sve su preselili na najlon e do m..... Ono sto sam video preko zice na najlonu ko lopatom da su ih bacali kera cuva nemozes ici sve kontam i da sam pazario nesto sa sredine gomile trebalo bi mi par dana da iscupam iz one guzve u subotu planiram da krenem ponovo vodim majstora a ne zenu  pa ako bog da mozda mi se i posreci.Citao sam dosta  , sve stvari su Ok, mada neke su malo nemoguce bem li ga valjda ce majstor znati.pozdrav
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #44 poslato: 03 новембар, 2009, 23:47:12 » |
|
Čestitam na ženidbi i želim ti puno uspeha u traženju nove makine!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|