kad smo kod cepa za rezervoar, moram da kukam i ja i da upotrebim dozvoljenu rec:
SRANJE su mi napravili na Zmajevoj pumpi u Zemunu oko 3 izjutra ( kad sam se sva srecna vracala sa zamena kocnica i kaisa), natankala sam do vrha i usla d aplatim, dok je radnik zatvorio cep i vratim se u auto, upalim i dodjem kuci.
Provalim da nesto smrdi na benzin, dodjem do poklopca, i- imam sta da vidim: idiot mi je razvalio plactiku koja drzi otvor i crevo ka rezervoaru i cep je ostao poluotvoren, jer je leziste za cep upalo unutra

poludela sam!
Da li sam ja jedini biser kome se ovo desilo? ili imate neki pametan savet za mene? Kako da zamenim tu plastiku?
Sada je stanje takvo da svaki put kad se crevo ubaci da sipa, meni to leziste upadne (jer mora pistolj da se ugura unutra), pa kad se sipa benzin, onda odozdo dignem leziste, neguram ga preko te plastike i vratim u polozaj, zavrnem cep, zatvorim poklpac i psujem okolo.
Od te plastike je ostao kao zub na koji ja navucem odozdo to leziste, tako da kada ga pozicioniram, on stoji i ne landara u voznji.