Panda Club Serbia
10 фебруар, 2012, 11:28:24 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  
Autor Tema: Zatvarač za rezervoar sa ključem  (Pročitano 1277 puta)
roberto_s
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: 20 октобар, 2009, 17:55:54 »

Bojane, to sto ti imas na autu je univerzalno sra**e koje ovde nalazimo na svakoj benziskoj pumpi.
Sačuvana
d.e.x.
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: 20 октобар, 2009, 18:45:08 »

SRANJE sa veeeelikim S !!!!
to imam ja na kadetu i posle nekog vremena ta crvena plastika postane krta. ulaz u rezervoar je knap sa chepom i onda se to crveno SRANJE pocne guliti kad vadis cep i vracas ga nazad. komadici plastike upadaju u rezervoar i naprave SRANJE...
jel sme na forumu da se napise  rec sranje ???   blush2  blink
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #17 poslato: 20 октобар, 2009, 19:12:45 »

A što da ne...  dance1
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 20 октобар, 2009, 21:55:38 »

A što da ne...  dance1
jester jester jester

Joj......moram i ja da probam........

SRANJE !!!! preved preved preved

Uf, sto je dobro kad ne moram da tipkam zvezdice... Gibo  ziv nam ti bio sto godina !!!
Sačuvana
bojanvet
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: 21 октобар, 2009, 14:45:43 »

Mene to sranje sluzi godinu dana. Nazalost, originalni cep su mi skinuli dok je auto bio na carinskom skladistu.
Onda sam se bio zacudio, carinici, pa jos i da ukradu!!!
Sačuvana
malaMo
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: 19 август, 2011, 13:22:59 »

kad smo kod cepa za rezervoar, moram da kukam i ja i da upotrebim dozvoljenu rec:
SRANJE su mi napravili na Zmajevoj pumpi u Zemunu oko 3 izjutra ( kad sam se sva srecna vracala sa zamena kocnica i kaisa), natankala sam do vrha i usla d aplatim, dok je radnik zatvorio cep i vratim se u auto, upalim i dodjem kuci.
Provalim da nesto smrdi na benzin, dodjem do poklopca, i- imam sta da vidim: idiot mi je razvalio plactiku koja drzi otvor i crevo ka rezervoaru i cep je ostao poluotvoren, jer je leziste za cep upalo unutra swoon poludela sam!
Da li sam ja jedini biser kome se ovo desilo? ili imate neki pametan savet za mene? Kako da zamenim tu plastiku?
Sada je stanje takvo da svaki put kad se crevo ubaci da sipa, meni to leziste upadne (jer mora pistolj da se ugura unutra), pa kad se sipa benzin, onda odozdo dignem leziste, neguram ga preko te plastike i vratim u polozaj, zavrnem cep, zatvorim poklpac i psujem okolo.
Od te plastike je ostao kao zub na koji ja navucem odozdo to leziste, tako da kada ga pozicioniram, on stoji i ne landara u voznji.

Sačuvana
veran-veran
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: 19 август, 2011, 14:57:23 »

i moji..nemaju veze sa tim..nista crveno nema na njimu,a i unutrasnji oblik im nije takav vec puna crna plastika
Sačuvana
pandula
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

...koji je to auto bolji od moskvicha...????

« Odgovor #22 poslato: 19 август, 2011, 17:44:33 »

Mala Mo dobrodosla u klub slomljenih plastika....meni je to slomio neko ko je hteo valjda da ukrade benzin.Posledice su te da moram svaki put da bunarim crevo da bih zasrafio cep,a najgore je to sto tocak tu ubacuje svu stroku sa puta u naravno vodu...sta reci,a ne zaplakati....
Sačuvana
malaMo
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: 19 август, 2011, 19:00:18 »

zao mi je sto i ti imas istu muku suicide_fool
ia li nade da se taj deo nekako zameni, napravi ili sta vec?
Kontam da sama plastika mora biti neverovatno jaka da podnese pritisak pistolja. Palo mi je na pamet da nesto zalepim, ali ne znam za lepak koji bi izdrzao toliko opterecenje?
Sačuvana
pandula
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

...koji je to auto bolji od moskvicha...????

« Odgovor #24 poslato: 19 август, 2011, 20:44:04 »

ja se raspitivao...uglavnom tu plastiku po otpadima prodaju sa rezervoarom.Ako imas sve parcice mozda neki koji krpe branike (plasticari) mogu da okrpe.Ja nazalost nemam sve delove pa imam rupu od 3 santimetra.
Sačuvana
IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: 21 август, 2011, 12:32:41 »

Čep sa ključem za Punto2(Kragujevac)paše na Pandu,oko 1100rsd u AP Sportu.Ja sam kupio za Pandu i Punta,pa se momci na pumpi zalete i ukoče. dance1 dance1 dance1
Sačuvana
bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: 21 август, 2011, 15:40:06 »

Ja vozim na gas već godinu i po tako da sam sipao čorbu samo dva puta. I tada to uradio SAM pa mi plastika čitava. A izgleda da sam pre ugradnje gasnog uređaja imao sreće da mi geaci ne polome...  bad angry2
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  

Prebaci se na: