Panda Club Serbia
24 мај, 2012, 16:09:33 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 3 [4]
  Štampaj  
Autor Tema: Mihailo Vicanović - Gibanitza  (Pročitano 2149 puta)
kuntalo
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: 11 август, 2010, 11:08:42 »

ČESTITAM!

Da je živa i zdrava i da je lepo slušate...
Sačuvana
mc
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #46 poslato: 11 август, 2010, 15:02:59 »

Bravo tatko cestitamo sad mozes ceri da kupis jednu pandu da uci dete da se vezba trebace joj fan
Sačuvana
Peckoni
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: 11 август, 2010, 16:15:56 »

I od mene cestitke.

Neka je ziva, zdrava i vesela !
Sačuvana

Don't worry, be happy ! 

A vi kako te?
roberto_s
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: 11 август, 2010, 16:40:28 »

Kad bolje razmislim, nista lepse i pametnije nisi mogao da nam saopstis ! I lepa je na mamu, a bice da je i pametna na mamu on_the_quiet on_the_quiet on_the_quiet Ja stvarno ne vidim sta bi jedna novorodjena cerka pozelela da nasledi od oca koji je prodao pandu.

Cek, cek, samo da je cika Robi vidi, sve cu da joj ispricam do detalja.
Srecni i veseli bili, poljubi devojke !!! preved preved preved fan fan fan drinks drinks drinks
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #49 poslato: 11 август, 2010, 22:06:08 »

Hvala svima  preved

@Robi

Slažem se, najpametnija stvar kojom trenutno mogu da se pohvalim je moje malo žensko dete... Nek je živa i zdrava i nek zna da promeni ulje, pa će tata da kupi jednu 4x4 Pandu da idemo na kampovanja i u razna druga zezanja...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #50 poslato: 12 август, 2010, 12:13:49 »

Kad bolje razmislim...
Ja stvarno ne vidim sta bi jedna novorodjena cerka pozelela da nasledi od oca koji je prodao pandu.

Jedino što uliva nadu je što to malo dete ima i majku....  lol jester heat haha haha
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
zvonet
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

Panda pod snijegom

« Odgovor #51 poslato: 13 август, 2010, 22:42:06 »

Giba, najiskrenije cestitke...  drinks i pppppuuuuuunnnnnnnooooo zdravlja i ljubavi kcerkici kao i tebi i zeni...  dance1
Sve ostalo je Robi vec rekao!!!  angry2 angry2 angry2 angry2 angry2 angry2 angry2  Wink  Wink  Wink  Wink
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #52 poslato: 14 август, 2010, 00:24:58 »

Hvala Zvone, hvala puno!  drinks
Sačuvana

AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #53 poslato: 15 август, 2010, 13:36:01 »

eeeehej, Mr GIBANITZA, - CESTITAM, CESTITAM, izvinjavam se ali sad stigoh iz GR, tako da vidim novosti razne.....
Cerke su ipak nesto posebno.......(barem je kod mene tako)

Inace o GR vam samo mogu reci da je tamo sprzitos 100%. 15 dana bez oblacka i bez povetarca. Sprzitos, sprzitos, i samo sprzitos....svaki dan sam cekao kad ce da bukne ko u Moskvi......

Putovanje je obavljeno sa skoro novom Zafirom 1.9 CDTI (sa crvenim slovima TI)u full opremi - tako da na ovom forumu nema sta da vam pricam buduci da se radi o autu koji ima nemacku tehnologiju najnovije generacije. Mozda bih samo izdvojio podatke da je 6-stostepeni manuelni menjac perverzno dobar, i precizan, da diesel motor od 150 Ks ima snage kao mamut, i da u svim rezimima rada isporucuje dovoljno snage cak i za one sportski nasrojene vozace, da je tempomat zaista jedna korisna naprava koja na duzim putovanjima pored konfora za vozaca postize i znatne ustede u potrosnji, da je ogranicivac brzine dobra stvarcica u uslovima vardarske klisure prepune radara i na obilaznici oko Soluna, nacickanoj kamerama (posledica EU modernizaciji Grcke), a da preskocim sva ta moguca podesavanja na dugme, tipa retrovizori , sedista, volan, prozori, komande bord kompa, info-displeja i muzickog centra na volanu, kamere za hod unazad.......isl. isl......Iako je trnutna cena ovog polovnjaka koji je kupio Surak bila oko 12000 Jura (vozilo je vraceno sa lizinga sa 32.000 km na satu, vozio ga je samo jedan vlasnik - privatno lice, nije preduzetnik, garazirano i poseduje svu dokumentaciju od vlasnika banke i ovlascenog servisa), - vredi svaki cent ulozen u njega, buduci da sa punom kabinom odraslih putnika i potpuno napunjenim prtljaznim prostorom trosi 5.6 lit na 100 (naravno voznja u granicama dozvoljenih brzina na prevaljenim putevima uz nesto ``przenja`` prilikom kriticnih preticanja). Kada mi deca porastu i postanu burzuji, valjda ce se setiti tatka i majke, i ako zele da im ja vodim decu na more, kupiti svome starom ocu, neki takav avto, da nemoram da mislim na nista osim na blago zakretanje volana. Ipak, i pored svega, najvise sam se obradovao kad me je na obilaznici oko Soluna odrala jedna grcka Panda 1000 Classic. Odrala me kunem vam se. Imam i svedoke, punu Zafiru.......Odmah po povratku Zafiru sam odmah (a nisam morao) vratio Suraku i vracam se staroj dobroj Pandi. Prema Svecu i Tropar......
Pozdrav svima, a sad malo da odmorim od odmora.....
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #54 poslato: 15 август, 2010, 17:27:16 »

Hvala Aco! Ovo dete će da me upropasti, baš zato što je ćera, već vidim kako od moje planirane strogoće nema ništa...

E sada, to sve što si napričao da ima Zafira probaj da ugradiš u Pandu. Naprimer, kruz kontrol, ništa naročito, menjač 6 stepeni nam ne treba, čisto rasipanje, klima već se ugrađuje kod nekih članova! Sve u svemu ne daj da te zahvati zapadnjačka reka, što reče Milan Rakić, sve je to šarena laža!

Ajde ovih dana da se vidim da ti vratim magičnu dijagnostiku...
Sačuvana

IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: 15 август, 2010, 17:31:26 »

ČESTITAM iz sve snage,od srca.
E,to se zove proširenje kluba. fan fan drinks drinks
A drugačiji jelovnik i vinsku kartu na skupovima ćemo tolerisati nekoliko godina. lol lol
Sačuvana
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #56 poslato: 15 август, 2010, 17:54:03 »

Hvala Aco! Ovo dete će da me upropasti, baš zato što je ćera, već vidim kako od moje planirane strogoće nema ništa...
Ajde ovih dana da se vidim da ti vratim magičnu dijagnostiku...

Uf prvi deo mi je poznat - VRLO!!!!!
Ajd cucemo se mada sada imas preca posla a i nadam se da ti dijagnostika nece trebati vise jer si se Germanizovo......
Nego jel prezive tvoja bivsa Panda ono trovanje dieselom.......?????? Ma prezivece........Chudo je to od auta..........Bas sam se iznenadio da nije radila na diesel??????? Ima ona dobru kompresiju.......trebalo je da radi i tako.......
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #57 poslato: 16 август, 2010, 09:49:45 »

@IFA

Hvala IFA! Miro i ja kada dođemo na sledeći skup dece će biti ko u vrtiću  dance1

@Aca
Ni Švabo više nije što je bio nekada! Trebaće dijagnostika uvek, samo u mom slučaju ona skuplja sa CAN protokolom  swoon

A Panda je preživela, vozi je novi vlasnik! Inače, krene ona da radi ali se ugasi nakon par sekundi... Možda bi ćerala i na dizel kada bi se malo čačkalo po ECU  haha jester

Inače, svraćaću do grada, moram da vadim ćeri izvod i ostalo pa se tada vidimo!
Sačuvana

AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #58 poslato: 16 август, 2010, 12:13:45 »

@Aca
Ni Švabo više nije što je bio nekada! Trebaće dijagnostika uvek, samo u mom slučaju ona skuplja sa CAN protokolom  swoon
A Panda je preživela, vozi je novi vlasnik! Inače, krene ona da radi ali se ugasi nakon par sekundi... Možda bi ćerala i na dizel kada bi se malo čačkalo po ECU  haha jester

Inače, svraćaću do grada, moram da vadim ćeri izvod i ostalo pa se tada vidimo!

OK kad budes iso po izvod cimni me na mob.(inace da nisi mozda iskopo negde kabl za povezivanje dijagnostike na komp? koji izgubih???)
Sto se tice dijagnostike za svabe, pogledaj one bluetooth obdII sa CAN protokolom, sto izgledaju kao konektor mislim da su na e-bay-u dosta jeftine......- jeftinije od ovih klasicnih......mada ti onda treba lapa-topa sas bluetooth vezom).....
Sačuvana
VLAJA
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #59 poslato: 16 август, 2010, 19:15:45 »

drinks drinks :drinks:Cestitam nek je ziva i zdrava drinks fan fan
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4]
  Štampaj  

Prebaci se na: