Panda Club Serbia
24 мај, 2012, 16:20:57 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Vlajko  (Pročitano 256 puta)
Vlajko
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« poslato: 08 октобар, 2009, 14:44:29 »

Pozdrav,
Da se konacno i zvanicno predstavim  na mestu predvidjenom za to a posle gomile pitanja razbacanih po forumu.

Ja sam Vlada, nick Vlajko, Beograd, lokacija Medak.
Po vasim savetima i uz stvarno veeeeliku i nesebicnu pomoc prvo se odlucih a zatim pazarih Pandojlu pre nedelju dana i posle duzeg oklevanja, citaj stekanja (seko, seko..).
2003 god, crvena Telecom, presla 92.000 po poslednjem radnom nalogu sto je bio ispod sedista.

Varijanta sa placem u ns, isao sa doktorom. Sad je  ispred kuce, cekam enterijer koji sam narucio pa onda atest i registracija  u putnicku.
Fotkao sam je  nesto dva dana, skidanje nalepnica, pregrade pozadi, ali necu da kacim da vas smaracim & vracam u proslost. Svi ste prosli (vecina) isto i vec je dosadno.
Meni se, bar ono sto sam probao svidja, zeni se svidja (vrlo&veoma bitno..) a i klincu kako vidim, mada on ima tek 2god i samo da je brm-brm. Ako, naucice kad poraste  Roll Eyes

E da, danima iscitavam forum, ljudi ala ste se vi raspisali! Znaci, procitam nesto sto me zanima i posle ne mogu da nadjem.. Pa citaj s’pocetka ponovo.
Sto se pitanja mojih  tice, od sad cu po temama, mislim..  trudicu se.

Kao sto se nadam da cu i ja nekom pomoci bar savetom.

Hvala jos jednom.
Svako dobro,

Vlajko

Sačuvana
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #1 poslato: 08 октобар, 2009, 14:47:37 »

E pa dobrodošao sa Pandom Vlajko!

Uživaj i koristi search dugme ubuduće  dance1

Živeli  drinks drinks
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 08 октобар, 2009, 18:22:04 »

Pozdrav za Vlajka & CO., ali i sve u medjuvremenu taze-prijavljene clanove (da ih ne nabrajam...).
Zelim Vam da uzivate u svojim Pandama i nadam se da ce te se svi uveriti u to da je Panda Classic - najbolje, najracionalnije, najpametnije, najoriginalnije, ekonomski-najisplativije, tehnicki-najsavrsenije najsmekerskije, naj-pro-zapadnije, dizajnerski naj-brend-ije i uopste sve naj-naj- vozilo, koje je se kod nas u ovom trenutku moze pazariti, voziti i odrzavati- po realnoj vrednosti.
Sačuvana
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #3 poslato: 09 октобар, 2009, 00:26:50 »

Pozdrav Vlajko... Samo bih na ovo malopre rečeno dodao ....

Pravi porodični auto!! (karavan  lol  lol  lol )
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: