Panda Club Serbia
24 мај, 2012, 19:48:11 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2
  Štampaj  
Autor Tema: predstavljanje članova  (Pročitano 1021 puta)
šUKI
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« poslato: 18 октобар, 2009, 18:41:57 »

Evo da se i ja predstavim,Šuki iz Rume,trenutno su mi u opticaju dve Pande,jedna putnička(ex Van)čiji sam vlasnik od pre 7 dana ,2002.g i jedna na poslu (Van) 2003.,koja ima plin.Verujte progledao sam kako sam poceo da ih vozim,a dotle sam vozio daaaalekog rodjaka Pande iz Sumadije malo mladjeg od mene. dance1
Sačuvana
AcaDorcol
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 18 октобар, 2009, 21:21:20 »

Pozdrav Suki,
Dobro nam dosao i ti i firma, na forumu mozes naci dosta podataka, opisa, slika, saveta, diskusija, a sve sto nema, nacice se.
Naravno tu smo da primimo sve tvoje (i firmine) komentare, sugestije savete, slicice, iskustva.......
Za pocetak pomocu dugmeta pretraga, pogledaj o cemu smo ovde vec divanili.......
Bilo bi lepo da nam (ako zelis) za pocetak kazes kako i gde si nabavio pandu, u kakvom stanju je bila, sta si sve na njoj odradio, da das neku slicicu, i sl.
Pozz
AcaDorcol
Sačuvana
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 18 октобар, 2009, 21:32:17 »

Dobrodosao, ajd o'ma da te napadnem. Pricaj brzo di ste metli plin, koji je uredjaj, kolko para, kolko trosi.........kako se ponasa......... drinks drinks drinks
Sačuvana
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #3 poslato: 18 октобар, 2009, 22:45:42 »

Pozdrav Šuki!

Da se lepo vozaš u privatne i poslovne svrhe...
Koja Panda je bila I u tvom životu: poslovna il privatna? (dal su ti se na poslu otvorile oči ili si unapredio poslovanje firme... preporukom Pande...)
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
šUKI
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 18 октобар, 2009, 22:49:42 »

Ovako,forum pratim od ranije posto sam vidjao Pande po Rumi i jako su me zainteresovale.Radim u veterinarskoj stanici u blizini Rume i trebao nam je pouzdan auto,koji malo troši,a da je uz to mlad i relativno jeftin,posto je stari R4 na izdisaju,a preko ovog foruma sam dosta saznao o Pandi,predložio sam direktoru da odemo do cuvenog placa u N.Sadu.Čovek me posluša i odosmo u N.S.Oduševio se se,auto kao pravljen za nas posao.E onda smo jurcali po placu dok se izbor nije suzio na dve Pande,jedna nalickana(ocarinjena) a druga zapuštena(neocarinjena).Međutim nalickana ni da bekne nono,a zapuštena upali odmah good.Carinjenje smo cekali 10 dana.Akumulator smo odmah morali promeniti na licu mesta kada smo došli po nju.U Rumi smo uradili veliki servis i ubacili sekvent plinski uređaj "Agis",cena mu je letos bila oko 550 evra.Direktor prezadovoljan ,potrošnja joj je oko 7,2 litre plina i pošto smo prešli već oko 6500km brzo će se isplatiti ,a ja srećan što konačno vozim normalan auto.Ponešen emocijama prema firminom autu reših da je kupim i sebi.Pošto imam rastegljivo radno vreme i nemam baš mnogo vremena za prepravke,rešio sam da uzmem već prerađenu .Posle dugog pretraživanja oglasa po internetu izbor je pao na jednu crvenu u Šapcu na auto placu.Koliko mi se čini do sada da nisam pogrešio.Auto je u odličnom stanju,osim akumulatora.Ima ubačena zadnja stakla(fiksirana),zadnju klupu,presvlake,enterijer besprekoran,povezan brisač zadnjeg stakla i grejač.Sve radi.Cena mu je bila 2200 evra+prevod(bila registrovana u Valjevu)+registracija.Sve u svemu prezadovoljan sam:dance1:, a vidim da i direktor razmišlja o kupovini još jedne.Za slike ćete morati pričekati pošto nemam čime da ih slikam.                                                                                                                                                  
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #5 poslato: 18 октобар, 2009, 23:04:31 »

Pozdrav Šuki, dobrodošao.... Ovde si jedini sa dve Pande  good fan drinks
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
šUKI
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 24 октобар, 2009, 20:47:08 »

evo sad sam došao sa posla i usput sam pozajmio foto-aparat,slika je malo mračna,ali ću sutra doćo malo ranije pa ih slikati po danu
Sačuvana
šUKI
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 25 октобар, 2009, 16:29:32 »

evo još slika
Sačuvana
šUKI
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 15 новембар, 2009, 15:36:31 »

my two beauties dance1 dance1 dance1 dance1
Sačuvana
bojanvet
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 16 новембар, 2009, 17:49:19 »

Pozdrav Suki i da znas da nisi jedini veterinar ovde!!!
Sačuvana
šUKI
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 19 новембар, 2009, 12:36:17 »

Doduše, ja sam tehničar
Sačuvana
šUKI
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: 23 јануар, 2011, 12:28:02 »

malo zimskih čarolija sa naslednicom dance1
Sačuvana
nitro
Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: 23 јануар, 2011, 15:27:48 »

Šuki, gde si kupio ove ratkapne na tvojoj Pandi, jesu li plastične , baš mi se sviđaju good
 drinks
Sačuvana
nemauser
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

Dve su stvari beskrajne: svemir i ljudska glupost.

« Odgovor #13 poslato: 23 јануар, 2011, 16:24:12 »

Dobrodošao, Šuki!
Sačuvana
šUKI
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: 23 јануар, 2011, 17:24:08 »

ratkapne su od Yuga drinks
Sačuvana
Stranice: [1] 2
  Štampaj  

Prebaci se na: