|
šUKI
|
 |
« poslato: 18 октобар, 2009, 18:41:57 » |
|
Evo da se i ja predstavim,Šuki iz Rume,trenutno su mi u opticaju dve Pande,jedna putnička(ex Van)čiji sam vlasnik od pre 7 dana ,2002.g i jedna na poslu (Van) 2003.,koja ima plin.Verujte progledao sam kako sam poceo da ih vozim,a dotle sam vozio daaaalekog rodjaka Pande iz Sumadije malo mladjeg od mene. dance1
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 18 октобар, 2009, 21:21:20 » |
|
Pozdrav Suki, Dobro nam dosao i ti i firma, na forumu mozes naci dosta podataka, opisa, slika, saveta, diskusija, a sve sto nema, nacice se. Naravno tu smo da primimo sve tvoje (i firmine) komentare, sugestije savete, slicice, iskustva....... Za pocetak pomocu dugmeta pretraga, pogledaj o cemu smo ovde vec divanili....... Bilo bi lepo da nam (ako zelis) za pocetak kazes kako i gde si nabavio pandu, u kakvom stanju je bila, sta si sve na njoj odradio, da das neku slicicu, i sl. Pozz AcaDorcol
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 18 октобар, 2009, 21:32:17 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mirorab
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 18 октобар, 2009, 22:45:42 » |
|
Pozdrav Šuki!
Da se lepo vozaš u privatne i poslovne svrhe... Koja Panda je bila I u tvom životu: poslovna il privatna? (dal su ti se na poslu otvorile oči ili si unapredio poslovanje firme... preporukom Pande...)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
šUKI
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 18 октобар, 2009, 22:49:42 » |
|
Ovako,forum pratim od ranije posto sam vidjao Pande po Rumi i jako su me zainteresovale.Radim u veterinarskoj stanici u blizini Rume i trebao nam je pouzdan auto,koji malo troši,a da je uz to mlad i relativno jeftin,posto je stari R4 na izdisaju,a preko ovog foruma sam dosta saznao o Pandi,predložio sam direktoru da odemo do cuvenog placa u N.Sadu.Čovek me posluša i odosmo u N.S.Oduševio se se,auto kao pravljen za nas posao.E onda smo jurcali po placu dok se izbor nije suzio na dve Pande,jedna nalickana(ocarinjena) a druga zapuštena(neocarinjena).Međutim nalickana ni da bekne  ,a zapuštena upali odmah  .Carinjenje smo cekali 10 dana.Akumulator smo odmah morali promeniti na licu mesta kada smo došli po nju.U Rumi smo uradili veliki servis i ubacili sekvent plinski uređaj "Agis",cena mu je letos bila oko 550 evra.Direktor prezadovoljan ,potrošnja joj je oko 7,2 litre plina i pošto smo prešli već oko 6500km brzo će se isplatiti ,a ja srećan što konačno vozim normalan auto.Ponešen emocijama prema firminom autu reših da je kupim i sebi.Pošto imam rastegljivo radno vreme i nemam baš mnogo vremena za prepravke,rešio sam da uzmem već prerađenu .Posle dugog pretraživanja oglasa po internetu izbor je pao na jednu crvenu u Šapcu na auto placu.Koliko mi se čini do sada da nisam pogrešio.Auto je u odličnom stanju,osim akumulatora.Ima ubačena zadnja stakla(fiksirana),zadnju klupu,presvlake,enterijer besprekoran,povezan brisač zadnjeg stakla i grejač.Sve radi.Cena mu je bila 2200 evra+prevod(bila registrovana u Valjevu)+registracija.Sve u svemu prezadovoljan sam:dance1:, a vidim da i direktor razmišlja o kupovini još jedne.Za slike ćete morati pričekati pošto nemam čime da ih slikam.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 18 октобар, 2009, 23:04:31 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
šUKI
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 24 октобар, 2009, 20:47:08 » |
|
evo sad sam došao sa posla i usput sam pozajmio foto-aparat,slika je malo mračna,ali ću sutra doćo malo ranije pa ih slikati po danu
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
šUKI
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 25 октобар, 2009, 16:29:32 » |
|
evo još slika
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
šUKI
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 15 новембар, 2009, 15:36:31 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bojanvet
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 16 новембар, 2009, 17:49:19 » |
|
Pozdrav Suki i da znas da nisi jedini veterinar ovde!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
šUKI
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 19 новембар, 2009, 12:36:17 » |
|
Doduše, ja sam tehničar
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
šUKI
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 23 јануар, 2011, 12:28:02 » |
|
malo zimskih čarolija sa naslednicom 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
nemauser
Pandista početnik
Van mreže
Dve su stvari beskrajne: svemir i ljudska glupost.
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 23 јануар, 2011, 16:24:12 » |
|
Dobrodošao, Šuki!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|