Hladnjak je stigao sa servisa veceras oko 20h, ugradjen je i za sada mi sve deluje ok. Gumice koje se nalaze izmedju plastike i alu cevi hladnjaka su ustvari iz jednog dela. Znaci ne moze da se promeni jedna ili dve nego mora cela strana da se menja i najbolje je menjati odmah na obe strane(rekao je majstor da ako na drugoj strani ne pokaze da pusta obavezno i ona strada za godinu ili dve)... Promenjene su i na levoj i na desnoj strani i kompletno su zalivene sa nekim predpostavljam lepkom. Majstor kaze da garantuje za svoj rad i tvrdi da je ovo mnogo bolja varijanta nego da sam uzeo neki kineski za 4000din.
Da sam imao vishe kesha, bez mnogo razmishljanja bi uzeo onaj hladnjak u AP Sportu jer ipak novo je novo pa josh plus ako ga je pravio isti onaj Talijan koji je pravio i pandishu to ondak mora da je dobro!!
Ako si u blizini Metro-a, Valvoline antifriz na akciji...
Hvala na informaciji ali vestom improvizacijom sam uspeo da spasem 90% tecnosti (paraflu) iz hladnjaka...

Na slici se vidi deo hladnjaka tj. spoj izmedju metalnog i plasticnog dela. Ne vide se bash najbolje detalji ali je veoma jednostavno izgleda, dva reda aluminijumskih cevcica koje su spojene sa plastikom a na spoju se nalazi guma...