Panda Club Serbia
24 мај, 2012, 19:52:36 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 3 [4]
  Štampaj  
Autor Tema: Vrisnuo hladnjak  (Pročitano 2517 puta)
Sinnerman
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: 21 новембар, 2009, 01:01:06 »

Hladnjak je stigao sa servisa veceras oko 20h, ugradjen je i za sada mi sve deluje ok. Gumice koje se nalaze izmedju plastike i alu cevi hladnjaka su ustvari iz jednog dela. Znaci ne moze da se promeni jedna ili dve nego mora cela strana da se menja i najbolje je menjati odmah na obe strane(rekao je majstor da ako na drugoj strani ne pokaze da pusta obavezno i ona strada za godinu ili dve)... Promenjene su i na levoj i na desnoj strani i kompletno su zalivene sa nekim predpostavljam lepkom. Majstor kaze da garantuje za svoj rad i tvrdi da je ovo mnogo bolja varijanta nego da sam uzeo neki kineski za 4000din.
Da sam imao vishe kesha, bez mnogo razmishljanja bi uzeo onaj hladnjak u AP Sportu jer ipak novo je novo pa josh plus ako ga je pravio isti onaj Talijan koji je pravio i pandishu to ondak mora da je dobro!!

Ako si u blizini Metro-a, Valvoline antifriz na akciji...

Hvala na informaciji ali vestom improvizacijom sam uspeo da spasem 90% tecnosti (paraflu) iz hladnjaka...  Cool

Na slici se vidi deo hladnjaka tj. spoj izmedju metalnog i plasticnog dela. Ne vide se bash najbolje detalji ali je veoma jednostavno izgleda, dva reda aluminijumskih cevcica koje su spojene sa plastikom a na spoju se nalazi guma...
Sačuvana
andrey
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #46 poslato: 21 новембар, 2009, 07:17:29 »

imao sam i ja problema sa tim hladnjakom, kao  i vecina od vas... kupih onaj metalni prah: Made in USA, za sto dindzi i zavrsih stvar, pa da vidim koliko ce da drzi...
Sačuvana
yungalunga
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

dziponja riponja

« Odgovor #47 poslato: 21 новембар, 2009, 11:05:36 »

Javljam se sa dijagnostikom : vrisnuo hladnjak!!!!!!!
Isti problem,na spoju plasike i celija.Ebem ga novi je novi.Sipao sam tecnost za curenje,ali smatram da je to mala alternativa.
Pandemija je toooo!!!!!
pozdrav
yungalunga
Sačuvana
IFA
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: 22 новембар, 2009, 10:14:48 »

I ja imam neku baricu ali mi trenutno ne pada na pamet da menjam hladnjak... Kupiću lepo još jednu litru paraflua za 43nje0din, litru destilovane vode za 30din što znači da ću za 460din dolivati tečnost cele zime a u slučaju veće potrošnje tečnosti sipaću opet onaj prah  blush2 Trenutno sam tako u mogućnosti  pardon

Slažem se.Za 22000Km i 1,5 godina dolio sam ,malo po malo,3 litre te mešavine.Imam još litar mixa ,pa ću,kad budem prolazio pored one na početku Venizelosove dokupiti litru i litru i eto špricera za još ihaha vožnje.
Sačuvana
nele
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: 22 новембар, 2009, 22:32:59 »

Imao sam i ja problem sa curkanjem tecnosti iz hladnaka.
Bice da su i kod mene gumice uginule, ali za sad je problem resen uz pomoc LIQUI MOLY tekucine tako da sam sad sam neko vreme miran.
Kazem neko vreme jer ovo je drugi put da tretiram hladnjak sa ovom tekucinom.
Jedna bocica ovoga Preparata je bila dovoljna za ova dva zahvata jer je pakovanje 250 ml, a za 5 l tecnosti ide 125 ml.
Intersantno da u su ovu tecnost ubacene sljokice, (gliteri) i zivo me zanima sta one rade tu.
Pozdrav
Sačuvana
salemfk
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: 23 новембар, 2009, 10:26:54 »

Jedan moj kolega je koristio wurth  tecnost za hladnjake i extra je zadovoljan. Jedini problem pomenutog proizvoda je sto se ne sipa u espanzioni sud vec direktno u hladnjak.  Jer smesa kada dodje u dodir sa vazduhom prelazi iz tecnog u cvrsto stanje i pukotina se zapusuje.
E sada, kod pande nema mesta da se direktno sipa u hladnjak. Mozda moze da se istoci antifriz, da se promesa, pa onda ponovo da se sipa u hladnjak.
Sačuvana

Moja panda ima Windows, pa vi sad vidite!
pandit
Van mreže Van mreže

« Odgovor #51 poslato: 02 новембар, 2010, 16:29:49 »

Jedan dobronamjeran savjet oliti trik:
ako već morate nabavljati novi hladnjak, pokušajte svakako naći hladnajk od pande 4x4. Ti su hladnjaci u cijelosti rađeni od bakra, trajniji su i fantastično hlade. Nisu u kompovima svi bolji hladnjaci bezveze bakreni smile
Čim naletim na neki sa 4x4, odmah Kanta dobiva novo hlađenje.
Sačuvana

Uvijek gledaj vedriju stranu smile
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #52 poslato: 09 март, 2012, 20:09:04 »

Eh sad.... Mirovala je tema godinu i po. Aj da je podgrejem al pod uslovom da se ne ponovi pandemija od pre 2 godine....
Dakle...

CUUUURIIIIIIII  skull skull skull

Okačio sliku, prerada Acine sa početka teme.

Što reče neko"a taman sam zamenio rashl. tečnos'"

Kako su se pokazali ovi dodaci, i da li da jurim to (neka preporuka!?) ili novi hladnjak?
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
d.e.x.
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #53 poslato: 09 март, 2012, 20:15:32 »

probaj sa onim   http://www.liquimoly.co.rs/  , meni resilo problem. ako ne,najeftiniji hladnjaci u Dimitrija Tucovica, firma euro 07
Sačuvana
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #54 poslato: 09 март, 2012, 23:08:38 »

Jo! Hvala Dexe!
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
Stranice: 1 2 3 [4]
  Štampaj