|
šUKI
|
 |
« poslato: 22 октобар, 2009, 18:28:23 » |
|
ima li ko ideju kako da zatvorim rupice koje su ostale od nosača police vana posto je prepravljen u putnički pa sada te rupice ružno izgledaju,znam za gitovanje i farbanje,ali interesuje me nešto drugo u vidu neke lajsnice ili tako nešto
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 22 октобар, 2009, 18:38:39 » |
|
Suki gde su te rupice? Na ``nebu`` (krovnoj oblozi) ili negde pozadi, ili sa strane na limu-ispod zadnjih bocnih stakala (ima vise varijanti vanova sa raznim policama i pregradama u zavisnosti od namene, pa ne znam gde su te rupice??) Svakako na bubanj potoxy subotom ima da se kupi sirok izbor ukrasnih samolepljivih lajsni, najrazlicitijih oblika, sirina, boja......pa eto jednog resenja. Ako nije problem ``okaci`` sliku inkriminisanih rupica, pa ce mo nesto smisliti. Postoje i ubodni plasticni chepovi (crni, sivi, beli....) u raznim dimenzijama, pa se rupice mogu zacepiti jednostavnim utiskivanjem istih........ Pozz
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
šUKI
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 22 октобар, 2009, 19:02:05 » |
|
ispod stakala,mislio sam da sam napravim neku tapaciranu lajsnicu ili tako nesto
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 22 октобар, 2009, 19:22:19 » |
|
Imas na buvljaku, ili u boljim auto-radnjama, il ako te ne mrzi (najjeftinije) su samolepljive ukrasne lajsne, raznih sirina, debljina, materijala, boja, i sl. subotom na Bubanj potoku. Od gumenih do metalnih........Samo skines zastitnu foliju i zalepis.........Prodaju se na metar. Izmeris sirinu koja ti odgovara, oblik, boju.........Bazicno vecina njih je predvidjena da se lepi spolja po vratima, krilima, karoseriji, branicima i sl, pa racunam da bi i unutra chuchnule, i jednostavno se postavljaju, izdrzljive su na samoodlepljivanje....... Ovako ako radis sam neke ukrasne lajsne, jedino ako ces da ih oblozis prirodnom kozom, ebonovinom, mahagonijem, he, he, ko u nekom Aston-Martinu.......
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Vlajko
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 31 октобар, 2009, 12:17:27 » |
|
Ja do tih rupica unutra jos nisam stigao. Mene zanima kako ste resili one dve rupe na zadnjem limu u visini branika? Ja sam za prvu pomoc turio srafove sa plasticnom podloskom sto kako-tako zatvaraju rupu, ali mi to ne izgleda kao trajno resenje. Sta ste vi radili?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jokicm
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 31 октобар, 2009, 23:24:10 » |
|
Dosta nas nije imalo tih problema, ali, u radnjama koje prodaju opremu za stolare, i u bolje snabdevenim gvožđarama/tipa *giovanni* na Kalenić pijaci/ ima plastičnih čepova-kapica raznih oblika i veličina, pa se sigurno može naći nešto upotrebljivo, a da ne izgleda loše. Pozzz
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mirorab
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 02 новембар, 2009, 08:27:28 » |
|
@Šuki: ja sam se zanosio (i to još traje) da napravim montažno/demontažne tapacirane obloge i pričvrstim ih u navojne rupe koje postoje ispod zadnji' bočni' stakala (na koje bi klinci mogu da naslone glavu prilikom duže vožnje i oddžonaju malkice)... Demontažne su neophopdne zarad obaranja zadnjeg sjedala! Al to je sve u varijanti 'kombinuj sa prasvlakama' za koju bih trebao da regrutujem Dragu koja bi ih kreirala i sašila.... I... To je sada duuuugaaaaaa akcija koja će se desiti 1 dana.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
šUKI
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 02 новембар, 2009, 08:35:46 » |
|
I ja sam najviše to hteo zbog deteta,a i zbog estetike.Zamislio sam to nešto poput onih zadnjih tapacirunga u jugu,samo normalno tapacirano u boji enterijera i nekako da zahvati i onaj deo ispod koga je točak
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
IFA
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 03 новембар, 2009, 10:19:27 » |
|
Letnja varijanta-delimično izduvan dušek za plažu prostreš preko zadnjeg sedišta,pa preko nabacaš decu Zimska varijanta-torbu ili kesu sa dečijom presvlakom postaviš u uglove zadnjeg sedišta(jer se dušek u medjuvremenu iscepao) 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|